biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

Bir insan karşısındakinin hayatındaki karşı cinsleri çıkartmakla uğraşmaz. Eşin seni vazgeçilmez görse zaten o senden başka kimseyi sokmaz hayatına. Seni sevmiyor bu kadar basit. Sen bu durumda onu mu seviyorsun yoksa sevdiğin nedir bu ilişkide onu düşün bence.

Bu bu kadar basit.

Sanki adam 6 yaşında çocuk sende annesisinde her istediğine göz yumuyorsun ses çıkarmıyorsun adam istediği herşeyi çok güzel elde edebilmiş sayende..
Herşeyi sen kendi ellerinle yapmışsın...
Kusura bakma ağır oldu ama gerçek bu..
Sana inş. kurtulursun bu adamdanda daha iyi güzel doğru insanlar çıkar karşına diyeceğim.

kadin bes yildir hayatimizda ilk zamanlar fazla onemsemedim gecer gider dedim ama olmadi dort senedir canla baasla kurtulmaya calisiyorum ama olmuyo...:-(((

nasıl bu kadar çok şeye göz yumdunuz siz ?? açıkçasını söylemek gerekirse onca şeyi yutmuşsanız bu kadını da yutmaya çalışın o zaman..neden kendinize eziyet ediyorsunuz ? eşiniz sizin eşiniz değil yani kelime anlamıyla eş niteliğini malesef taşımıyor ve siiz adama hala eşim diyebiliyrorsunuz çok şaşkınım..size madem sen de o kadının yaptıklarını yap diyo sizi onunla kıyaslıyo siz nasıl hala o adama eşim diyorsunuz ?? kusura bakmayın ama hatanın en büyüğü sizde hayatına aldığı tek bir kadın bile olsa bunu bile bile nasıl o adamla aynı yastığa baş koyabiliyorsunuz ?? bu kadını hayatından çıkarsanız bile bir daha olmayacağına söz verse bile nasıl inanıyorsunuz 1 değil 2 değil nasıl oluyor ben anlamadım?? çok şaşkınım bir kadın nasıl bu kadar göz yumar..onun aldığı arabayı kullanabilmek onun parasını harcamak ne demek siz de gurur yok mu ?? belki çok ağır olacak ama bence siz gerçekten hatalısınız..bunları söylemek istmezdim..ve de gerçek olabileceğine inanmak istemiyorum..

?Wazgeçemediğiniz şey nedir?

Sevgi demeyin sakın, hayatta inanmam.

Seven kadın asla sevdiğini bir başkasıyla paylaşamaz.

Altın kaplamamı bu adam?

sewdigim dogru ama sewdigimden wazgemiyorum diyemem
belki de aliskanlik paylasmayi bende kabul edemiyorum
ama bisey war iste ona baglayan buyuk bisey hastalikdan bile beter
tarif edemem ....

altinn kaplama olsa inan gozum gormezdi
sadece beni anlayan bi beyni olsaydi sorun olmazdi ama beyin bos iste...

Açık konuşucam, kırılmayın ....

Etrafımda bu tarz evliliğini sürdürenler var ve tamamen paradan vazgeçemediklerinden ayrılmıyorlar eşlerinden.

O yüzden " sevgi, alışkanlık " gibi sözcükleriniz çok anlamsız geliyor bana.

Eğer asla bir çıkar ilişkisi değil bizimki diyorsanız çok ciddi psikolojik yardım almalısınız.

şimdi bu kadını geç,diyelimki kurtuldun; sen böyle eşinin herşeyini kabul etme yolunda devam ettiğin sürece başka bir kadın hatta kadınlar gelicek o zaman ne yapacaksın,o kadının bence arsızlık dışında bir problemi yok çünkü sende eşinde hayatınıza sokmuşşsunuz onu, ne demek eve katkısı var,arabasını bile o almış,garip bir durum.... bir erkeğe ne kadar verirsen hep daha fazlasını ister,,,sokağın başından eşini gelip alan kadın bir gün gelir kapından da alır hatta yatak odandan senı şutlayıp orayada dalar,aklın varsa kaç arkadaşım.

Son düzenleme:
tesekkurler...
dunyada cok adam war ama yurekte bi tane warr...
insan wazgecemiyo iste ben de kurtulma cabasindayim...
yok artik diceksiniz ama yillar once onu da teklif etti
ama mumkun olmadi ...

ya arkadaşım benim eşimin ilk evliliğiile olan anılarını vs hayatını ben başkalarından duyduğum anda deliriyorum
kacıp gitmek istiyorum
bide kumamı yaaa kınbamıyorum ama sende bi sorun var bence normal değil nasıl sindiriyosun yaaa
gönül bu hiçmi kıskanmıyosun

bence sorun ne kadında ne eşinizde problem sizdeee
Allah aşkına sizin gururunuz onurunuz hiç mi incinmedi? :26: mideniz o kadar geniş mi??
hala o kadından nasıl kurtulurum diyorsun.. kocan onun koynuna giriyor istediğini yapıyor sen o evde hala kocanı mı bekliyorsun??
ben inanmıyorum bu konu fake bir kadın asla bu kadar geniş olamaz..

bu adam size kuma teklif etmiş değilmi zamanında. bu kadınmı kuma getireceği. yoksa başkasımıydı..

bunu bende merak ediyorum. sanki evli değilsiniz gibi geldi mesajlarınızdan o hisse kapıldım..

hayir sadece ayni eewi paylasiyoruz nikahimiz falan yok ailelerimizde
yillardir bekliyo bi kac.sefer ewlenmeye
karar werdik ama sorunlar yuzunden ewlenmek nasip olmadi....

Bence de konu sahibi evli değil. 7 yıldır aynı evi paylaşıyoruz demiş.evliyiz dememiş. Eğer böyleyse hukuki bir hakkınız yok.

Kendinize azıcık saygınız varsa çekin gidin. Eşim dediğiniz adam parayı size tercih etmiş.

Tabi bu sizin avunma düşünceniz de olabilir. Belli ki kadını size tercih etmiş.

Emin olun acısı geçince ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.

anladım.. onun rahatlığı birazda bundan. hoş adam gibi adam,evlide olsa beraberde yaşasa bir kadına böyle davranmazda.
sizinkinin ciğeri beş para etmez kusura bakmayında. evlide değilsiniz. ne çekiyorsunuz bu terbiyesiz hadsizi..

bence nikah kıymak çok zor değil bir günde bile olurdu..7 yıl çok fazla nikaha fırsat olmadı demek için...hoş böyle bir adamla evlenseniz boşanmak da ayrı bir dert olurdu belki de..ama zaten sizin de hiç niyetiniz yok gibi duruyo ayrılmaya..çok şaşkınım gerçekten yaşadıklarınız ve hazmettikleriniz hiiiç bana göre değil belki de bu yüzden şaşkınım..Allah sizi doğru yola kavuştursun..kendinize getirsin de kurtulun bu adamdan bir an önce..

neden kirilayim ki aksine sizinle bi seyler paylasabilmek hosuma gitti..

ondan.hic bi enfaatim yok olmasi da mumkun degil
yureginden baska bana werebiecegi hic biseyi yok ki
o sadece dert weriyo tabi...
maddiyat konusunda ondan bi beklentim yok derdim para falan
olamaz bu konuda ona ihtiyacim yok
nisan ayinda bi girisimim oldu bi aptallik yaptim we hastaneye.zor yetistirildim
gunlerce hastanede yattim o da bi ise yaramadi ilac kullanmam gerektigi icin tedaviyi biraktim

dualarin icin tesekkurler
hayatimdaki insanda yasadiklarimda bana gore degildi
asla.olmaz dedigim seylerdi ama basima geldi istee..
Allah dusmanima wermesin yasadiklarimin hhaddi hesabi yok
ama iste hala bi umut aptalca bekliyorum...
eger cocuklariniz warsa Allah askina onlara sewginizi gosterin
ailemden goremedigim sewgiyi ilgiyi bu insanda buldum ben
o yuzden bi kere yakasina yapistim bi daha da birakamiyorum
sadece bi kismini yazdim ama sonuc ortada...
o yuzden cocuklarinizdan sewginizi ihmal etmeyin
hersey ailede basliyo cunku

Siz böyle bir adamla mutlu olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Lütfen kendinizi kullandırmayın arkadaşım rica ediyorum.

Bu kadar aciz misiniz? Böyle bir adam mı sizin hakettiğiniz?

Ben okurken bile gururumu incinmiş hissettim. Lütfen ama lütfen uzaklaşın bu seviyesiz adamdan.

Ve bu kadın hayatınızdan çıksa bile eminim yenisi gelecektir
. :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…