öyle şey olur mu tabi ki haklı olduğun şeyler var öyle olmasa bunları kafana takmazdın kendini suçlama ama her şeyi onunda üstüne atma surat yapmayın çocukları annenize bırakın güzel yemek yapın hazırlanın evi gelince şaşırsın sonra açın konuyu ama asla net kesin ifadeler kullanmayın ve asla sen sen olmasın ben böyle düşünüyorum seni seviyorum bence biz daha iyi olabiliriz gibi cümleler kurup şikayetinizi belli edin ama asla surat asmayın ve onu suçlamayın sonra sorun senin benimle ilgili bir sorunun var mı diye bakalım ne diyecek bir sorun söylerse elinizden geleni yapacağınızı söyleyin onunda yapması gerektiğini söyleyin umarım düzelir her şey bitmesi gereken bir evlilik görmüyorum atlatılacak sorunlaraslında bunu da denedim, daha geçen hafta dedim ki gel çocukalrı anneme bırakalım 1 geceliğine yakın biyerlere gidelim...ay gece kalmalı nasıl olur öyle olmaz bakarız..tamam günü birlik gidelim dedim..şu an başka bişeye konsantreyim bakarız dedi...en son annem haber bekliyor istemiyorsan bırakmayacağız diyim dedim..tamam o zaman bıraklmayalım çocukları haber ver dedi..
benim de canım sıkıldı tabii hafta sonu oldu öyle evde oturuyoruz benm surat beş karış ..ne oldu dedi..dedim imkanımız olduğu halde bi plan yapmak istemedin ...ben onu bencil buldum sonra tabiii kavga..bilmiyorum gerçekten büyütüyor muyum yoksa haklı mıyım
hiç onu da kırmadan hayatım merak ediyorum gidip bıraz bakınıp geleceğim gerekli olduğunu düşünürsem alırım gereksiz bırsey almam zaten de bı de yanagından öp bı tane çık ne ıstıyorsan al cnm
Kavga ediliyorsa bir ve çocuklar bunu görüyorsa boşanmak daha iyi.Çocuklarla ilgili Şu linke bir göz atın kararınızı siz verin.
http://mehmet24us.wix.com/psikologmehmetsahi#!makaleler/c1wcn
bırak konussun dene bank dediğimi bu sıkıntıların geçecek hem daha çok baglanır sana bıraz sıkılmadan yap böyle cilveler müptela olur sana erkeğiz aslanız derler ama dısarda o evın içinde kedicik olur bunlarişte bunu yapabilsem hiç sorun çıkmayacak:)) ama kendime engel olamıyorum o da diyor sen uzatıyorsun diye...ama yıprandım artık gideceğim markete de karışmasın yaaa......
Bacim sen bulmussun da bulaniyorsun galiba ne guzel evine isine coluguna cocuguna ve en onemlisi sana karsi ilgili bir kocan var daha ne istiyorsun op te basina koy benim koca gibi ilgisiz arkadaslarina daha fazla vakit geciren bi kocan olsaydi napacaktin
Bence yapma böyle bir şey biliyorum çok bıktın sıkıldın ama soğuk kanlı olup boşanma kararından önce evlilik terapisine gitmeyi teklif etsen acaba nasıl karşılar? Seni gerçekten kaybedeceğini hissederse geri adım atıp düzelmeye çalışır mı? Bence geri adım atar . Yeterli sen sakinliğimi korumaya çalış , sen sakin oldukça ve soğuk kanlılığını korudukça o daha fazla tepki vericek ama sonunda geti adım atacak ben böyle hissediyorum. Yeterki sen boşanmadan önce uzman yardımı almayı teklif et , bakalım tepkisi nasıl olacak
öyle şey olur mu tabi ki haklı olduğun şeyler var öyle olmasa bunları kafana takmazdın kendini suçlama ama her şeyi onunda üstüne atma surat yapmayın çocukları annenize bırakın güzel yemek yapın hazırlanın evi gelince şaşırsın sonra açın konuyu ama asla net kesin ifadeler kullanmayın ve asla sen sen olmasın ben böyle düşünüyorum seni seviyorum bence biz daha iyi olabiliriz gibi cümleler kurup şikayetinizi belli edin ama asla surat asmayın ve onu suçlamayın sonra sorun senin benimle ilgili bir sorunun var mı diye bakalım ne diyecek bir sorun söylerse elinizden geleni yapacağınızı söyleyin onunda yapması gerektiğini söyleyin umarım düzelir her şey bitmesi gereken bir evlilik görmüyorum atlatılacak sorunlar
o zaman şöyle düşün çocuklarım için son kez de yapıcam de lütfen yap canım bak sonrada eşine bunu hatırlat ne olursa olsun düşünmedim bizim için bunu da yaptım de erkeklerin biraz eksikleri olduğundan yaptığımız şeyleri yüzlerine vurmadan anlamaz ve görmezlerişte benim eksiğim de bu..yani o bi kere bu kadar hevessiz olunca ben yine de çocukları anneme bırakayım güzel bi gün geçirelim diyemiyorum..yanımda hevessiz olduğunu bildiğim bi adam gezdireceğime evde oturayım diyorum
Tamam değin ,dr zaten ona esas onun sounları olduğunu kabul ettirecektir. Size yıllardır nasıl bir hakaızlık ettiğini anlamasını sağlayacak inanın bana. Bire bir aynısını yasayan çift ( demin bahsettiğim arkadaşlarımız) gerçekten uzmanla kurtardı durumu. Adam karısından 3 ayın sonunda özür diledi ve asla eskisi gibi baskıcı olmadı. İnanıyorum ki eşinizindede işe yarayacak. Varsın şimdi size sorun sende desin ,dr ona doğrusunu gösterecektir . Sizi asla kaybetmeui göze alamaz bence iş ciddiye bindiğindeaslında kabul eder hatta arada kendisi söylüyor ama diyor ki benim sorunlarım varmış beraber gidecekmişiz doktor benim sorunlarımı çözecekmiş...ben de deliriyorum tabii iyice böyle diyen adamla doktora mı gidilir
o zaman şöyle düşün çocuklarım için son kez de yapıcam de lütfen yap canım bak sonrada eşine bunu hatırlat ne olursa olsun düşünmedim bizim için bunu da yaptım de erkeklerin biraz eksikleri olduğundan yaptığımız şeyleri yüzlerine vurmadan anlamaz ve görmezler
Tamam değin ,dr zaten ona esas onun sounları olduğunu kabul ettirecektir. Size yıllardır nasıl bir hakaızlık ettiğini anlamasını sağlayacak inanın bana. Bire bir aynısını yasayan çift ( demin bahsettiğim arkadaşlarımız) gerçekten uzmanla kurtardı durumu. Adam karısından 3 ayın sonunda özür diledi ve asla eskisi gibi baskıcı olmadı. İnanıyorum ki eşinizindede işe yarayacak. Varsın şimdi size sorun sende desin ,dr ona doğrusunu gösterecektir . Sizi asla kaybetmeui göze alamaz bence iş ciddiye bindiğinde
şuan sinirli ve kararlı olduğunuz için böyle geliyor ama emin olun ilerde bunun için pişman olacaksınız silin mutsuz olmayı aklınızdan mutlusunuz ve dahada olacaksınız insan kendini ne saçma şeyler için kandıra biliyor bunun için mi kandıramıcak ön yargıları bırakın ve mutlu olacağınızı düşünün lütfenbilmiyorum yapabilir miyim..her an eve gelebilir zaten eve geldiğinde ben mutsuzum az önce sen de olmuyor dedin bitirelim demeyi düşünüyorum..kendini düzeltirse düzeltir düzeltmezse onsuz daha mutlu olurum zaten..ama çocuklarr offffffff
İnşallah iyi olur aranız . Ama tekrar yazıyorum size kaybetmeyi göze alamaz . Abartı sevgisi ve sahiplenmesi yüzünden bu hastalıklı baskılarıdr işi düzeltebilir aslında ama bakalım şimdi eve gelince ne diyecek düzeltmek için bi adım atarsa ok ama hala sabahki gibiyse ben demem dr a gidelim diye
teşekkürle çok iyi niyetlisiniz hadi baskıları sevgisinden diyelim bencilliği neden???İnşallah iyi olur aranız . Ama tekrar yazıyorum size kaybetmeyi göze alamaz . Abartı sevgisi ve sahiplenmesi yüzünden bu hastalıklı baskıları
şuan sinirli ve kararlı olduğunuz için böyle geliyor ama emin olun ilerde bunun için pişman olacaksınız silin mutsuz olmayı aklınızdan mutlusunuz ve dahada olacaksınız insan kendini ne saçma şeyler için kandıra biliyor bunun için mi kandıramıcak ön yargıları bırakın ve mutlu olacağınızı düşünün lütfen
teşekkür ederim yorumunuz için ..inanın sırf bu yüzden ayrılmıyorum bu sebeplerden anne baba ayrı büyümesinler diye..
dediğinizi de yıllardır yapıyorum ama artık tahammulüm kalmadı ona ve herşeyi batıyor..şöyle örnek vereyim eşimin facebook u var ve taaa ilkokul arkadaşıyla bile görüşür bence çok normal..ama benm facebook açmam yasak..bi mantığı var mı en ufak bi mantığı yok bence..üstelik ben eskiden çok sosyal biriydim hayatım boyunca..geçen gün lise arkadaşımla karşılaştım..çok iyi oldu karşılaştığımız biz sürekli görüşüyoruz hep seni de anıyoruz nerde acaba diye dedi..face de ekleyelim vs dedi..şimdi o kadar eski arkadaşların hepsine telefonla ulaşmak imkansız ama sosyal ağlar sayesinde iletişimde kalabiliyorsun..ben sorun çıkmasın diye asla face vs açmadım açmam da ama mesela o arkadaşımı gördüm ve herkesten kopuk yaşadığım için eşime inanılmaz sinir oldum ...eve o sinirle geldim ve onun yaptığı herşey o gün gözüme battığı için yine kavga ettik...
özetlersek benim derdim aslında onun karışması değil, yıllar geçtikçe benim onun beni bu kadar kısıtlamasını tolore edimiyor olmam ve çocukların önünde sürekli kavga etmemiz.
hayır bu sadece düzeltmek için yapacağınız bir şey sürekli yapın demiyorum konuşana kadar gece yemeğini yaptığınız gün içinevet kandırabiliriz ama ben eşim yüzünden bi ömrü mutsuz olduğum halde mutlu gibi yaparak alttan alarak , aslında sinirleneceğim şeylerde kendimi tutup güler yüzlü olarak mı geçireceğim(