Birden kararan hayatim

Öyle yapincada ilkin ben olsaydım böyle kolay ayrilamazdin falan diyor
Sen beni gucsuz mu sandin seninle oldugum icin hayatimin en buyuk pismanligini yasiyorum ilkim olman su saatten sonra zerre onemli degil bana bunlari soyleyebilecek kadar asagiliksan sonum bile olamazsin o yuzden de daha fazla ne seni gormek ne de bu hakaretlerini duymak istiyorum diyceksin o zaman

Sırf 6-7 . yimdir cümlesine ramen onlayım dediğin için fake olduğunu düşünüyorum. Yazık kendine yaptığını o adam sana yapmıyor.

Öfff!
Daha da aşkından ölüyorsun sen bu malın dimi?
Devam et canım..

canim ztn o inanmak istemiyosa nee yaparsan yap inanmaz ve bnce en önemli olan sey burda sana güvenmeyen biriyle devam ediyo olman.

Ona öyle aşık oldum ki ama guvenmiyorken evet ama güvenmesi için her şeyi ypardm doktora gitmeyi de çok istyrm ya napiyim aileme kadar soktum ben onu annem her gün onu soruyor bilmiyorum çaresiz bi durumdaym gururum el vermiyor ama

ya cnm doktora gitmek nedir ya ...kndini neden bu kdr degersiz yapiyosun..guvenmiyosa devam etme... yazik edersin kndine

Seni böyle kabul ettim yalanlarını geçeceksin.Yani diyor ki SENİ İSTEDİĞİM KADAR KULLANIP ATACAĞIM.Ne cesaret emanet ediyorsun anlayamıyorum.Arkadaşıma da sevgilisi bakire değilsin o yüzden ybenimle birlikte olmuyorsun diyerek kızı yatağa atıp atıp,1 hafta sonra ne telefon açtı ne bir şey heryerden de silmiş kızı lanet herif..Bunlar böyle.Madem suçlu hissettin üzüldün sana inanmayan biriyle niye tekrar yatmaya devam ediyorsun.Birde ben seni böyle kabullendim demiş sanki sen bozuksun yamasın çöpsün de seni böyle kabullenmiş miş.Yok yaaa!!!Çok sinirlendim valla sana da o sebgilim dediğin insana da.Kızlık zarın esnek olduğu için kanamamıştır bu olabilir.Daha bunlardan haberiniz yok ilişkiye kalkışmıyor musunuz deli oluyorum ya...Offf..

Esnek olduğu anlasilsa bile ilkin o olduğu anlaşılır mi
He evet canım kriminal inceleme sonucunda ilkinin o hırbo olduğu ispat edilir. Adli tıp ekibi davaya el koyar, raporlarla falan artık inanır o hırbo.
Tövbe ya Kuzum zar esnek demek ne demek biliyor musun? Seks yapsan da eski haline döner demek, hiç olmamış gibi çatı yerinde durur demek. Şimdi doktor evet esnek derse ki diyecek, o zaman senin hanzo sana rahatladım şimdi mi diyecek?
Nasılsa esnek diyip diyip kaç erkekle yattın kim bilir der büyük ihtimalle, bekaret polisi engelin de yok malum.
Yani her yol aynı kapıya çıkıyor. Sen çabalama artık bence.

Evet haklisin ben napsamda bu böyle saibeyle kalacak oturup çoğu gibi her şeyi yaşayıp sadece bekaretmi koruyum derdine dusmedm bi kere sevdm bi kere yatağa girdm ondada böyle orayı koruyupta sevisip bakire kalıym gbi çabalara girmedm direk olsun istedm hiç bi gün itiraz etmedm yapmam diye ondan böyle ucuz gordu beni ve hiç bi değeri olmadı bu yasadgmn. Peki bi merak ettgm şeyde bu kan olmasa da bi şekilde anlamaz mıydı yanı sadece kana mi bağlıydı bakire oldgmu anlaması

Bilemem o kadarını ama anlaması senin bir lafına bağlı olmalıydı bana göre. Anlamadıysa eğer sana güvenmiyor demektir. Güven yoksa bir cacık olmaz o ilişkiden.

Hayatının altust olması dedıgın konu buysa bence sen hıc hayatında dert görmemıssın yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…