Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?[/QUOT
Sizi biraz tanımaya başlayınca uzaklasiyorlar anladığım kadarıyla . Sizi tanımıyorum ama erkekler genellikle çok güzel çok alımlı kızları da tehlikeli bulur onunla olamayacağını düşünür bu beni aldatır vs. Yani kendini yetersiz hissederse gider ya da davranislarinizda iticilik bulmuştur. Çok çabuk samimiyetten de hoşlanmazlar yani kendileri koşmak ister ama karşıdaki ağırdan satsin ister. Kimse kendine olumsuz biseyi konduramaz ama burada sizi tanımayan insanların yorumları bu konuda pek sağlıklı olmaz. Bunu fikirlerine ve samimiyetine güvenliğiniz bırine açın sizi tanıdığı için daha doğru cevaplar verebilir.
Bizim millet alışmış bi şey bulamayınca 3 harflilere atmaya. Gariplerimin hiç bi şeyden haberleri yok muhtemelen
Yanlış anlamayın ama acaba görüşlerinizi, düşüncelerinizi yada tavırlarınızı beğenmiyor olabilirler mi? İlk aşamada sorun yok diyorsunuz. Tanıştıktan sonra uzaklaşıyorlarsa böyle bir şey vardır bence.
Sorunu kendimde arardım nerde hata yapıyorum diye. Yada hatadan ziyade nasip belki karşıdakiyle uygun değilsinizdir insanların idealleri var. Hayırlı kısmet çıkar şnşallah karşınıza 3 harflik durumda yok zaten :)) tövbe ya
Fiziksel olarak dibi düşecek kadar güzel ama konuşmaya başlayınca itici gelen çok insan var. Siz öylesiniz diye demiyorum ihtimalleri söylüyorum sadece.Konuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
Peki şöyle düşünelim, erkek milletinin çoğu yüzeysel, karakterimde itici şeyler görse bile yalandan da olsa benle görüşmeye devam eder, veyahut kullanmaya çalışabilirlerdi.. En azından denerlerdi. Sanki birşeyden korkuyor yada kaçıyor gibi benden uzaklaşmaları çevremdeki kimse bir mana bulamıyor..
Niye üç harflileri konuya alet ediyorsunuzki başta yazmasanız insanın aklına zaten gelmeyecek ne yani reddediliyorsun çünkü içine cin kaçmışmı diyecektikKonuya nazar üç harfli bilmemne tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Çünkü paylaştığım kişilerin yapabildiği tek açıklama buydu. Hayatınız boyunca dejavu yaşıyor gibisiniz, ne zaman karşı cinsten biriyle tanışsanız dibi düşüyor bu o kadar aşikarki, görmemek için kör olmak lazım. Sonra birden geri çekiliyor, ilk zamanlar farketmiyorsunuz, sonra hep aynı şeyi yaşadığınızı görüyorsunuz bu arada yaş 30 olmuş. Kısmetin bi yerde seni bekliyor, vs vs tesellilerinden sıkılıyorsunuz, somut ortada görünen hiç bir sorun yok, deliricek gibi oluyorsunuz.... Biriyle tanışıyorsunuz adam sizi beğeniyor, elini kolunu nereye koyacağını şaşırıyor, ve bam birden uzaklaşıyor, Araf ta gibisiniz.. Ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?