biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

siz metres değilsinz. metresin anlamı başkadır. evli bir adam bir kadına ev açarsa o metrestir. ikinizde bekarsınız çünkü..
sizin hayat arkadaşınız bu kişi.

Son düzenleme:

benim yaşadıklarımın zerresini Allah düşmanıma wermesin abartmıyorum ama o kadar yanii hakkalısın benim ki hastalık saplantı delilik herşey yaa
Rabb'ımın dualarıyla ayakta kalıyorum çok şükür artık istesem de kendime zarar weremem çünkü benliğimi insanlığımı kaybettim...

siz metres değilsinz. metresin anlamı başkadır. evli bir adam bir kadına ev açarsa o metrestir. ikinizde bekarsınız çünkü..
sizin hayat arkadaşınız bu kişi.

ben metresin anlamını biliyorum da arkadaşım yazdıklarıma inanmayan biri bana metres yakıştırması yamışta sanırım o hayatı pek bilmiyo...

Kusura bakmayin ama esiniz size terbiyesizlik yapiyor. Resmen kuma olmussunnuz. Benc hemen o hayattan kurtulun. Siz esinizi sewmiyorsunuz, resmen saplanti olmus. O kadina inat ayrilmiyorsunuZz.

Hiç yakışmamış bu ifade.

Kusura bakmayin ama esiniz size terbiyesizlik yapiyor. Resmen kuma olmussunnuz. Benc hemen o hayattan kurtulun. Siz esinizi sewmiyorsunuz, resmen saplanti olmus. O kadina inat ayrilmiyorsunuZz.

bakmam az bile söyledin bi bilsen ben neler söylüyorumm.....
kadına inat kalmıyorum ama arkadaşım aylar önce bi söz werdi we sözünü tutması için bi ayı kaldı bi ay daha sabredicem ama sözünde durmayacağını bildiğim için sabrediyorum şimdi çekip gitsem istediğimi elde edemem ama o gün gittiğim de çok şey değişir
içimdeki sewgi nefrete dönüşüyo ve bu yüzden intikam alma hissim çoğalıyo o yüzden şimdi gidersem hiç bişey yapamam
ama biraz daha bekleyebilrsem neler olduğunu yine burda yazıcam inşallah...

teşekkür ederim umarım olur..ateşe atılan maşa gibiyim diyorsunuz ilk günden beri hayatımızda kadınlar oldu diyorsunuz..kızları ben uzaklaştırdım diyorsunuz..ama eşiniz uzak duramıyor belli ki..bunu çoook yaşlandığınızda anlarsınız..kendinize haksızlık ediyorsunuz..Allah'ın size vaadettiği zamanı bu şekilde harcıyorsunuz..yazık..

''Eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum'' demişsin ama sen eşini kaybedeli çok olmuş farkında değilsin...

Eşiniz ne ki bu kadar paylaşılamayan erkek olmuş kalmış 2 kadının arasında?

Siz o kadından zor kurtulursunuz 5 sene olmuş az buz değil yani

Bence gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın.
Okurken çok üzüldüm...

ben sizin ruh halinizden şüpheliyim ...,,

hiç bir kadın \erkek bu saygısızlıkları kendine reva göremez....

arkadaşım sen ne yapıyorsun ya....:44:

benim adam birine baktığı zaman deliiyorum ..değil ki ben hariç onlarca kadınla olacak ...

üzüldüm senin için... umarım bir an önce kendinin FARKINA varırsın...

evet metres için bi tarafin rvli olmasi lazimdi demi
kusura abkma konu sahibesi arkada$im
senin konu nerden tutsak elimizde kaliyor valla, bende $a$irmi$im ne dediigmi
bi$ey diycem erkek arkada$in ona nikah kiymi$ olabilirmi senin bilgin di$inda ?

Benim en çok merak ettiğim ikinizin ailesi de bunca zaman nikahsız bir arada üstelik bu kadar sıkıntı çekmenize izin veriyor??

Madem sizi seviyor ailesi nasıl 7 yıldır bir imza atılmasına vesile olamadılar?

'' Eş'' dediğiniz insana gelince, o insanı yeryüzünde bir sürü günaha ve yanlışa sürükleyebilecek br adamdan başka bir şey değil!

Kusura bakmayın. Bu tarz yorumları yapmam ama dayanamadım!

Bence size musaallat olan kadına kızmayın, evli değilsiniz ki? Afedersiniz belli bir yaşından sonra azan(çok özür dilerim) kadınlardan ve uçkur düşkünü heriflerden bol ne var bu dünyada?

konu sahibi arkadaşım yanlışsam düzelt lütfen, erkek arkadaşın jigololuk ile hayatını kazanıyor değil mi? mesleği bu mu yani?

elle tutulur hiç bişey yok ortada.daha ilk aldatmasında neden ayrılmadın sanki bunca yıl devam ettirip bu hale geldiniz?

kiyamaz kiymaz da cunku onu da kullaniyo aylar once ne olursa
olsun aralikta ewlenicez demisti bi ay kaldi ama adamda bi adim
ilerleme yok sozunde durursa hersey biter sorun kalmaz
ama o da sozunde durmayacagi cok bellii ve bu durumda basina
bela alicak haberi yok ama.....
bilmiyorum ki intikam almaya da deger mi ki bu adam....
aslinda.en guzeli cekip gitmek bi canta parayla gelip seni satin aliyorum demek
tam da onu yapicam ama iste beklemem gerekiyo...

Kadından siz değil eşiniz kurtulacak, onun da öyle bir niyeti yok ki bes yıldır hayatınızda. Hepiniz alışmışsınız bu poligamiye. Cem yılmazın güzel bi esprisi var ama yapmayayım simdi. Ban yemek istemiyorum.

konu sahibi arkadaşım yanlışsam düzelt lütfen, erkek arkadaşın jigololuk ile hayatını kazanıyor değil mi? mesleği bu mu yani?

hayir arkadasim gayet iyi bi isi war kadinla bi cinsellikleri yok
oyle diyo kadinda salak esimi ariyo cagiriyo esim gelemem dese hemen bisey buluy
esim bisey demese.bile o gider esimin borclarini oder
sadece yanimda ol yada telefonda konus bisey istemiyorim diyo o da baska bi aptal ...

aklın varsa bu adamla nikahlanma çantanı topla çek git hayatından ne demek sen onun gibi olamazsın onun yaptıklarını yapamazsın inan kendi değerini kendin düşürüyorsun seni sevecek aldatmayacak bi adam sevip hayatına devam edersin istersen gururlu ol bence

cinsellik yok mu? bbuna çocuklar bile inanmaz mantıklı ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…