ay mutfakda o caydanlık falan bıle cok fazla gelıyor gozume pis takıntılıyım bombos olmalıMutfak tezgah üzerini biraz hareketlendirebilir,antreye küçük bir halı atabilirsin. Bence :)
Çok sağol balım öpüyorum
Evin çok güzel canımGüle güle oturun inşaallah
ay mutfakda o caydanlık falan bıle cok fazla gelıyor gozume pis takıntılıyım bombos olmalı
aynen halı ıstıyor antre yenı evlı oldugumdan tozu cok cıkıyor kızım hapsurup duruyor ama evde cok cıplak kaldı sankı
okadar yıkatmaya gonderdım kurtulamadım su halının tuylerınden
tüylü yalı zor.
Bendede b
Var sipürüp 2-3 günde 1 şöyle bi siliyorum halı şampuanının elde silmesiyle. Dene çok rahat edersin :)
Güle güle,huzurla oturun inşallah canım
Pek beğendim ben
cok tesekkur ederım :)çok güzel,çok beğendim. Güle güle oturun
Mutlu huzurla geçsin ömrünüz evinizde. Bende sadeliğini beyazı çok sevdim. Migrenli olduğum için eşyalarımı bende özeklikle yatak odamı beyaz seçmiştim göz yormasın başım ağrıdığında evden kaçmayayım diye:) Migrenli gözüyle baktığımda da eviniz gayet hoş yumuşak huzurlu görünüyor:). Kızınızı da Allah bağışlasın:)
eviniz çok güzel, temiz , ferah sağlıklı güzel günlerde oturun inşallah :)
Amin canım benim, cümlemizin evi sağlık ve huzur dolu olsun inşallah...cok tesekkur ederım amiinn
allahım sana evıne daha cok mutluluk versın ınsallah...
Cennet gibi yer valla :)
cok tesekkur ederımSalondaki tekli berjerleriniz çok hoş . .
Güle güle oturun canım. .
Komşu olsak iki saniye beklemezdim :) Allah huzurunuzu bozmasıngel cayımı kahvemı ıc mısafırım ol
amiinnn hepımız mutlu huzurlu olalım ınsallahKomşu olsak iki saniye beklemezdim :) Allah huzurunuzu bozmasın