birbirimize tahammulumuz yok galiba bosaniyoruz

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
23
Kizlar seKizlar selam

Aslında iyi bir Esim var çocuklarına çok düşkün evden ise isten eve kotu aliskanligi içkisi kumari kufuru kadini kizi vs yok..ama bunlar zaten bir insanda olması gereken özellikler değil mi..birlikte bir omur geçirmeye yeter mi??

2 tane çocuğum olmasa hic dusunmeyecegim ama çocuklar olunca bencillik mi yapiyorum diyorum...
Sorun ne derseniz bi iki ornek vereyim

30 yasindayim ve inanilmaz rahat büyüdümannem babam bile karismadi ama Esim sacimin renginden kiyafetime kadar inanilmaz karisir..sörf bunlara değil ev işlerine hatta arkadasimla konustuklarima bile karisir..öyle dememen gerekirdi filan der ben de artik 30 yasindayim ve nerde basil konucagimi bilen biriyim o karisinca ben de çok gergin bi kadin oluyorum ve evde sürekli kavga var..

İstediğim gibi yasayamadigim için mutsuzum ve mutsuz ediyorum..

Örnekler inanilmaz fazla uzatmak istemiyorum sizce bu durumda boşanmak çocuklara halsizlik mi olur yoksa kavgali bir ortamda buyumektense onlar için daha mi iyi olur

Dozaji yoldan yila artmakla beraber böyleydi..sevgiliyken çok az karisirdi rahatsiz etmezdi çünkü ayni evde olmadigizdan en fazla ojemin rengine filan karisirdi ama simdi yemeği nazil yaptigima kadar karisir

Aslında tek tek bakinca incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama asil sorun bu ufak şeylerden sürekli tartisiyor olmamiz..evde sürekli bi gerginlik var

karıştıgında siz gene aynı şeyleri tekrar ediyormusunuz

bakın size ne kadar doğru yada yanlış gelir bilmiyorum ama çocuklarda varsa bence eşiniz bu davranışını görmemezliken gelmeye çalışın şuda olabilir siz sürekli bunu düşündüğünüz için yaptığı iyi birşey de olsa size batıyor olabilir bazen banada oluyor kafamda bir şey kurunca üstüne ekliyorumda ekliyorum bence bu bir boşanma sebebi değil tamam deyip geçin gitsin sevdiğiniz bir şeyi beğenmezse üzülmüş gibi yapın oda mutlu olsun bence sadce erkekten beklememeli sizde çabalayın onu öylede seveceğinizi düşünün belli bir süre sonra gözünüze batmadığı için alışırsınız belkide

...demişsiniz ama sırf ojenizin, saçınızın rengine karışıyor arkadaşlarınıza muhabbetinize müdahale ediyor vs diye de 2 çocuğu anne babadan ayrı büyütmeye değer mi? bunun kararını da siz vereceksiniz.
Kavga etmek yerine söylediklerini dinlermiş gibi yapıp cevap vermeyip bildiğinizi okumanız bi zaman sonra onu da bu tutumundan vazgeçirecektir.

AsSs: 40884403 .!.:
karıştıgında siz gene aynı şeyleri tekrar ediyormusunuz

Karistigi seyleri mantikli bulmuyorum ama sorun cikmasin diye tekrar etmemeye calisiyorum bu durumda ona karsi olan sevgimi azaltti resmen.. Yani sorun cikmaain diye kendimi degistiriyorum ama bu beni mutsuz ve sinirli yaptigindan ona karesi tahammulum yok ve daha çok sorun cikiyor

Çok haklisiniz ama sorunum su ben onu boyle kabul etmeye ve sorun cikarmamaya calisiyorum a sinirlerin çok bozuk ve benim gerginliği yüzünden hep kavga cikiyor..yani onun özellikleri yüzünden değil anlasamadigimiz ve sürekli kqvgq ettiğimiz için bosanmayi dusunuyorum

Aslında tek tek bakinca incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama asil sorun bu ufak şeylerden sürekli tartisiyor olmamiz..evde sürekli bi gerginlik var
evet bence de bırbırınıze tahammul edemıyorsunuz ama bosanmadan önce bır evlılık terapıstıne gıtmenızı onerırım gercekten boşanacak bı durum göremedim ben

birazda kanaatkar olmak gerekıyor sadece sız degıl tabı karşılıklı eşinizin de kanaatkar olması gerekiyor mutsuz olan herkese yazıyorum bunu size de yazayım

hayattan ,kişilerden , olaylardan az beklenti çok huzurr

bunu ; zamanında çok sıkıntı çekmıs , eşiyle çok tartışmıs, hiçbirşeyi, yoluna koyamamış , çok önemli kayıplar yaşamış ve hayatı kendine zindan etmiş biri olaraak söylüyorum

bu arda aynı yaştayız

Herkesin boşanma eşiği farklıdır, yargılanamaz.
Benim eşimle yollarımı ayırmam için net maddelerim vardır, çok ekseri durumlarda değişebilir ancak;
-Aldatılırım, aldatmaya meylederim.
-Evine, çocuklarına, bana sahip çıkmaz bekar gibi takılır eve girdiği çıktığı saat belli olmaz,
-içki içer (abartarak), kumar oynar, arkadaşlarıyla gereğinden fazla zaman geçirir (ailesini ihmal edecek kadar)
-Çalışmaz, evin geçimini sağlamaz bizi muhtaç eder,
-Dayak, hakaret, küfür gibi karşısındakini aşağılayıcı hareket eder,
-beni ailesinin, ailemin yanında küçük düşürücü davranır ve ya kendi ailesini benim önümde tutar.
-sürekli tersler, dinlemez, konuşmalarımı hareketlerimi hiçe sayar..

bunlar benim boşanmak için net maddelerim, bunların dışında yaşanan her şeye belki yön verebilir üstünü kapatabilirim.
demek ki benim sabrım ve boşanma eşiğim sizden biraz daha yüksek:)

teşekkür ederim yorumunuz için ..inanın sırf bu yüzden ayrılmıyorum bu sebeplerden anne baba ayrı büyümesinler diye..

dediğinizi de yıllardır yapıyorum ama artık tahammulüm kalmadı ona ve herşeyi batıyor..şöyle örnek vereyim eşimin facebook u var ve taaa ilkokul arkadaşıyla bile görüşür bence çok normal..ama benm facebook açmam yasak..bi mantığı var mı en ufak bi mantığı yok bence..üstelik ben eskiden çok sosyal biriydim hayatım boyunca..geçen gün lise arkadaşımla karşılaştım..çok iyi oldu karşılaştığımız biz sürekli görüşüyoruz hep seni de anıyoruz nerde acaba diye dedi..face de ekleyelim vs dedi..şimdi o kadar eski arkadaşların hepsine telefonla ulaşmak imkansız ama sosyal ağlar sayesinde iletişimde kalabiliyorsun..ben sorun çıkmasın diye asla face vs açmadım açmam da ama mesela o arkadaşımı gördüm ve herkesten kopuk yaşadığım için eşime inanılmaz sinir oldum ...eve o sinirle geldim ve onun yaptığı herşey o gün gözüme battığı için yine kavga ettik...

özetlersek benim derdim aslında onun karışması değil, yıllar geçtikçe benim onun beni bu kadar kısıtlamasını tolore edimiyor olmam ve çocukların önünde sürekli kavga etmemiz.

boşanmayı ilk olarak aklınızdan çıkarın düşünün ki bu evlilik sizin için zorunlu sonra yıkmaya değilde yapmaya başlıcaksınız herşey sizin elinizde ben bir şeyede evlendikten sonra çok inanaıyorum kadın çok güçlü bir varlık biz istediğimize katlanıp düzeltene kadarda uğraşıyoruz

Bnce siz evliliğinizden sıkılmışsınız, o yuzden gozunuze batıyor..

evet işte sorun bu artık çok sıkıldım ve idare edemiyorum..mesele her hafta sonu onun istediği şeyleri yaparız ben mutsuzum...sen teklif et onları yapın diyeceksiniz ama biliyorum ki zevk almayacak 2 dk sonra laf edecek ..onu çekmektense kendi sevdiğim şeyleri yapmamayı tercih ediyorum

ayrı ayrı takılın, ozleyin biraz birbirinizii

Sen mukemmel koca istiyorsun sanirim..oyle bi dunya yok oyle bi insanda yok..bu huylari olmasaydi baska huylari olacakti takildigin emin ol..ya ilgisiz es, ya ilgisiz koca, ya kotu aliskanliklar, ya aile sorunu, ya cimrilik vb vb vb..

Insaniz biz kusurlarimiz olmali deilmi..ben mukemmel insan hic gormedim..

Eee sikildiysaniz esinizden o baska..ona bisey diyemicem..

teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız, ben yaşım ilerledikçe bu az beklenti çok huzur işini uygulayamıyorum malesef...gerçekten azıcık nefes alacak yerim olsa belki idare edebileceğim..bugün için plan yaptık sabah 2 farklı planı varmış biri onun hoşlanacağı bişey biri benim ve benim hoşlanacağım bi planıda belki 3 ayda bir teklif eder tamam dedim ben de madem sen de istiyorsun bnm seveceğim yere gidelim..bi canı sıkıldı diyorki öbür taraftada şunu yerdik aslında...belli ki gönüllü değil...ben de nefret ediyorum bu şekilde yaşamaktan o zaman senin istediğin yer olsun dedim. planı böyle yaptık...

ama canım sıkıldı tabii bari ddedim evden çıkmadan ben bi markete gidip geleyim..kadınlar günü için indirimler varya bi 15 dk nefes alırım kendime krem fln alırım diye düşündüm..diyor ki saçmalama şimdi ne gerek var kesin gereksiz bişey için gideceksin...be adam zaten sorun çıkarmamışım senin dediğini yapacağız bi 15 dk da ben nefes alayım karışma da...

özetlersek benim derdim aslında onun karışması değil, yıllar geçtikçe benim onun beni bu kadar kısıtlamasını tolore edimiyor olmam ve çocukların önünde sürekli kavga etmemiz.
özetlersek, sizin sorununuz eşinizin her dediğine boyun bükmüş olmanız.
Aranızda sorun çıkmasın diye "facebook açma" emrine itaat etmişsiniz, evet belki onun isteğine karşılık verdiğiniz için sorun yaşamamışsınız ama bu seferde bu olayı kendi içinizde sorun etmişsiniz ve bi şekilde yine tartışmışsınız.

Ben sizin yerinizde olsam facebook açamadığım için bilenip kavga etmektense (burda siz kavga çıkaran olursunuz)
eşimin facebook kullanmasına rağmen benim açmamı isstemediği için tepki verirdim (burda eşiniz kavga çıkaran olur).
Birazda he deyip geçmeyi deneseniz belki bi çıkar yol bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…