• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden geri cekilen

Yahu bu olayın cinlerle ne alakası var? Hakikaten aşırı cahil bir toplumuz pes artık.

Benim de öyle oluyordu hiç anlam veremiyordum. Sonra sizden de büyüktüm ben, evlendim, 2 çocuğum ve Harika bir eşim var. Yani illaki oluyor ama beklemediğinizde,. Resmen ayağınıza dolaşıyor rahat olun yeter..

Cinler musallat olmuşdur imasında bulunuyorlar Dı herkezi uzaklaştırır fln.. O anlamda manası var saçma tabi.. Siz nasıl eşinizi buldunuz ne güzel o süreçte ümidiniz kırılmamış...

Merhaba,
Konu biraz eksik acilmis gibi geldi.
1. Gorustugunuz insanlarla nasil tanistiniz mesela is arkadasiniz mi okul arkadasiniz mi internetten mi tanistiniz yoksa bir tanidik vasitasiyla mi ?
2. Gorustugunuz kisilerle egitim ya da kultur farkiniz var mi? Sizi kendilerinden ustte ya da asagida gorebilirler.
3. Siz calisiyor musunuz? Bazilari icin bu cok onemli bir kriter.
4. Daha once iliskiniz oldu mu? Olmadiysa belki de ikili iliski kurmakta zorlaniyorsunuzdur? Beni kullanmaya calisirlar lafinizdan erkekler konusunda biraz deneyimsiz oldugunuzu dusundum.

Hayir sizin dusuncenizin yanlis oldugunu soledim uslubunuza dikkat edin.
Ayni sorun sizde de warmis ya hani :KK66:
Ole bir insan degilim cok sukur.
Ne kadar terbiyesizce bir yorum , kimseye kolay kolay beddua etmem ama umarım size döner ulaşır dedikleriniz , kimin boşanacağını belli değil ah alanlar genelde boşanıyor ;) milletin derdini zevk meselesi haline getiren herkesten acısı çatır çatır çıksın inşallah sonra da boşanıyoruz diye konu açıyorlar .2 ay sonra görürüm ben ;)

fiziksel olarak senden etkilendiklerini anlıyorsun ama birkaç buluşma sonrası gelmiyor demişsin. sebebi çok çeşitli. fazla nazsız, tripsiz bir kızsan buluşmalarda, görüşmelerde hemen olsun hemen görüşelim gideceğimiz mekan bana farketmez diyorsan gizemini kısa sürede kaybediyor olabilirsin. özgüven sorunun varsa kaçıyor olabilirler. biz şimdi neyiz sorusu ya da evlilik konusunu hemen açıyorsan korkarlar. mesela 30 yaşındayım bebeğim olmalı gibi konular.. geçmiş ilişkilerinden bahsediyorsan o da bir sebep. maddi durumun çok iyidir arabayla geliyorsundur buluşmaya adamın arabası yoktur ezilir. çok çeşitli sebepleri olsa da kısmet deyip geçmek en mantıklısı. hakkında hayırlısı.

Ne kadar terbiyesizce bir yorum , kimseye kolay kolay beddua etmem ama umarım size döner ulaşır dedikleriniz , kimin boşanacağını belli değil ah alanlar genelde boşanıyor :KK66: milletin derdini zevk meselesi haline getiren herkesten acısı çatır çatır çıksın inşallah sonra da boşanıyoruz diye konu açıyorlar .2 ay sonra görürüm ben :KK66:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. rica etsem arkadaşla ilgilenirmisiniz ? Sanirim.rahatsiz ve bugun uye olmus biz burda insanlara yardim.ediyor ve yorumlarimda gayet ilimli guzel konuya gore yorum yapiyorum bole can sikici insanlari burda istemiyoruz. Kotu birsey soledigimi dusunmuyorum burdaki yazismalari okursaniz. Yalanci ve yalaka dedi lutfen !
Birde duvarima yazmis hic hos degil.
Birde terbiyesiz demis.

Konuşkan ve neşeli değilsen geri çekiliyor olabilirler...

nazar, üç harfli demeyin demişsiniz de mantıklı yorumlar geldikçe hayır o değil, bundan eminim korkarak uzaklaşıyorlar diyorsunuz.bence asıl kendiniz olayı üç farflilere bağlamak istiyorsunuz gibi geldi...
konuya gelince, üzerine sayfalarca yazmaya gerek yok.besbelli adamları iten,korkutan ve senin farkında olmadıgın bir tarafın var.olabilecekler yazılmış..

Bazen böyle durumları üst üste çektiğimize inanıyorum. Düşüncelerinizi, önyargılarınızı kırın. Aklınıza bir dahakinde de böyle olacak endişesini sokmayın. Belki doğru insanla karşılaşırsınız.

Nasıl insanlar bu durumu üç harfliler falan bağlıyor anlamıyorum.
Demekki çok kötü bi tarafınız var ve sonradan anlaşılıyor.
Güzel birisinizdir yada etkileyici.
Ama demekki öyle bişey ki , soğuma sebebi.
Merak etmeyin illaki biri oldugunuz gibi kabul edecek.

Şimdi dış görünüşünüze bakıp (dibi düşüp vs den anladığım) gelenler sonra sizi tanıdıkça geri çekiliyorsa bu sizinle aynı frekansta değiller demek(istedikleri şey sizin istediğiniz şey değil gibi,ya da düşündükleri vs).

Sizden etkilendiklerini düşündüğünüz mesajları yanlış yorumluyor olabilir misiniz? Bazen karşı cinsi farklı algılayabiliyoruz.

Bazı yorumlarda demek ki yakınlaşıp tanıyınca kötü birisin gibi ifadeler kullanılmış.ben şöyle düzeltmek isterim: acaba dış görünüşünüzle düşünceleriniz uyuşmuyor mu? Mesela çocuk masal kitabı gibi kapağı olan bir cinayet romanı düşünün.illa o roman kötü bir eserdir demek değil,sadece beklenenle alakasız

Ay niye konuyu oraya bağlayalım ki? İlginç...
Uzaktan çeken, sesini duyunca bile itebilir. Bir insanı görmekle tanımak farklı şeyler.
Çok çeşitli sebepleri olabilir bu durumun. Olmadı birine sorun, neden geri çekilmiş? Anket yapıyorum dersiniz :)

Yaş olsun 30, sizin de karşınıza kalbinizi tanımak isteyecek biri çıkar elbet. Siz o görüp de eli ayağı titreyenlere aldırmayın.

Allahın sevdiği kulusun korunuyorsun bence. Olmadıysa bilmediğin ne hikmetler vardır. Hiç canını sıkma keyfine bak. Kimse kimsenin nasibini rızkını yiyemez.

Çok fazla ilgili mi oluyorsunuz onlara karşı.
Taktik olayı olacak ama herzaman kaçan kovalanır.
Herkese potansiyel eş gözüyle bakmakta yanıltır.
Akışına bırakmak lazım.

Ben ilk gorusmelerde ne konustugunuzu cok merak ettim. Hemen ciddi bir iliskiye baslar tarz mi konusuyorsunuz acaba? Farkinda olmadan cok ustlerine dusuyor, onlari bunaltiyor musunuz acaba?

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Acaba çok mu üstlerine düşüyorsunuz
Erkekler çünkü biraz kovalayan olmak ister

Merhaba,
Konu biraz eksik acilmis gibi geldi.
1. Gorustugunuz insanlarla nasil tanistiniz mesela is arkadasiniz mi okul arkadasiniz mi internetten mi tanistiniz yoksa bir tanidik vasitasiyla mi ?
2. Gorustugunuz kisilerle egitim ya da kultur farkiniz var mi? Sizi kendilerinden ustte ya da asagida gorebilirler.
3. Siz calisiyor musunuz? Bazilari icin bu cok onemli bir kriter.
4. Daha once iliskiniz oldu mu? Olmadiysa belki de ikili iliski kurmakta zorlaniyorsunuzdur? Beni kullanmaya calisirlar lafinizdan erkekler konusunda biraz deneyimsiz oldugunuzu dusundum.

1.genelde sosyal ortamlarda, çok szıda net aracılık şeklinde...
2 fark yoktu
3hayır ama karşımdakiler bunu dert etcek şekilde değillerki
4 oldu, onu burda aman beni kullanırlar diye değil, buna bile teşebbüs etmediler gibisinden yazdım...

Back