- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
- Konu Sahibi banabenigeriver
Hahahahhaahahahah mümkün olsa istermiş ama hayır kızı hamileKayınvalide mi hamile?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhaahahahah mümkün olsa istermiş ama hayır kızı hamileKayınvalide mi hamile?
Dedim zatenBu yüzden mi kizginsiniz ?
Dolmuşa binince incilerim dökülmüyor değin öyleyse.
LiseNe mezunusunuz?
Oğlunun düğünü varken kızın beş ay sonra doğacak bebeğine mi beşik alır peki lütfen ya...Bizdede anne alır ama ben istemiyorum ailem herşeyin fazlasını yaptı zaten daha fazlasına lüzum yokAdettendir besigi kiz annesi alir. Yani anneanne... Sizin evladinizin besigini de anneniz alir. Bizim buralarda boyledir sizde durum nasil ?
Evde zorla mı tutuluyorsunuz? Tehdit ediliyor musunuz? Eğer öyleyse lütfen bunu bize söyleyin çünkü bu yazdıklarınızı da zorla yazdırıyor olabilirler.Hayır eğlenmiyorum.Çünkü en güzel günlerimi mahvedip beni bu eve hapseden o insanlar...
Hah işte biz de onu diyoruz ya güzelim kaç saattir. Evi geçindirme sorumluluğu eşine ait, kaynanana değil.Verdiğini direk götüreyim anlar belki
Bu evi geçindirme sorumluluğu eşime ait bana değil bunun yükünü o taşısın ben değil.
Hayırdır?Yaşınız kaç?
Hahahahhaahahahah mümkün olsa istermiş ama hayır kızı hamile
Artık size cevap vermeyeceğim iyi günlerEvde zorla mı tutuluyorsunuz? Tehdit ediliyor musunuz? Eğer öyleyse lütfen bunu bize söyleyin çünkü bu yazdıklarınızı da zorla yazdırıyor olabilirler.
İnşallahHaaa tamam. Karışıklık olmasın. Sağlıkla gelsin bebek insallah
Bakın sorununuz tam olarak bu. Siz başkasının parasını nasıl idare edeceğine karar vermek istiyorsunuz. Buna hakkınız yok.Düğünüm bulunduğum şehrin en ucuz yerinde oldu fikrim bile sorulmadı yemek ücreti pilav et ayran tulumba 500-600 dü ve o bebek beş ay sonra doğacaktı hiç acalesi yoktu.
Burcunuz ?Hayırdır?
Oğlunun düğünü varken kızın beş ay sonra doğacak bebeğine mi beşik alır peki lütfen ya...Bizdede anne alır ama ben istemiyorum ailem herşeyin fazlasını yaptı zaten daha fazlasına lüzum yok
Ne alakası var. Düğün var diye birşey yapmayacak mi. Genelde anneanne tarafi alir besigi. Bizim yorede de var bu. Dogum erken olur gec olur. 5 ay onceden alinmasi besigin gayet normal.Oğlunun düğünü varken kızın beş ay sonra doğacak bebeğine mi beşik alır peki lütfen ya...Bizdede anne alır ama ben istemiyorum ailem herşeyin fazlasını yaptı zaten daha fazlasına lüzum yok
Bana sorarsanız gorumceniz de ayıp etmiş. Ne demek ikinci yolda? Sizi beklemesi gerekirdi. Yanlış mı düşünüyorum. Remen hadsizlik bu.Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.
Eee kendi ailene gelince istemiyorum fazlasini yaptilar diyorsun. Ama esinin ailesine gelince verdikleri koca evi bile gormezden gelip burda neler yaziyorsun. Kusura bakma ama sen esinin ailesini yolunacak kaz olarak goruyorsun.Oğlunun düğünü varken kızın beş ay sonra doğacak bebeğine mi beşik alır peki lütfen ya...Bizdede anne alır ama ben istemiyorum ailem herşeyin fazlasını yaptı zaten daha fazlasına lüzum yok
Görümceyi ortaya atıp kızcağızın başını yakmayalım bence. Kayınvalide muzdarip zaten bari kızı rahat nefes alsınSizin gibi kanaatkar bir insana nasil bir kilodan az kıymayı uygun görür hala aklım almıyor ya.
Eminim kızına dolabı komple goturuyordur. Çok üzücü bir durum.
Eğer hamile kayinvalideyse o daha büyük ayıp etmiş gelini dururken. Hani sen yapamadın ben yaptım der gibi.Kayınvalide mi hamile?