- Konu Sahibi banabenigeriver
Siz öfke duyuyorsunuz aileye ki haklısınız tutamayacakları sözü vermeyeceklerdi. Zaten birsey vermemişler sadece ikna etmişler. Bir de sanırım verdikleri sözü tutmamanin ezikligi. Açık açık istemiyorum deyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tereliye sevgili yorum sahibi hayatından gayet memnun ve mutlu görünüyor. Zira biz onun konusuna değil, senin konuna yorum yapıyoruz. Yani çok daha iyi yerlerde. En azından kayın ailesine ve çalışmayı sevmeyen kocasına tahammül etmek zorunda değil. İyi akşamlar.Bize erzak alışverişi yapmıyor üzülme be hem yorgunsun hem mutsuz iş birde ev kıyamam sonuç olarak aynı yerdeyiz ama sen daha yorgunsun
Hehe sonuçta mutsuzTereliye sevgili yorum sahibi hayatından gayet memnun ve mutlu görünüyor. Zira biz onun konusuna değil, senin konuna yorum yapıyoruz. Yani çok daha iyi yerlerde. En azından kayın ailesine ve çalışmayı sevmeyen kocasına tahammül etmek zorunda değil. İyi akşamlar.
Mutsuz olduğuna nasıl vardın ki?Hehe sonuçta mutsuz
Yazdığı yorumdan çıkardım.Hayırdır sen kimsin onu savunuyorsun ne alaka?Burada konu açmamak mutluluğun kanıtı mı ok byMutsuz olduğuna nasıl vardın ki?
Orada ben mutsuzum yazmamış, gördüğüm kadarıyla gündemde olan bir konusu da yok. Demek ki mutsuz değil,şuan senin konundayız farkındasın değil mi?
Neden keyif alayım ne alaka gayet renkli hayatım ama bunu çekemiyor eşimin ailesi yaaaa sürekli beni birileriyle gördükçe içlerine kaçıyorlar zamanında görümcem demişti bizden başka herkesle iyisin diye sen düşünEski konuların bu kadar insanların beynine kazınmışken böyle konular açmana şaşırıyorum ben. Bu durumdan, aldığın tepkilerden keyif aldığını düşünüyorum.
Renksiz hayatına renk geliyor sayemizde sanırım.
BelliMutluyum.
Haddini bilerek konuşur musun?Yazdığı yorumdan çıkardım.Hayırdır sen kimsin onu savunuyorsun ne alaka?Burada konu açmamak mutluluğun kanıtı mı ok by
Yazdığı yorumdan çıkardım.Hayırdır sen kimsin onu savunuyorsun ne alaka?Burada konu açmamak mutluluğun kanıtı mı ok by
Mutluyum.
Nedense bu geldi aklıma....
Eee siz iki saattir yalan iftira atıyorsunuz o öyle bu böyle diye bu had bilmek mi oluyor benim yorumumda hadsiz tekbirşey yok lütfen olumsuzluğunu al ve konumdan çık güle güleHaddini bilerek konuşur musun?
Burası bir özgür platform ve herkes saygı çerçevesinde istediği yorumu, istediği görüşü savunabilir. Senin yaptığın saygı çerçevesini aşan bir durum. Mutsuzsun yani başkalarının mutsuz olduğuna kendini inandırma bence. Hapis olduğun evde burada bize bu yorumları yazarak kendine uğraşacak birşeyler buluyorsun. Ne diyeyim yani.
Biz iftira atmadık ki. Attığın her tezi çürüttük. Hiçbirine verecek bir cevabın olmadığı için "olumsuzsunuz, Hehe, byy, ok" gibi kelimeler kullanarak konudan kovuyorsun bizi. Ayrıca burada isteyen istediğini saygı çerçevesi içerisinde yazar ve ben sana hakaret etmiyorum kötü söz kullanmıyorum dolayısıyla beni konudan kovma hakkın da yok.Eee siz iki saattir yalan iftira atıyorsunuz o öyle bu böyle diye bu had bilmek mi oluyor benim yorumumda hadsiz tekbirşey yok lütfen olumsuzluğunu al ve konumdan çık güle güle
Senin kocanın evi yok ki✔
Kovmadım çık dedim hala iftira yaaa gerçekten uğraşamam göz ardı ediyorum byBiz iftira atmadık ki. Attığın her tezi çürüttük. Hiçbirine verecek bir cevabın olmadığı için "olumsuzsunuz, Hehe, byy, ok" gibi kelimeler kullanarak konudan kovuyorsun bizi. Ayrıca burada isteyen istediğini saygı çerçevesi içerisinde yazar ve ben sana hakaret etmiyorum kötü söz kullanmıyorum dolayısıyla beni konudan kovma hakkında yok.