öyle şey olur mu tabi ki haklı olduğun şeyler var öyle olmasa bunları kafana takmazdın kendini suçlama ama her şeyi onunda üstüne atma surat yapmayın çocukları annenize bırakın güzel yemek yapın hazırlanın evi gelince şaşırsın sonra açın konuyu ama asla net kesin ifadeler kullanmayın ve asla sen sen olmasın ben böyle düşünüyorum seni seviyorum bence biz daha iyi olabiliriz gibi cümleler kurup şikayetinizi belli edin ama asla surat asmayın ve onu suçlamayın sonra sorun senin benimle ilgili bir sorunun var mı diye bakalım ne diyecek bir sorun söylerse elinizden geleni yapacağınızı söyleyin onunda yapması gerektiğini söyleyin umarım düzelir her şey bitmesi gereken bir evlilik görmüyorum atlatılacak sorunlaraslında bunu da denedim, daha geçen hafta dedim ki gel çocukalrı anneme bırakalım 1 geceliğine yakın biyerlere gidelim...ay gece kalmalı nasıl olur öyle olmaz bakarız..tamam günü birlik gidelim dedim..şu an başka bişeye konsantreyim bakarız dedi...en son annem haber bekliyor istemiyorsan bırakmayacağız diyim dedim..tamam o zaman bıraklmayalım çocukları haber ver dedi..
benim de canım sıkıldı tabii hafta sonu oldu öyle evde oturuyoruz benm surat beş karış ..ne oldu dedi..dedim imkanımız olduğu halde bi plan yapmak istemedin ...ben onu bencil buldum sonra tabiii kavga..bilmiyorum gerçekten büyütüyor muyum yoksa haklı mıyım