Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hay aksi şeytan yaaaa, her şey üstüsüste geliyor, kızlaar hediyeyi aldım, özleöcim teşekkür ederiz çok beğendim canım, fotoğrafını göndereceğim ama okulda internet çok zayıf bu sorun hallolur hallolmaz göndereceğim, uğraşıyorum
Oyk kıyamam sana .Ben bu kadar büyük birşey olduğunu tahmin etmiyordum canım inşallah zamanla daha alışır birlikte emekleyip yürürler iyi günlerde kullanın canım .
bizim hediyemizde şimdi geldi çok beğendik süper renkler,ama hemen çekcez diye üstümüze giyemedik yıkayınca bide üzerimizde foto ekleriz.çoookkk teşekkürler sevcancım efeye çok yakışacak,umarım ardannda hoşuna gider hediyesi:)
kargocu amca getirdi banaymış annem dedi çok heycanlandım buyrunnnnnnnnn annem giydirdi çok beğendim arkadaşımalkisalkisalkis Hülya teyzemin anneme aldığı kolye oda benim gibi çok beğendi hediyesini Efe arkadaşımın mektubunu okurken annemle bensenağlama çok teşekkürler hülyacım çok beğendik efede güle güle giysin
teşekkürler canmım, herkes aynı şeyi söylüyor, hele ki benim bebeklik fotoğrafımla karşılaştırıyoruz hiiç farkı yok, kendimi doğurmayı nasıl başardım ben de bilmiyorum, sağdan soldan bunun formülünü istiyorlar;))