Birden geri cekilen

Ne kadar sürdü en uzun ilişkiniz? Yani genelde hangi noktada, kaçıncı ayda ya da buluşmada uzaklaşıyorlar sizden? Bir de kaç kişiyle buna benzer şeyler yaşadınız ve hepsi aracı sayesinde tanıştırıldığınız kişiler miydi?

Yanlış anlamayın lütfen Özür dileyerek soruyorum kötü bir kokunuz filan mi var?
Veya ilk buluşma öncesi beklentiyi çok mu yukseltiyorsunuz. Bulusunca bu muymus diyip soguyorlardir belki

Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorum

dıştan çekebilirsiniz belki ama demek ki düşünce yapınız uymuyor. konuşunca tamam evet bu diyemiyorlar demek ki.

Herkezi, karekteri vs yazıyorsanız olabilir
Şahsen ben uzaklasiyorum yani
Beni kullanacak tribi de yapıyor olabilirsiniz bilemedim .
Ya da çok güzel değilsiniz

Yanlış anlamayın lütfen Özür dileyerek soruyorum kötü bir kokunuz filan mi var?
Veya ilk buluşma öncesi beklentiyi çok mu yukseltiyorsunuz. Bulusunca bu muymus diyip soguyorlardir belki

Estagfirullah yok eminim o konuda problem yok :)

İlk anda görünüşünüzü kendinizi nasıl takdim ettiğinizi beğeniyorlar ama tanıdıkça kendilerine uygun bulmuyorlar demek ki. Üç harflilere bağlanacak bir durum gibi gelmedi bana. Hep böyle oluyor diye düşünmek yerine durumların her birini ayrı ayrı tartmak lazım.

İlk 2 görüşme çok iyi geçiyor etkilendikleri belli oluyor sadece iki tanesi aracı aralığıyla sayılır .. Sayı vermim ya utanırım

Bence çok güzel birisin Ama fikirlerin ters sanırım karşılaştığın erkeklerle.

Önce fiziksel olarak beğeniyorlar bence ama tanışınca düşünce yapısı, konuşma, hayata bakış açısı vs bu durumlar soğutuyor sanırım karşı tarafı

Ben bir erkek olsam, böyle düsünen bir kadin ile bende beraber olmazdim

Demek ki guzelsiniz begeniyorlar. Ama konusurken ne diyorsaniz soguyorlar sizden

Bir kitabevine gittiğinde ilk kapağı ilgini çeker alıp arkasını okursun konusu ilgini çekmezse bırakırsın geri. Belki insanların dibi siz konuşana kadar düşüyordur sadece. Kendinizi daha dolu bir insan haline getirin derim her şey dış görünüş değildir bu yeter diye kendinizi bilgiye kapatmayın.

Kendinizi övüyor olabilirsiniz veya erkeklerden beklentiniz cok yuksek olabilir

Sizde bir problem olabilir,
Illa hersey guzellik, cekicilik ve bakimli olmak degil.
Kendinizi bir tartiya koyun ve hata arayin.

Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorum

Tum hepsimi ?
Yanlis yoldasiniz eşime asla yapismadim aksine kendimi hep agirdan aldim.
1 ay sevgili olmadim surundurdum.

1 sene dolmadan evlendim 5 aylikta evliyim ole dusunmeyin 5 parmagin beşi bir degil.
Tamam etrafta dogru duzgun adam yok haklisiniz, lakin istisnalarda war.
Ama bir problem mtlaka wardir sizde de, karsi taraftada. Kimse dort dortluk degil.

Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim de

Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim de

Hayir sizin dusuncenizin yanlis oldugunu soledim uslubunuza dikkat edin.
Ayni sorun sizde de warmis ya hani
Ole bir insan degilim cok sukur.

Yahu bu olayın cinlerle ne alakası var? Hakikaten aşırı cahil bir toplumuz pes artık.

Benim de öyle oluyordu hiç anlam veremiyordum. Sonra sizden de büyüktüm ben, evlendim, 2 çocuğum ve Harika bir eşim var. Yani illaki oluyor ama beklemediğinizde,. Resmen ayağınıza dolaşıyor rahat olun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…