birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

Yok kızlar Sibelin dediği gibi ben kendime de aldım hediye Aybükeninki çarşamba falan elimde olurmuş ama onunki eline ulaştı muhtemelen .

Son düzenleme:
hadi bakalım ilk kiminki ulaşacak :))
nevacığımınki de yarın gitçekmiş ama bakalım
hiçç güvenemiyorum ben bu kargoların verdiği zaman tahminlerine

hay aksi şeytan yaaaa, her şey üstüsüste geliyor, kızlaar hediyeyi aldım, özleöcim teşekkür ederiz çok beğendim canım, fotoğrafını göndereceğim ama okulda internet çok zayıf bu sorun hallolur hallolmaz göndereceğim, uğraşıyorum

heralde tamam,

bebişim Ülkü Nisa Derin bebeğin gönderdiği oyuncağı görünce ilk başta korktuu,göz bebeklerini büyttüüü...:roflol:mafoldumben

sonra ağlamaya başladı;
:a015::çok üzgünüm:

,
ve sonraaa sakinleştiiii ve alıştıııı:ecrin_bebek:

Derin e ve Özlem e kocaman öpücüklerimizi gönderiyoruzz....opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
özlemmm cok güzel bi secim yapmissin tatlim
güle güle kullansin bebisin aybukecim kiyamammmm ilk baya korktu sanirim :ecrin_bebek:

Oyk kıyamam sana .Ben bu kadar büyük birşey olduğunu tahmin etmiyordum canım inşallah zamanla daha alışır birlikte emekleyip yürürler iyi günlerde kullanın canım .

ayy çok güzelmiş ya,aybukecim güle güle kullanın,özlemcim çok güzel bi hediye olmuş fikrine sağlık:)

bizim hediyemizde şimdi geldi çok beğendik süper renkler,ama hemen çekcez diye üstümüze giyemedik yıkayınca bide üzerimizde foto ekleriz.çoookkk teşekkürler sevcancım efeye çok yakışacak,umarım ardannda hoşuna gider hediyesi:)

kargocu amca getirdi banaymış annem dedi çok heycanlandım buyrunnnnnnnnn
annem giydirdi çok beğendim arkadaşımalkisalkisalkis
Hülya teyzemin anneme aldığı kolye oda benim gibi çok beğendi hediyesini:eek:
Efe arkadaşımın mektubunu okurken annemle bensenağlama
çok teşekkürler hülyacım çok beğendik efede güle güle giysin

Son düzenleme:
hülya hediyeniz çok şirin sunset çok yakışmış oğluna güle güle giysinn,

sunset acmamısın paketı gııııı
acta bızde gorekkkkk:))))

hulayıcım gecekten guzemıs efenın hedıyesı
aybukecım oyuncak kuzucuk kadar var ama grcekten uzel bır hedıye olmus ozlem teyzesındennn
ii gunlerde kullansınlarrrrrrrrrrrrrr

özlem çok güzel düşünmüşsün ne kadar faydalı bir hediye. güle güle kullansın.

sunseet ve vidi hediyeleriniz çoook şık gerçekten tebrik ediyorum zevkinizden dolayı. güle güle giysinler

ayy ayy biri mektup yazarmış öbürüde okurmuş ne tatlı şeylersiniz siz öyle maaşallah.

anlaşılan bu topik bayağa kaynak olacak bu hediyeler münasebetiyle.

Son düzenleme:
çok teşekkürler kızlar aybükecim sizin hediyede çok güzelmiş güle güle oynasın ülkü nisa bu arada sana çok benziyo bebeğin söylemeden geçemiycem

delikafaduldendelikafadulden aaayyyyyyyyyy baslamıs hediyeler gelmeyee
özlem cok güzel oyuncak secmişsin tebrikler
ülkü nisada güle güle kullansın inşallah :eek:
efe ve ardanında cicileri cok şekermiş :nazar: üstünüzde eskisinlülülülülülü

teşekkürler canmım, herkes aynı şeyi söylüyor, hele ki benim bebeklik fotoğrafımla karşılaştırıyoruz hiiç farkı yok, kendimi doğurmayı nasıl başardım ben de bilmiyorum, sağdan soldan bunun formülünü istiyorlar;:KK66:))

X