bebiş canım nisan sürekli gşremiyor
annesine gittikçe bakıyor ama haberi var
bakar bir ara
yada özlem ona msn den haber vermiştir
:))) Bende senin tontoşunu yerim ne istiyor bakalım akıllı oğlun Özlem Teyzesinden .Canım özelime gönderirimisisn adresini sabırsılkla bekliyoruzderin den de oğluşuma mı gelecekmiş..amanda aman yerim ben onları...
Oy çok güzeller ellerine sağlık Sevgi cim Asiye cim güle güle iyi günlerde giysin Yusufun
OOO Bende msn i yok Nisanın burdan özeline mesaj gönderdim .ama olmazsa herkes birbirinin özeline adresini gönderirse daha iyi olur sen bana hediye alacakasın elini çabuk tut bekliyorum derse hızlı bir şekilde gelişirbebiş canım nisan sürekli gşremiyor
annesine gittikçe bakıyor ama haberi var
bakar bir ara
yada özlem ona msn den haber vermiştir
:))) Bende senin tontoşunu yerim ne istiyor bakalım akıllı oğlun Özlem Teyzesinden .Canım özelime gönderirimisisn adresini sabırsılkla bekliyoruz
özlem teyzesi bir yat bir kat bir de kotra:)))) canım gönderiyorum şimdi adresimi....
nisan ve emekbebek geldim burdayım arkadaşalr unutur muyum hiç sadece misafir bombardımanına tutuldum yatılı hem de hiç vakit olmadı girmye
nisan bana ben de emekbebeğe mi göndereceğim hediyeleri
Güleda nın hediyesini bugün gönderiyorum ben inş. Pazartesi elinde olur:dance:
bu kez hızlı cıktınkaydirigubbakcemile
slm teyzoşlar,
bu ciciyi bana selma teyzemle canım arkadaşım berrucum almış beğendinizmi?
ben bayıldımm ama banada çok yakıştı yawwzemuszemus
(çokk teşekkür ediyoz selmacım..Şeniz)
bunlarda benim cicilerim..
çok teşekkür ederiz geç oldu biraz kusura bakma...
ewet canım öyle
ben sana özelden adresimi yolluyom sende nisana yolla canım
hülyacım biz hediyemizi kısmetse yarın alacağız..pazartesi en geç salı gönderirim hayatım...benim işlerim biraz yavaş işliyor..malum babam hasta..doktor - hastane filan derken akşamı ediyorum...kusura bakmasın efecim..öp onu benim için...