• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden geri cekilen

Ben ilk gorusmelerde ne konustugunuzu cok merak ettim. Hemen ciddi bir iliskiye baslar tarz mi konusuyorsunuz acaba? Farkinda olmadan cok ustlerine dusuyor, onlari bunaltiyor musunuz acaba?

Ben arkadaş olamıyorum ama bununda bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum

fiziksel olarak senden etkilendiklerini anlıyorsun ama birkaç buluşma sonrası gelmiyor demişsin. sebebi çok çeşitli. fazla nazsız, tripsiz bir kızsan buluşmalarda, görüşmelerde hemen olsun hemen görüşelim gideceğimiz mekan bana farketmez diyorsan gizemini kısa sürede kaybediyor olabilirsin. özgüven sorunun varsa kaçıyor olabilirler. biz şimdi neyiz sorusu ya da evlilik konusunu hemen açıyorsan korkarlar. mesela 30 yaşındayım bebeğim olmalı gibi konular.. geçmiş ilişkilerinden bahsediyorsan o da bir sebep. maddi durumun çok iyidir arabayla geliyorsundur buluşmaya adamın arabası yoktur ezilir. çok çeşitli sebepleri olsa da kısmet deyip geçmek en mantıklısı. hakkında hayırlısı.

Görüştüğüm kişilerle ne maddi ne kültürel uçurum olmuyor... Öyle evlilik. Bebek konularında girmiyorum.. arkadaşların anlam veremediği noktayım bende birşry bilip de saklamıyorum... Buna benim çevremde kimse anlam veremiyor, beni sevmiyen arkadaşlarım dahil annem dahil.

Tanıştıktan sonra acaba bir yerlerde bir hata yapıyor olmayasınız ?
Ben olsam kendimi gözden geçirirdim .

Muhtemelen hemen ciddi konulara girip karşı tarafı korkutuyorsunuz.
Yukarıda da arkadaş olamıyorum demişsiniz. Hemen adı konsun diye yaklaşıyorsanız olaya kaçmaları normal geldi bana.

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Nazar belki de, üç harfliyle ne ilgisi var ki. Sıkılmışsınız ama başka açıklaması yok bunun..nasip.. Nasip olursa karşı tarafın da sizin de ağzınız diliniz bağlanır. Henüz o kimse çıkmamış karşınıza

Nazar belki de, üç harfliyle ne ilgisi var ki. Sıkılmışsınız ama başka açıklaması yok bunun..nasip.. Nasip olursa karşı tarafın da sizin de ağzınız diliniz bağlanır. Henüz o kimse çıkmamış karşınıza

Nazar üç harfli fln değil, belki ama yinede metafizik Bi olay.. Ne bilmiyorum ama kabus gibi adı nıda bilmiyorum yaşadığım şeyide ama mantıklı Bi açıklaması yok

Görüştüğüm kişilerle ne maddi ne kültürel uçurum olmuyor... Öyle evlilik. Bebek konularında girmiyorum.. arkadaşların anlam veremediği noktayım bende birşry bilip de saklamıyorum... Buna benim çevremde kimse anlam veremiyor, beni sevmiyen arkadaşlarım dahil annem dahil.
Çevrenizdeki kimse sizinle ilişkiye başlama düşüncesiyle bir randevuya çıkmıyor, dolayısıyla bunu bilemezler.

İlk görüşmede siz farkında olmasanız da fazla ciddi, karşınızdakini korkutacak şekilde yaklaşıyor olabilirsiniz.

Ben arkadaş olamıyorum ama bununda bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum
İyi de bir insanla önce arkadaşça bir muhabbet başlar. İlk buluşmada arkadaş olamıyorsanız mesela ne konuşuyorsunuz, nasıl yaklaşıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz?

Bakınca beğeniyorlar konuşunca kaçıyorlar demekki.. birsürü sebep olabilir.. ses tonu iticiliğinden tutunda,konuşmayı bilmemeye kadar,nefesinizin kokması,yada kültürel farklılıklar bla bla gibi.. cin min ne alaka.

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?

Kaç görüşme yapabiliyorsun bu dediğin insanlarla en fazla ?

Back