birbirimize tahammulumuz yok galiba bosaniyoruz

inanın düşünmek istemiyorum ama çocukların psikolojisi bozulacak diye korkuyorum..sürekli kavga

ayrı ayrı takılın, ozleyin biraz birbirinizii

bence de ama o da sorun.. bazen diyorum ki aynı şeylerden zevk almak zorunda değiliz bgn sen ayrı ben ayrı plan yapayım ona da karışıyor..yani ayrı ayrı bile takılsak ben özgür değilim onun istediği yere onun istediği şekilde gidip onun istediği saatte dönmem gerek

aslında mükemmelik istemiyorum istediğim şu; ya o ya ben kendimizi törpüleyelim...o daha az bencil olsun ben daha az sinirli

Aynı durumdayız. Benim bir çocuğum var. Çok zor gerçekten.

yani o dediğini aslında çoğu çift yaşıyor..
bende saatlerimde eşime bağlıyım, goruştuğum insanlar sınırlı..
bnce konuşun ortak bi nokta bulun.. Evliliğinize yazıl olmasın

olayı çok güzel özetlemişsiniz sadece bi düzeltme yapacağım..eşim her zaman haklıdır..dediğinizi de yaptım onu karşıma alıp dedim ki benim derdim facebook açmak değil inan zerre umrumda değil ama bu facebook senin için kötü değil senin bütün kadın arkadaşlarının facebook u var ve sende ekli (ben geçekten normal buluyorum)
peki bu sosyal ağlar benim için neden kötü..bunu söyleyince de kavga çıktı neymiş ben facebook açmak için kavga çıkarıyormuşum...bnm derdim face fln değil ki onun bencilliği ama anlamıyor

esinizle acik acik konusun.icinizden gelenleri anlatin

kaç kere anlattım ama bence çok bencil ona sorarsanızda ben çok sinirliyim ve çok büyütüyorum.. ikimizin de hataları var ama sorun şu ki ortak bi yerde buluşamıyoruz

bu sabah yukarıda anlattığım gereksiz sebepten tekrar tartıştık ve dedi ki biz anlaşamıyoruz böyle gitmez..

ben de "ben de aynı şeyleri düşünüyorum pazartesi dilekçemizi verelim dedim" yanlış anlaşılmasın boşanma lafı ağzımızda sakız olmuş bi çift değiliz 8 yıllık evliliğimde ilk kez bu cümleyi kurdum gerçekten boşanıyoruz galiba

Bence halledebilceğiniz bir sorun. Ama birden bire düzelmeyeceğide belli olan bir durum. O size karışmayı nasıl yıllar geçtikçe arttırdıkça sizde size karışma dozajını yıllara yaya yaya azaltıcaksınız. Biraz sinsirella olmak lazım bence :) bence bu konuda imkanınız varsa bir psikologdan taktik alabilirsiniz.. Bebek adımlarıyla başlayın, mesela pişmesine karıştığı bir yemeği kendi istediğinize göre pişirin o ne derse desin geri adım atmayın ama kavgaya dönüştürmeden yapın bunu taki o kabullenene kadar ( çok sabırlı olmanız lazım) belki 3 ayınızı alıcak ama sonunda kabullenecek. Bu ilk adımınız olucak. Böyle böyle kazanan taraf olucağınızı düşünüyorum. Kadın zekası herseyin üstesinden gelir :) . Lütfen yuvanızı yıkmayın.

çok tatlısınız ama o kdar sabırlı değilim artık..eskiden mesela ev işlerine karıştığında kendi kendime üzülürdüm fln şimdi anında bırakıyorum çok biliyorsan kendin yap diyorum..biliyorum işte bu hareketler kavgaya zemin hazırlıyor ama gerçekten artık ona tahammülüm yok

inanın düşünmek istemiyorum ama çocukların psikolojisi bozulacak diye korkuyorum..sürekli kavga
onlardan gizli konuşmayı düşünün tabi çocukları çok etkiler yada şöyle yapın işlerinizden izin alıp sadece eşinizle bir yere gidip kafa dağıtın belki çocuk araya giren zaman sizi böyle yapmıştır

Diğer yorumlarıda okudum şimdi canım benim sakın boşanma ilk etapta diğer kızlarda söylemiş evlilik danışmanına gidin kesinlikle çözülebilecek bir şey sizin durumunuz. Aynı durumda olan evli bir çift tanıdığımız vardı 3 ay terapi sonrası kurtuldu evlilikleri aradan 3 yıl geçti çok mutlular. Aldatma , şiddet, kumar, uyuşturucu yada çalışmayan bir adam olsa inan saniye düşünme kaç derim. Ama senin yaşadığın durum uzman yardımı ile 3 - 6 ay arası terapi sürecinde çözülebilecek bir durum. İnşallah kurtulur evliliğiniz

aslında bunu da denedim, daha geçen hafta dedim ki gel çocukalrı anneme bırakalım 1 geceliğine yakın biyerlere gidelim...ay gece kalmalı nasıl olur öyle olmaz bakarız..tamam günü birlik gidelim dedim..şu an başka bişeye konsantreyim bakarız dedi...en son annem haber bekliyor istemiyorsan bırakmayacağız diyim dedim..tamam o zaman bıraklmayalım çocukları haber ver dedi..

benim de canım sıkıldı tabii hafta sonu oldu öyle evde oturuyoruz benm surat beş karış ..ne oldu dedi..dedim imkanımız olduğu halde bi plan yapmak istemedin ...ben onu bencil buldum sonra tabiii kavga..bilmiyorum gerçekten büyütüyor muyum yoksa haklı mıyım

valla bilmiyorum aslında kurtulur ama içimde zerre heves bırakmadı ki..sabah dedikki anlaşamıyoruz böyle gitmez..şimdi dışarı çıktı gelsin söyleyeceğim pazartesi bu işi bitirelim diye..hem bencil bi de o diyor anlaşamıyoruz diye

hiç onu da kırmadan hayatım merak ediyorum gidip bıraz bakınıp geleceğim gerekli olduğunu düşünürsem alırım gereksiz bırsey almam zaten de bı de yanagından öp bı tane çık ne ıstıyorsan al cnm

Kavga ediliyorsa bir ve çocuklar bunu görüyorsa boşanmak daha iyi.Çocuklarla ilgili Şu linke bir göz atın kararınızı siz verin.
http://mehmet24us.wix.com/psikologmehmetsahi#!makaleler/c1wcn

Bence yapma böyle bir şey biliyorum çok bıktın sıkıldın ama soğuk kanlı olup boşanma kararından önce evlilik terapisine gitmeyi teklif etsen acaba nasıl karşılar? Seni gerçekten kaybedeceğini hissederse geri adım atıp düzelmeye çalışır mı? Bence geri adım atar . Yeterli sen sakinliğimi korumaya çalış , sen sakin oldukça ve soğuk kanlılığını korudukça o daha fazla tepki vericek ama sonunda geti adım atacak ben böyle hissediyorum. Yeterki sen boşanmadan önce uzman yardımı almayı teklif et , bakalım tepkisi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…