- 6 Eylül 2015
- 54
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hayattanbikmis
-
Ne diorum iki saattr sana defet gitsin yaziktr ne uzuluyonDeğerimi kana endekslemedim de gururuma dokunuyor herkesle olmusum gibi muamele uzaklaşınca ise daha fazla emin oluyomus öyle olsaymisim bunun için savasirmisim doktora gidicez şuan yok bikac haftaya gelecek zaten 1 ay geçti nasl anlaşılacak bilmiyorm esnekse de onun ilk olduğu yine kanitlanamicak bu çok kötü bisey tamam başka kimseyi vs istemiyorm bu hayatta zaten ama yaptgm insanın böyle düşünmesi çok canımı yakıyor
Neden doktora gitme ihtiyacı duyuyorsun güzelim? Neden senin sözüne inanmayan bir adam için kendini bu duruma düşürüyorsun? Hiç hoş mu sence bir düşün ya.O kim oluyorda alıp seni doktora götürüyor? Anan değil,baban değil.Niye ezdiriyorsunuz kendinizi şu erkeklere kafam almıyor benim.Değerimi kana endekslemedim de gururuma dokunuyor herkesle olmusum gibi muamele uzaklaşınca ise daha fazla emin oluyomus öyle olsaymisim bunun için savasirmisim doktora gidicez şuan yok bikac haftaya gelecek zaten 1 ay geçti nasl anlaşılacak bilmiyorm esnekse de onun ilk olduğu yine kanitlanamicak bu çok kötü bisey tamam başka kimseyi vs istemiyorm bu hayatta zaten ama yaptgm insanın böyle düşünmesi çok canımı yakıyor
Yahu ilk olsa nolacak onuncu olsa nolacak?sen ayaklarinin uzerine saglam bassana be kizim,kendine guvensene,gercegi senin bilmen yeter kimseyi hicbir seye inandirmak mecburiyetinde degilsin,canim istedi sevistim sayisi onemli degil hadi simdi defol git de su adama saygisiz herif ya ona ne?cinselligi yasarken ozgur oluyorsaniz sonuclarina karsi da istediginiz karari vermekte ozgursunuz birey olarakDeğerimi kana endekslemedim de gururuma dokunuyor herkesle olmusum gibi muamele uzaklaşınca ise daha fazla emin oluyomus öyle olsaymisim bunun için savasirmisim doktora gidicez şuan yok bikac haftaya gelecek zaten 1 ay geçti nasl anlaşılacak bilmiyorm esnekse de onun ilk olduğu yine kanitlanamicak bu çok kötü bisey tamam başka kimseyi vs istemiyorm bu hayatta zaten ama yaptgm insanın böyle düşünmesi çok canımı yakıyor
Değerimi kana endekslemedim de gururuma dokunuyor herkesle olmusum gibi muamele uzaklaşınca ise daha fazla emin oluyomus öyle olsaymisim bunun için savasirmisim doktora gidicez şuan yok bikac haftaya gelecek zaten 1 ay geçti nasl anlaşılacak bilmiyorm esnekse de onun ilk olduğu yine kanitlanamicak bu çok kötü bisey tamam başka kimseyi vs istemiyorm bu hayatta zaten ama yaptgm insanın böyle düşünmesi çok canımı yakıyor
buyuk ihtimal zarin esnektir buyuzden kanamamistir..simdi bile doktora gitsen esnek oldugu anlasilir cnm..Keşke kızlar keşke o an direk doktora gidelm deseydm ama tam olarak inanmadığını düşünmemiştim o an keşke aptal kafam böyle bi şey oldu madem git doktra onu da yapmadm gururum kırıldı ben böyle uzak duruncada ilk erkegn ben olsaydım böyle yapmazdn diyor aciklayncada inanıyorum diyor ama kavgamizda böyle oluyo. iki damla kan ama çok kötü bi bunalıma girdim ben bunu aşık oldgm insanla yaşamak istedm yasadm ama sonuç böyle oldu darmadağın oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?