Kizlar seKizlar selam
Aslında iyi bir Esim var çocuklarına çok düşkün evden ise isten eve kotu aliskanligi içkisi kumari kufuru kadini kizi vs yok..ama bunlar zaten bir insanda olması gereken özellikler değil mi..birlikte bir omur geçirmeye yeter mi??
2 tane çocuğum olmasa hic dusunmeyecegim ama çocuklar olunca bencillik mi yapiyorum diyorum...
Sorun ne derseniz bi iki ornek vereyim
30 yasindayim ve inanilmaz rahat büyüdümannem babam bile karismadi ama Esim sacimin renginden kiyafetime kadar inanilmaz karisir..sörf bunlara değil ev işlerine hatta arkadasimla konustuklarima bile karisir..öyle dememen gerekirdi filan der ben de artik 30 yasindayim ve nerde basil konucagimi bilen biriyim o karisinca ben de çok gergin bi kadin oluyorum ve evde sürekli kavga var..
İstediğim gibi yasayamadigim için mutsuzum ve mutsuz ediyorum..
Örnekler inanilmaz fazla uzatmak istemiyorum sizce bu durumda boşanmak çocuklara halsizlik mi olur yoksa kavgali bir ortamda buyumektense onlar için daha mi iyi olur
Yeni bir terim daha çıktı.. boşanma eşiği:)Herkesin boşanma eşiği farklıdır, yargılanamaz.
Benim eşimle yollarımı ayırmam için net maddelerim vardır, çok ekseri durumlarda değişebilir ancak;
-Aldatılırım, aldatmaya meylederim.
-Evine, çocuklarına, bana sahip çıkmaz bekar gibi takılır eve girdiği çıktığı saat belli olmaz,
-içki içer (abartarak), kumar oynar, arkadaşlarıyla gereğinden fazla zaman geçirir (ailesini ihmal edecek kadar)
-Çalışmaz, evin geçimini sağlamaz bizi muhtaç eder,
-Dayak, hakaret, küfür gibi karşısındakini aşağılayıcı hareket eder,
-beni ailesinin, ailemin yanında küçük düşürücü davranır ve ya kendi ailesini benim önümde tutar.
-sürekli tersler, dinlemez, konuşmalarımı hareketlerimi hiçe sayar..
bunlar benim boşanmak için net maddelerim, bunların dışında yaşanan her şeye belki yön verebilir üstünü kapatabilirim.
demek ki benim sabrım ve boşanma eşiğim sizden biraz daha yüksek:)
benim kocamda ayni bizde nerdeyse boşanmak üzereyim bence bosanmayi dusunmemelisin hatta düsünmemeliyiz. ekmegine yag mi surceksin. ayni evde knsma yatagini ayir yemegini yapma hic ilgilenme geberiyoeum dese donupbakma taki hatasini snlayana kaar biz suan bu durumdayz meesela o ozur dileyip adam olna kadar küslük devam elbet kuyrugunu alir bacaginin arasina gelir yaninaKizlar seKizlar selam
Aslında iyi bir Esim var çocuklarına çok düşkün evden ise isten eve kotu aliskanligi içkisi kumari kufuru kadini kizi vs yok..ama bunlar zaten bir insanda olması gereken özellikler değil mi..birlikte bir omur geçirmeye yeter mi??
2 tane çocuğum olmasa hic dusunmeyecegim ama çocuklar olunca bencillik mi yapiyorum diyorum...
Sorun ne derseniz bi iki ornek vereyim
30 yasindayim ve inanilmaz rahat büyüdümannem babam bile karismadi ama Esim sacimin renginden kiyafetime kadar inanilmaz karisir..sörf bunlara değil ev işlerine hatta arkadasimla konustuklarima bile karisir..öyle dememen gerekirdi filan der ben de artik 30 yasindayim ve nerde basil konucagimi bilen biriyim o karisinca ben de çok gergin bi kadin oluyorum ve evde sürekli kavga var..
İstediğim gibi yasayamadigim için mutsuzum ve mutsuz ediyorum..
Örnekler inanilmaz fazla uzatmak istemiyorum sizce bu durumda boşanmak çocuklara halsizlik mi olur yoksa kavgali bir ortamda buyumektense onlar için daha mi iyi olur
benim kocamda ayni bizde nerdeyse boşanmak üzereyim bence bosanmayi dusunmemelisin hatta düsünmemeliyiz. ekmegine yag mi surceksin. ayni evde knsma yatagini ayir yemegini yapma hic ilgilenme geberiyoeum dese donupbakma taki hatasini snlayana kaar biz suan bu durumdayz meesela o ozur dileyip adam olna kadar küslük devam elbet kuyrugunu alir bacaginin arasina gelir yanina
ahhh canmmm ahh erkek milleti sucluyken üste çkmayi cok sever. bir süre boynu bükük gez evde knusma yuzune bakma sofrayi kur kaldr odana çekil yat uyu telfonunda ugras vs. iste. ama o knusursada knusma taki hatasini anlayana kaar. ben hic kinci biri degildim kocam yuzunden kinci oldum. artk en ufak kavgada susyrum knusmyrum arkami donup yatyrum yani kisacasi sana nasil davranyosa aynisini yap ki ne kadar kaba oldugunu grsunMerhaba bende bu gece eşimle tartışma yaşadım. Evlilik yıldönümümüz için hediye aldım ama o unuttu. Geceye kadar bekledim ve ağlayarak hediyemi verdim. Aslında çok kızmamıştım sadece kırıldım. Çok duygusalım. Eşim hediyeyi görünce donup kaldı sonra napacağını bilemedi ve saldırganlaştı beni kovuşturmadı bile aşırı tepki verdi. Ben küsmeliyken o bana küstü. Arkasını dönüp yattı. Bu ne demek sizce bence beni hiç sevmiyor sanki hep bu anı beklemiş. Ben bi sitem edeyimde küselim. Konuşmaya çalıştım konuşursan hediyeyi camdan atarım dedi ve bana vuracakmış. Asıl bu beni daha çok üzdü :-(