• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden geri cekilen

Ne kadar sürdü en uzun ilişkiniz? Yani genelde hangi noktada, kaçıncı ayda ya da buluşmada uzaklaşıyorlar sizden? Bir de kaç kişiyle buna benzer şeyler yaşadınız ve hepsi aracı sayesinde tanıştırıldığınız kişiler miydi?

Yanlış anlamayın lütfen Özür dileyerek soruyorum kötü bir kokunuz filan mi var?
Veya ilk buluşma öncesi beklentiyi çok mu yukseltiyorsunuz. Bulusunca bu muymus diyip soguyorlardir belki

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorum

dıştan çekebilirsiniz belki ama demek ki düşünce yapınız uymuyor. konuşunca tamam evet bu diyemiyorlar demek ki.

kendimide çevremdeki patavatsızlık derecesinde bu olaylara tanık kişilerede soruyorum.herkezin hakkımda en çok merak ettiği şey bu hatta o derece :) sadece ben değil kimse anlam veremiyor, burda karekteri muhabbeti sarmamış ondan gitmişlerdir diyen arkadaşlar çok iyi niyetli :) kullanılabilirdim, yalandan da olsa sçaım okşaanabilirdi ...dediğnizi şeyide yaptım bi kaçına yıllar sonra neden durup duruken benle iletişimi kestin bir şeymi oldu diye sordum cvp hiç bir sorun yoktu senlede ilgilisde yoktu.

Herkezi, karekteri vs yazıyorsanız olabilir :110:
Şahsen ben uzaklasiyorum yani :deli:
Beni kullanacak tribi de yapıyor olabilirsiniz bilemedim .
Ya da çok güzel değilsiniz :kahve:

Yanlış anlamayın lütfen Özür dileyerek soruyorum kötü bir kokunuz filan mi var?
Veya ilk buluşma öncesi beklentiyi çok mu yukseltiyorsunuz. Bulusunca bu muymus diyip soguyorlardir belki

Estagfirullah yok eminim o konuda problem yok :)

İlk anda görünüşünüzü kendinizi nasıl takdim ettiğinizi beğeniyorlar ama tanıdıkça kendilerine uygun bulmuyorlar demek ki. Üç harflilere bağlanacak bir durum gibi gelmedi bana. Hep böyle oluyor diye düşünmek yerine durumların her birini ayrı ayrı tartmak lazım.

Ne kadar sürdü en uzun ilişkiniz? Yani genelde hangi noktada, kaçıncı ayda ya da buluşmada uzaklaşıyorlar sizden? Bir de kaç kişiyle buna benzer şeyler yaşadınız ve hepsi aracı sayesinde tanıştırıldığınız kişiler miydi?

İlk 2 görüşme çok iyi geçiyor etkilendikleri belli oluyor sadece iki tanesi aracı aralığıyla sayılır .. Sayı vermim ya utanırım

Bence çok güzel birisin Ama fikirlerin ters sanırım karşılaştığın erkeklerle.

Önce fiziksel olarak beğeniyorlar bence ama tanışınca düşünce yapısı, konuşma, hayata bakış açısı vs bu durumlar soğutuyor sanırım karşı tarafı

Peki şöyle düşünelim, erkek milletinin çoğu yüzeysel, karakterimde itici şeyler görse bile yalandan da olsa benle görüşmeye devam eder, veyahut kullanmaya çalışabilirlerdi.. En azından denerlerdi. Sanki birşeyden korkuyor yada kaçıyor gibi benden uzaklaşmaları çevremdeki kimse bir mana bulamıyor..

Ben bir erkek olsam, böyle düsünen bir kadin ile bende beraber olmazdim

Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Demek ki guzelsiniz begeniyorlar. Ama konusurken ne diyorsaniz soguyorlar sizden

Bir kitabevine gittiğinde ilk kapağı ilgini çeker alıp arkasını okursun konusu ilgini çekmezse bırakırsın geri. Belki insanların dibi siz konuşana kadar düşüyordur sadece. Kendinizi daha dolu bir insan haline getirin derim her şey dış görünüş değildir bu yeter diye kendinizi bilgiye kapatmayın.

Kendinizi övüyor olabilirsiniz veya erkeklerden beklentiniz cok yuksek olabilir

Sizde bir problem olabilir,
Illa hersey guzellik, cekicilik ve bakimli olmak degil.
Kendinizi bir tartiya koyun ve hata arayin.

Bir benzer durum bende de var, şimdiki kızlar erkeklere iyice yapışıyor ya sizden de onu beklemiş olabilirler diye düşünüyorum

Tum hepsimi ?
Yanlis yoldasiniz eşime asla yapismadim aksine kendimi hep agirdan aldim.
1 ay sevgili olmadim surundurdum.

1 sene dolmadan evlendim 5 aylikta evliyim ole dusunmeyin 5 parmagin beşi bir degil.
Tamam etrafta dogru duzgun adam yok haklisiniz, lakin istisnalarda war.
Ama bir problem mtlaka wardir sizde de, karsi taraftada. Kimse dort dortluk degil.

Tum hepsimi ?
Yanlis yoldasiniz eşime asla yapismadim aksine kendimi hep agirdan aldim.
1 ay sevgili olmadim surundurdum.

1 sene dolmadan evlendim 5 aylikta evliyim ole dusunmeyin 5 parmagin beşi bir degil.
Tamam etrafta dogru duzgun adam yok haklisiniz, lakin istisnalarda war.
Ama bir problem mtlaka wardir sizde de, karsi taraftada. Kimse dort dortluk degil.
Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim de ;)

Niye alındınız ? Genelde yapışkan olup yalan söyleyen kadınlar alınıyor , yapışkan olmayan hiçbir kadının alındığı görmedim de :KK66:

Hayir sizin dusuncenizin yanlis oldugunu soledim uslubunuza dikkat edin.
Ayni sorun sizde de warmis ya hani ;)
Ole bir insan degilim cok sukur.

Yahu bu olayın cinlerle ne alakası var? Hakikaten aşırı cahil bir toplumuz pes artık.

Benim de öyle oluyordu hiç anlam veremiyordum. Sonra sizden de büyüktüm ben, evlendim, 2 çocuğum ve Harika bir eşim var. Yani illaki oluyor ama beklemediğinizde,. Resmen ayağınıza dolaşıyor rahat olun yeter..

Back