- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorumKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
kendimide çevremdeki patavatsızlık derecesinde bu olaylara tanık kişilerede soruyorum.herkezin hakkımda en çok merak ettiği şey bu hatta o derece :) sadece ben değil kimse anlam veremiyor, burda karekteri muhabbeti sarmamış ondan gitmişlerdir diyen arkadaşlar çok iyi niyetli :) kullanılabilirdim, yalandan da olsa sçaım okşaanabilirdi ...dediğnizi şeyide yaptım bi kaçına yıllar sonra neden durup duruken benle iletişimi kestin bir şeymi oldu diye sordum cvp hiç bir sorun yoktu senlede ilgilisde yoktu.
Yanlış anlamayın lütfen Özür dileyerek soruyorum kötü bir kokunuz filan mi var?
Veya ilk buluşma öncesi beklentiyi çok mu yukseltiyorsunuz. Bulusunca bu muymus diyip soguyorlardir belki
Ne kadar sürdü en uzun ilişkiniz? Yani genelde hangi noktada, kaçıncı ayda ya da buluşmada uzaklaşıyorlar sizden? Bir de kaç kişiyle buna benzer şeyler yaşadınız ve hepsi aracı sayesinde tanıştırıldığınız kişiler miydi?
Peki şöyle düşünelim, erkek milletinin çoğu yüzeysel, karakterimde itici şeyler görse bile yalandan da olsa benle görüşmeye devam eder, veyahut kullanmaya çalışabilirlerdi.. En azından denerlerdi. Sanki birşeyden korkuyor yada kaçıyor gibi benden uzaklaşmaları çevremdeki kimse bir mana bulamıyor..
Demek ki guzelsiniz begeniyorlar. Ama konusurken ne diyorsaniz soguyorlar sizdenKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorum
Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim deTum hepsimi ?
Yanlis yoldasiniz eşime asla yapismadim aksine kendimi hep agirdan aldim.
1 ay sevgili olmadim surundurdum.
1 sene dolmadan evlendim 5 aylikta evliyim ole dusunmeyin 5 parmagin beşi bir degil.
Tamam etrafta dogru duzgun adam yok haklisiniz, lakin istisnalarda war.
Ama bir problem mtlaka wardir sizde de, karsi taraftada. Kimse dort dortluk degil.
Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim de