birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

bebiş canım nisan sürekli gşremiyor
annesine gittikçe bakıyor ama haberi var
bakar bir ara
yada özlem ona msn den haber vermiştir

arkadaşlar bende bu arkadaşa Symslow çıkmışım ama uzun zamandır girmiyor
nasıl ulaşıcaz :)unuttumu yoksam

derin den de oğluşuma mı gelecekmiş..amanda aman yerim ben onları...
:))) Bende senin tontoşunu yerim ne istiyor bakalım akıllı oğlun Özlem Teyzesinden .Canım özelime gönderirimisisn adresini sabırsılkla bekliyoruz

bu da kardelen nevanın diğer hediyesi oğluma gönderdiğivereliniortak
Oy çok güzeller ellerine sağlık Sevgi cim Asiye cim güle güle iyi günlerde giysin Yusufun
bebiş canım nisan sürekli gşremiyor
annesine gittikçe bakıyor ama haberi var
bakar bir ara
yada özlem ona msn den haber vermiştir
OOO Bende msn i yok Nisanın burdan özeline mesaj gönderdim .ama olmazsa herkes birbirinin özeline adresini gönderirse daha iyi olur sen bana hediye alacakasın elini çabuk tut bekliyorum derse hızlı bir şekilde gelişir lmaz:zemuszemus

Berru 'ya ve Nehir'e kocaman maşşallah ne çok yakışmış yeni cicileriniz öyle Baharcım daha sık koysana bebeğinin resimlerini çok tatlıymış maşalllah maşallah

yettim kızlaarrrr ben geldim meraktan çatlıcaktım valla bebiş gönderdim canım adresimi
Symslow senden haber bekliyorum canımyerimseniben

nisan ve emekbebek geldim burdayım arkadaşalr unutur muyum hiç sadece misafir bombardımanına tutuldum yatılı hem de hiç vakit olmadı girmye
nisan bana ben de emekbebeğe mi göndereceğim hediyeleri

nisan ve emekbebek geldim burdayım arkadaşalr unutur muyum hiç sadece misafir bombardımanına tutuldum yatılı hem de hiç vakit olmadı girmye
nisan bana ben de emekbebeğe mi göndereceğim hediyeleri

ewet canım öyle
ben sana özelden adresimi yolluyom sende nisana yolla canım

Güleda nın hediyesini bugün gönderiyorum ben inş. Pazartesi elinde olur:dance:

Özlem in yazdığı yazıda okumadın mı kız en son 30 unda elinde olucak deniodu ben kurallara uyarımmmzemuszemus

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hülyacım biz hediyemizi kısmetse yarın alacağız..pazartesi en geç salı gönderirim hayatım...benim işlerim biraz yavaş işliyor..malum babam hasta..doktor - hastane filan derken akşamı ediyorum...kusura bakmasın efecim..öp onu benim için...

ne demek hayatım,sen işlerini hallette acelesi yok canım.telaşa verme kendini müsait olunca bakarsın.öpüyoruz bizdekaydirigubbakcemile5

Derın'de derın'e alıcak....pure hate deme canım ya demek Özlem en son 30 u dedı he bızde onlara alacagız fakat bıraz gecıkecek.....ne olcak Şımdı bu yazıyı gÖrmemıŞtım....neyse Özlem'cım bı kac gÜn opsıon tanır artık ne yapalım....aldım almasınada 1 tane daha bıŞey kaldı onu almam ıÇınde Çarsambayı beklemem lazım...kocıŞ yok ancak kocıŞ gÖtÜrebılır benı oraya uzak ÇÜnkÜ....yanı persembe yollasam cuma alır.....Özlemmmmm canım benım kusura bakma...hersey senın ıÇın hehehe :))))

Ohhhh ne güzel alınmaya başlamış hediyeler .Kızlarrr ayın 30 u falan dedim ama bebiş ,akvaryumm gibi arkadaşlar tatile çıkacaktı o yüzden ben buralardayım yanii Emel cim ne zaman müsait olursan malum bebişlerle her zaman uygun olmuyor canım .opuyorumnanaktan
Bende bu sefer ne alsam diye kara kara düşünüyorum erkeklere hediye alırken oldum olası zorlanırım zaten .Birde ilk hediye den çok korkmuş ağlamıştı ya Aybükenin kız mafoldumben yine bu kez de Efe beyi korkutmayayım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…