- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.241
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden 3 harflilerle ne alaka yani,hangi suursuz boyle bir seye yorar bu durumuBu konuya yapılacak en son yorum 3 harfliler
Fizik güzel demek ki. Dipler düşüyormuş ya. Ama karakterde veya tavırlarda bir problem var. Bu fark edilince “ben kaçar” deniyor. Aklınıza gelen, böyle itici bir özelliğiniz var mı?
Bi de şey var yaa. Nazar o nazarCidden 3 harflilerle ne alaka yani,hangi suursuz boyle bir seye yorar bu durumu
sizden uzaklaşan insanlarla konuşmak lazım bence neden uzaklaştılar. kendilerini mi yetersiz görüyorlar sizin karşısında yoksa sizi mi eksik görüyorlar. ya da zevkler, hayata bakış açısı, hayattan beklentiler, siyaset, hobiler, aileler, kültür farkı, çevredeki arkadaşlıklar, insanlarla diyalog hali, okunmuş okullar, meslek vb bir sürü etkenden dolayı bugüne kadar yanlış insanlara denk düşmüş olabilirsiniz. ya da sadece kimya olayıdır. ten ve kimya uyumsuzluğu olabilir. bir arkadaş daha demiş ya kendiniz sorun ya da ortak bir tanıdığınız varsa sordurun birkaçına bakalım neden uzaklaşıyorlar.
birazda. hatayi kendinizde arayin .soyle soyleyim erkekler guzelige onem veriyor bu bir gercek ama guzel vakit gecirmekte cok onemli belki eksik. olan sizin ruhunuz olamaz mi acaba hatayi nerde yapiyorm zor olun en basta tamam zamanla acilinca. gulec olun icten olunKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
birazda. hatayi kendinizde arayin .soyle soyleyim erkekler guzelige onem veriyor bu bir gercek ama guzel vakit gecirmekte cok onemli belki eksik. olan sizin ruhunuz olamaz mi acaba hatayi nerde yapiyorm zor olun en basta tamam zamanla acilinca. gulec olun icten olun
canim bak eskilerin bir lafi var gelin ata binmis yaaa kismet demis hersey kismet. cocuk gibi 10 yil ugrasirsin tedavi olursun ama olmaz bir an umudun yokken olu verir .iste biz buna kader kismet deriz belki allahin sevgili kulusun karsindakiler belki sana zarar verrcek bu yuzden nasip olmuyordur sukur et bence her serde hayir vardir bunu unutma. herseyin oluruna birak. demekki kaderlerin degil. kafani baska seylerle mesgul et bencekendimde o kadar çok aradımki nerdeyse çarmıha gericektim kendimi.bazıları sınanmak diyor keşke başka konuda sınansaydım, sınandığın konu insanı güçlü yapmalı bin parçaya bölmemeli.
kendimde o kadar çok aradımki nerdeyse çarmıha gericektim kendimi.bazıları sınanmak diyor keşke başka konuda sınansaydım, sınandığın konu insanı güçlü yapmalı bin parçaya bölmemeli.