Yahu bu olayın cinlerle ne alakası var? Hakikaten aşırı cahil bir toplumuz pes artık.
Benim de öyle oluyordu hiç anlam veremiyordum. Sonra sizden de büyüktüm ben, evlendim, 2 çocuğum ve Harika bir eşim var. Yani illaki oluyor ama beklemediğinizde,. Resmen ayağınıza dolaşıyor rahat olun yeter..
Ne kadar terbiyesizce bir yorum , kimseye kolay kolay beddua etmem ama umarım size döner ulaşır dedikleriniz , kimin boşanacağını belli değil ah alanlar genelde boşanıyorHayir sizin dusuncenizin yanlis oldugunu soledim uslubunuza dikkat edin.
Ayni sorun sizde de warmis ya hani
Ole bir insan degilim cok sukur.
Ne kadar terbiyesizce bir yorum , kimseye kolay kolay beddua etmem ama umarım size döner ulaşır dedikleriniz , kimin boşanacağını belli değil ah alanlar genelde boşanıyormilletin derdini zevk meselesi haline getiren herkesten acısı çatır çatır çıksın inşallah sonra da boşanıyoruz diye konu açıyorlar .2 ay sonra görürüm ben
Acaba çok mu üstlerine düşüyorsunuzKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Merhaba,
Konu biraz eksik acilmis gibi geldi.
1. Gorustugunuz insanlarla nasil tanistiniz mesela is arkadasiniz mi okul arkadasiniz mi internetten mi tanistiniz yoksa bir tanidik vasitasiyla mi ?
2. Gorustugunuz kisilerle egitim ya da kultur farkiniz var mi? Sizi kendilerinden ustte ya da asagida gorebilirler.
3. Siz calisiyor musunuz? Bazilari icin bu cok onemli bir kriter.
4. Daha once iliskiniz oldu mu? Olmadiysa belki de ikili iliski kurmakta zorlaniyorsunuzdur? Beni kullanmaya calisirlar lafinizdan erkekler konusunda biraz deneyimsiz oldugunuzu dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?