• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden geri cekilen

Bu konuya yapılacak en son yorum 3 harfliler :KK53:

Fizik güzel demek ki. Dipler düşüyormuş ya. Ama karakterde veya tavırlarda bir problem var. Bu fark edilince “ben kaçar” deniyor. Aklınıza gelen, böyle itici bir özelliğiniz var mı?

Bu konuya yapılacak en son yorum 3 harfliler :KK53:

Fizik güzel demek ki. Dipler düşüyormuş ya. Ama karakterde veya tavırlarda bir problem var. Bu fark edilince “ben kaçar” deniyor. Aklınıza gelen, böyle itici bir özelliğiniz var mı?
Cidden 3 harflilerle ne alaka yani,hangi suursuz boyle bir seye yorar bu durumu ;)

Kendilerine sordun mu :P ya da aracı olan biri varsa ona rica etsen cidden neden vazgeçmiş

Bazen sen fazla iyisindir, zekisindir, seni mutlu edemeyecegini, elinde tutamayacagini, yataga atmak icin yalanlarina kanmayacagini anlar ve gider.

Yanlis cevrede yanlis insanlarla gorusuyor olabilirsiniz.

Erkekler sonuc almayacaklarsa ugrasmiyorlar. Sizi kandiramayacaklarsa kaciyorlardir belki de...

Fiziğinizi, jest ve mimiklerinizi beğeniyorlar ama karakteriniz onlara uymuyor demek ki. Tavırlarınızı, hangi olaylrdan sonra ilişkilerin bittiğini değerlendirin.

Seçtiğiniz kişiler sizden farklı benlentide olabilir ve uğraşmıyorlardır.
Belki güzelliğinizin haricinde taban tabana zıtsınız.
Belki siz fazla geliyor olabilirsiniz:) Size ayak uyduramayacaklarını anlamış olabilirler.
Bence hepsinin özelliklerini bir gözden geçirin.

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir... Ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir.

sizden uzaklaşan insanlarla konuşmak lazım bence neden uzaklaştılar. kendilerini mi yetersiz görüyorlar sizin karşısında yoksa sizi mi eksik görüyorlar. ya da zevkler, hayata bakış açısı, hayattan beklentiler, siyaset, hobiler, aileler, kültür farkı, çevredeki arkadaşlıklar, insanlarla diyalog hali, okunmuş okullar, meslek vb bir sürü etkenden dolayı bugüne kadar yanlış insanlara denk düşmüş olabilirsiniz. ya da sadece kimya olayıdır. ten ve kimya uyumsuzluğu olabilir. bir arkadaş daha demiş ya kendiniz sorun ya da ortak bir tanıdığınız varsa sordurun birkaçına bakalım neden uzaklaşıyorlar.

sizden uzaklaşan insanlarla konuşmak lazım bence neden uzaklaştılar. kendilerini mi yetersiz görüyorlar sizin karşısında yoksa sizi mi eksik görüyorlar. ya da zevkler, hayata bakış açısı, hayattan beklentiler, siyaset, hobiler, aileler, kültür farkı, çevredeki arkadaşlıklar, insanlarla diyalog hali, okunmuş okullar, meslek vb bir sürü etkenden dolayı bugüne kadar yanlış insanlara denk düşmüş olabilirsiniz. ya da sadece kimya olayıdır. ten ve kimya uyumsuzluğu olabilir. bir arkadaş daha demiş ya kendiniz sorun ya da ortak bir tanıdığınız varsa sordurun birkaçına bakalım neden uzaklaşıyorlar.

kendimide çevremdeki patavatsızlık derecesinde bu olaylara tanık kişilerede soruyorum.herkezin hakkımda en çok merak ettiği şey bu hatta o derece :) sadece ben değil kimse anlam veremiyor, burda karekteri muhabbeti sarmamış ondan gitmişlerdir diyen arkadaşlar çok iyi niyetli :) kullanılabilirdim, yalandan da olsa sçaım okşaanabilirdi ...dediğnizi şeyide yaptım bi kaçına yıllar sonra neden durup duruken benle iletişimi kestin bir şeymi oldu diye sordum cvp hiç bir sorun yoktu senlede ilgilisde yoktu.

Kısmet değilmiş derim ve geçerim başka yapabileceğimiz birşey yok.Aradıkları insan siz değilmişsiniz demek ki çok takılmayın bence.Bende 2013 senesinden şu zamana kadar anlattıklarınızın aynısını hatta daha üzücü olayları yaşadım ancak şuan nişanlıyım yani demem o ki ‘kısmet’ .

Karekterizden dolayi degil de belki :

Cikarlarina ters dusuyorsunuzdur..
Gunumuzde para ve mulk de bir gereklilik oldu..

Adayiniz burada acilan konulardaki gibi ailesine egilmesini ister belki siz de o isigi gormez..

Hayirlisi degildir burada olmasaydi iyiydi konusu acan pisman olanlar var.

Imtihan olabilir.
Kismetinizde baska kisiler vardir ve zamani vardir..

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
birazda. hatayi kendinizde arayin .soyle soyleyim erkekler guzelige onem veriyor bu bir gercek ama guzel vakit gecirmekte cok onemli belki eksik. olan sizin ruhunuz olamaz mi acaba hatayi nerde yapiyorm zor olun en basta tamam zamanla acilinca. gulec olun icten olun

birazda. hatayi kendinizde arayin .soyle soyleyim erkekler guzelige onem veriyor bu bir gercek ama guzel vakit gecirmekte cok onemli belki eksik. olan sizin ruhunuz olamaz mi acaba hatayi nerde yapiyorm zor olun en basta tamam zamanla acilinca. gulec olun icten olun

kendimde o kadar çok aradımki nerdeyse çarmıha gericektim kendimi.bazıları sınanmak diyor keşke başka konuda sınansaydım, sınandığın konu insanı güçlü yapmalı bin parçaya bölmemeli.

kendimde o kadar çok aradımki nerdeyse çarmıha gericektim kendimi.bazıları sınanmak diyor keşke başka konuda sınansaydım, sınandığın konu insanı güçlü yapmalı bin parçaya bölmemeli.
canim bak eskilerin bir lafi var gelin ata binmis yaaa kismet demis hersey kismet. cocuk gibi 10 yil ugrasirsin tedavi olursun ama olmaz bir an umudun yokken olu verir .iste biz buna kader kismet deriz belki allahin sevgili kulusun karsindakiler belki sana zarar verrcek bu yuzden nasip olmuyordur sukur et bence her serde hayir vardir bunu unutma. herseyin oluruna birak. demekki kaderlerin degil. kafani baska seylerle mesgul et bence

Yorum yapan arkadaşların hepsi olabilecek sebepleri yazmışlar zaten. Ama siz ısrarla "hayır hiçbir sebep yokken bir anda bitirdiler" diye ısrar ediyorsunuz..Bence kendinizde hiç hata kusur aramıyorsunuz. Mutlaka nedeni vardır..İlla ki nedensiz diyorsanız o zaman ne diyelim 3 harflilerin işidir :)

Kullanmak için bile yaklaşmıyorlar demişsiniz (ki kullanmak lafı fazlaca karşı olduğum bir laftır).
Siz evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakıyor musunuz ki? Eğer sizle birlikte olamayacaklarını anlıyorlarsa "kullanmak için bile" kalmazlar yanınızda, doğal değil mi?

Adamın amacı birlikte olmaksa ve siz olmayacağınızın sinyallerini veriyorsanız adam uğraşmaz bile.

Insan zaten en cok sevdigi gucsuz oldugu hassas konudan imtihan olur ki iyi oldugun konuda iyisin neden imtihan olasin..
Bir insanin olaylar sonucu Gucsuz veya Guclu olusu kendi yaptigi bir seydir
Olaylara gore tepkimizi biz veririz guclu veya gucsuz oluruz Yaradanin bir sucu yok..

Zaten bu sizin imtihaniniz diye bir kural yok.
Belki hayirlisi degildir.

bence ters giden birşeyler var ve sen karşı cinsin hareketlerini yanlış anlıyorsun

Back