bakın size ne kadar doğru yada yanlış gelir bilmiyorum ama çocuklarda varsa bence eşiniz bu davranışını görmemezliken gelmeye çalışın şuda olabilir siz sürekli bunu düşündüğünüz için yaptığı iyi birşey de olsa size batıyor olabilir bazen banada oluyor kafamda bir şey kurunca üstüne ekliyorumda ekliyorum bence bu bir boşanma sebebi değil tamam deyip geçin gitsin sevdiğiniz bir şeyi beğenmezse üzülmüş gibi yapın oda mutlu olsun bence sadce erkekten beklememeli sizde çabalayın onu öylede seveceğinizi düşünün belli bir süre sonra gözünüze batmadığı için alışırsınız belkideKizlar seKizlar selam
Aslında iyi bir Esim var çocuklarına çok düşkün evden ise isten eve kotu aliskanligi içkisi kumari kufuru kadini kizi vs yok..ama bunlar zaten bir insanda olması gereken özellikler değil mi..birlikte bir omur geçirmeye yeter mi??
2 tane çocuğum olmasa hic dusunmeyecegim ama çocuklar olunca bencillik mi yapiyorum diyorum...
Sorun ne derseniz bi iki ornek vereyim
30 yasindayim ve inanilmaz rahat büyüdümannem babam bile karismadi ama Esim sacimin renginden kiyafetime kadar inanilmaz karisir..sörf bunlara değil ev işlerine hatta arkadasimla konustuklarima bile karisir..öyle dememen gerekirdi filan der ben de artik 30 yasindayim ve nerde basil konucagimi bilen biriyim o karisinca ben de çok gergin bi kadin oluyorum ve evde sürekli kavga var..
İstediğim gibi yasayamadigim için mutsuzum ve mutsuz ediyorum..
Örnekler inanilmaz fazla uzatmak istemiyorum sizce bu durumda boşanmak çocuklara halsizlik mi olur yoksa kavgali bir ortamda buyumektense onlar için daha mi iyi olur
...demişsiniz ama sırf ojenizin, saçınızın rengine karışıyor arkadaşlarınıza muhabbetinize müdahale ediyor vs diye de 2 çocuğu anne babadan ayrı büyütmeye değer mi? bunun kararını da siz vereceksiniz.Aslında iyi bir Esim var çocuklarına çok düşkün evden ise isten eve kotu aliskanligi içkisi kumari kufuru kadini kizi vs yok..ama bunlar zaten bir insanda olması gereken özellikler değil mi..birlikte bir omur geçirmeye yeter mi??
AsSs: 40884403 .!.:karıştıgında siz gene aynı şeyleri tekrar ediyormusunuz
bakın size ne kadar doğru yada yanlış gelir bilmiyorum ama çocuklarda varsa bence eşiniz bu davranışını görmemezliken gelmeye çalışın şuda olabilir siz sürekli bunu düşündüğünüz için yaptığı iyi birşey de olsa size batıyor olabilir bazen banada oluyor kafamda bir şey kurunca üstüne ekliyorumda ekliyorum bence bu bir boşanma sebebi değil tamam deyip geçin gitsin sevdiğiniz bir şeyi beğenmezse üzülmüş gibi yapın oda mutlu olsun bence sadce erkekten beklememeli sizde çabalayın onu öylede seveceğinizi düşünün belli bir süre sonra gözünüze batmadığı için alışırsınız belkide
evet bence de bırbırınıze tahammul edemıyorsunuz ama bosanmadan önce bır evlılık terapıstıne gıtmenızı onerırım gercekten boşanacak bı durum göremedim benAslında tek tek bakinca incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama asil sorun bu ufak şeylerden sürekli tartisiyor olmamiz..evde sürekli bi gerginlik var
...demişsiniz ama sırf ojenizin, saçınızın rengine karışıyor arkadaşlarınıza muhabbetinize müdahale ediyor vs diye de 2 çocuğu anne babadan ayrı büyütmeye değer mi? bunun kararını da siz vereceksiniz.
Kavga etmek yerine söylediklerini dinlermiş gibi yapıp cevap vermeyip bildiğinizi okumanız bi zaman sonra onu da bu tutumundan vazgeçirecektir.
boşanmayı ilk olarak aklınızdan çıkarın düşünün ki bu evlilik sizin için zorunlu sonra yıkmaya değilde yapmaya başlıcaksınız herşey sizin elinizde ben bir şeyede evlendikten sonra çok inanaıyorum kadın çok güçlü bir varlık biz istediğimize katlanıp düzeltene kadarda uğraşıyoruzÇok haklisiniz ama sorunum su ben onu boyle kabul etmeye ve sorun cikarmamaya calisiyorum a sinirlerin çok bozuk ve benim gerginliği yüzünden hep kavga cikiyor..yani onun özellikleri yüzünden değil anlasamadigimiz ve sürekli kqvgq ettiğimiz için bosanmayi dusunuyorum
Bnce siz evliliğinizden sıkılmışsınız, o yuzden gozunuze batıyor..
ayrı ayrı takılın, ozleyin biraz birbiriniziievet işte sorun bu artık çok sıkıldım ve idare edemiyorum..mesele her hafta sonu onun istediği şeyleri yaparız ben mutsuzum...sen teklif et onları yapın diyeceksiniz ama biliyorum ki zevk almayacak 2 dk sonra laf edecek ..onu çekmektense kendi sevdiğim şeyleri yapmamayı tercih ediyorum
Eee sikildiysaniz esinizden o baska..ona bisey diyemicem..evet işte sorun bu artık çok sıkıldım ve idare edemiyorum..mesele her hafta sonu onun istediği şeyleri yaparız ben mutsuzum...sen teklif et onları yapın diyeceksiniz ama biliyorum ki zevk almayacak 2 dk sonra laf edecek ..onu çekmektense kendi sevdiğim şeyleri yapmamayı tercih ediyorum
evet bence de bırbırınıze tahammul edemıyorsunuz ama bosanmadan önce bır evlılık terapıstıne gıtmenızı onerırım gercekten boşanacak bı durum göremedim ben
birazda kanaatkar olmak gerekıyor sadece sız degıl tabı karşılıklı eşinizin de kanaatkar olması gerekiyor mutsuz olan herkese yazıyorum bunu size de yazayım
hayattan ,kişilerden , olaylardan az beklenti çok huzurr
bunu ; zamanında çok sıkıntı çekmıs , eşiyle çok tartışmıs, hiçbirşeyi, yoluna koyamamış , çok önemli kayıplar yaşamış ve hayatı kendine zindan etmiş biri olaraak söylüyorum
bu arda aynı yaştayız
özetlersek, sizin sorununuz eşinizin her dediğine boyun bükmüş olmanız.özetlersek benim derdim aslında onun karışması değil, yıllar geçtikçe benim onun beni bu kadar kısıtlamasını tolore edimiyor olmam ve çocukların önünde sürekli kavga etmemiz.