Birazda benim misafirim olun vol2 :)

Mutfak tezgah üzerini biraz hareketlendirebilir,antreye küçük bir halı atabilirsin. Bence :)

Çok sağol balım öpüyorum
ay mutfakda o caydanlık falan bıle cok fazla gelıyor gozume pis takıntılıyım bombos olmalı
aynen halı ıstıyor antre yenı evlı oldugumdan tozu cok cıkıyor kızım hapsurup duruyor ama evde cok cıplak kaldı sankı
okadar yıkatmaya gonderdım kurtulamadım su halının tuylerınden

tüylü yalı zor.
Bendede b
Var sipürüp 2-3 günde 1 şöyle bi siliyorum halı şampuanının elde silmesiyle. Dene çok rahat edersin :)

Güle güle,huzurla oturun inşallah canım
Pek beğendim ben

Mutlu huzurla geçsin ömrünüz evinizde. Bende sadeliğini beyazı çok sevdim. Migrenli olduğum için eşyalarımı bende özeklikle yatak odamı beyaz seçmiştim göz yormasın başım ağrıdığında evden kaçmayayım diye:) Migrenli gözüyle baktığımda da eviniz gayet hoş yumuşak huzurlu görünüyor:). Kızınızı da Allah bağışlasın:)

tüylü yalı zor.
Bendede b
Var sipürüp 2-3 günde 1 şöyle bi siliyorum halı şampuanının elde silmesiyle. Dene çok rahat edersin :)

ayneen bı denıyım bende sık sık sılmek ıse yarar

cok tesekkur ederım
ben kıyafet olarak hep koyu renk tercıh ederım ama yasam alanı olarak acık renkden baska bırsey dusenemıyorum :)
saolasın dualarınız kabul olsun en guzellerı en ıyısı size dönsun ınsallah

Salondaki tekli berjerleriniz çok hoş . .
Güle güle oturun canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…