Birden geri cekilen

Ben ilk gorusmelerde ne konustugunuzu cok merak ettim. Hemen ciddi bir iliskiye baslar tarz mi konusuyorsunuz acaba? Farkinda olmadan cok ustlerine dusuyor, onlari bunaltiyor musunuz acaba?

Ben arkadaş olamıyorum ama bununda bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum

Görüştüğüm kişilerle ne maddi ne kültürel uçurum olmuyor... Öyle evlilik. Bebek konularında girmiyorum.. arkadaşların anlam veremediği noktayım bende birşry bilip de saklamıyorum... Buna benim çevremde kimse anlam veremiyor, beni sevmiyen arkadaşlarım dahil annem dahil.

Tanıştıktan sonra acaba bir yerlerde bir hata yapıyor olmayasınız ?
Ben olsam kendimi gözden geçirirdim .

Muhtemelen hemen ciddi konulara girip karşı tarafı korkutuyorsunuz.
Yukarıda da arkadaş olamıyorum demişsiniz. Hemen adı konsun diye yaklaşıyorsanız olaya kaçmaları normal geldi bana.

Nazar belki de, üç harfliyle ne ilgisi var ki. Sıkılmışsınız ama başka açıklaması yok bunun..nasip.. Nasip olursa karşı tarafın da sizin de ağzınız diliniz bağlanır. Henüz o kimse çıkmamış karşınıza

Nazar üç harfli fln değil, belki ama yinede metafizik Bi olay.. Ne bilmiyorum ama kabus gibi adı nıda bilmiyorum yaşadığım şeyide ama mantıklı Bi açıklaması yok

Çevrenizdeki kimse sizinle ilişkiye başlama düşüncesiyle bir randevuya çıkmıyor, dolayısıyla bunu bilemezler.

İlk görüşmede siz farkında olmasanız da fazla ciddi, karşınızdakini korkutacak şekilde yaklaşıyor olabilirsiniz.

Ben arkadaş olamıyorum ama bununda bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum
İyi de bir insanla önce arkadaşça bir muhabbet başlar. İlk buluşmada arkadaş olamıyorsanız mesela ne konuşuyorsunuz, nasıl yaklaşıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz?

Bakınca beğeniyorlar konuşunca kaçıyorlar demekki.. birsürü sebep olabilir.. ses tonu iticiliğinden tutunda,konuşmayı bilmemeye kadar,nefesinizin kokması,yada kültürel farklılıklar bla bla gibi.. cin min ne alaka.

Kaç görüşme yapabiliyorsun bu dediğin insanlarla en fazla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…