bence sorun ne kadında ne eşinizde problem sizdeee
Allah aşkına sizin gururunuz onurunuz hiç mi incinmedi? :26: mideniz o kadar geniş mi??
hala o kadından nasıl kurtulurum diyorsun.. kocan onun koynuna giriyor istediğini yapıyor sen o evde hala kocanı mı bekliyorsun??
ben inanmıyorum bu konu fake bir kadın asla bu kadar geniş olamaz..
oda başka bir kadınmı.baskasiydi bu kadini getiremez onunla bi cinsellikleri kalmadi
hem o kadinin benim yasinda kizi war bi de oglu war
beyfendi onu da kendince kullaniyo
dualarin icin tesekkurler
hayatimdaki insanda yasadiklarimda bana gore degildi
asla.olmaz dedigim seylerdi ama basima geldi istee..
Allah dusmanima wermesin yasadiklarimin hhaddi hesabi yok
ama iste hala bi umut aptalca bekliyorum...
eger cocuklariniz warsa Allah askina onlara sewginizi gosterin
ailemden goremedigim sewgiyi ilgiyi bu insanda buldum ben
o yuzden bi kere yakasina yapistim bi daha da birakamiyorum
sadece bi kismini yazdim ama sonuc ortada...
o yuzden cocuklarinizdan sewginizi ihmal etmeyin
hersey ailede basliyo cunku
Allahım ya bu gerçek mi
bunu hala nasıl kabullenebiliyorsun.
4 sene ya bu dile kolay.
adam seni artık açıktan açıktan aldatmanın ötesine geçmiş.
iki karılı adam, biri kul köle oluyor vazgeçemem diyor, diğeri altına arabasını çekiyor, gününü gün ettiriyor.
ohhhhhh keşke adamın yerinde ben olsaydım.
hayatı çok güzel.
hanginizi canı istiyorsa o günü de onunla geçiriyordur.
arkadaşım heba ettiğine yazık yıllarını.
adam mı kalmadı, madem bu kadar açıktan aldatıyor.
aç davanı, malını mülkünü al elinden boşan.
hatta o kocanın altındaki arabayı da al eğer onun üstüneyse, kendin bin.
tatlım dava açmaya gerk yokki nikahsızlar çıkıp gidebilir yani..ben de okuyunca aynen böyle oldumm
Okurken üzüldüm sonra üzülmeme degermi diye düsündüm yani gercekmi diye düsündüm.
Biraz fake gibi geldi.
Sen esinle beraber ola bilemk icin cok ugrasmissin, herkes kocana yapistigina göre cok harika vaz gecilmez bir adam demekki, kadinlara kizmamak lazim:)))
Bu isin sakasida.
Adam sana yapa bilecegi her kötülügü yapiyor yanindan kalkip o kadina gidiyor, bunun daha ötesi varmi ?
7 yilda ancak 7 kez beraber disari ciktik diyorsun ?
Kuralci vs diyorsun, kendisi hic bir insanlik kuralina uymuyor.
Konusmayi beceremiyorsunuz, ki beraber konusa bilmek tartisa bilmek gercekden bir sanat, herkes beceremez bizde esimle su an beceremiyoruz, frekansla degisti birden bire... cok kötü bir durum.
Onun disinda kocami seviyorum deyip oturuyorsun ?
Senin yapacagin tek sey , ben bu adamdan neden kopamiyorum diye düsünmek ve sonunda ondan kopup kacmak.
Hersey gönlünüzce olsun, ama bu normal bir hayat degil böyle bir evlilik gecmez.
Yada sizde kendinize bir sevgili, sizi gezdiren yasatan para harcayan bir sevgili bulup gönlünüzü eglendirin.
Böyle adamlara böyle davranmak lazim, ancak ozaman anlarlar.
konu fake diye tahmin ediyorum ama yinede gerçekse diye yorumumu yazicam
erkek arkada$in suçsuz, oteki kadinda suçsuz , ozgur insanlar istedigi gibi ya$ar ..
adam sana yalan soylemiyor
kurtulamiyoz demek ne demek o kadindan, e$iyin boyle bi istegi oldugunu sanmiyorum adam hayatindan memnun
kusura bakmada sen bildigin metres olmu$un adaama ...o evde bekledigin suerece $ikayet hakkin yok
ha oteki kadin dan nasil kurtulacagina gelince,kiralik katil tut en kestirme yol ..
Allahım ya bu gerçek mi
bunu hala nasıl kabullenebiliyorsun.
4 sene ya bu dile kolay.
adam seni artık açıktan açıktan aldatmanın ötesine geçmiş.
iki karılı adam, biri kul köle oluyor vazgeçemem diyor, diğeri altına arabasını çekiyor, gününü gün ettiriyor.
ohhhhhh keşke adamın yerinde ben olsaydım.
hayatı çok güzel.
hanginizi canı istiyorsa o günü de onunla geçiriyordur.
arkadaşım heba ettiğine yazık yıllarını.
adam mı kalmadı, madem bu kadar açıktan aldatıyor.
aç davanı, malını mülkünü al elinden boşan.
hatta o kocanın altındaki arabayı da al eğer onun üstüneyse, kendin bin.
konu fake diye tahmin ediyorum ama yinede gerçekse diye yorumumu yazicam
erkek arkada$in suçsuz, oteki kadinda suçsuz , ozgur insanlar istedigi gibi ya$ar ..
adam sana yalan soylemiyor
kurtulamiyoz demek ne demek o kadindan, e$iyin boyle bi istegi oldugunu sanmiyorum adam hayatindan memnun
kusura bakmada sen bildigin metres olmu$un adaama ...o evde bekledigin suerece $ikayet hakkin yok
ha oteki kadin dan nasil kurtulacagina gelince,kiralik katil tut en kestirme yol ..
yokk arkadaşım ben işimi başkasına bırakmam yakında önce kadına sonra adama en sonda kendime sıkarım olur biter....
çocuğum yok ama inşallah olur..bak sevgi görmedim diyorsunuz ya bu adamdan da sevgi görmemişsiniz siz..neden kendinizi hala kandırıyosunuz ki..çıkın gidin hayatından..çalışın para kazanın..hayatınızı bu adama heba etmeyin daha fazla..ya Allah aşkına bu kadar zor değil insanlar çoluk çocukları varken ayrılıyorlar..aile de başlıyo diyorsunuz siz nasıl bu adamla aile olmayı planlıyorsunuz..ya çocuğunuz olsaydı..böyle bir babası olan çocuk da sizin yaşadıklarınızı yaşayabilirdi..bırakın..bırakın..bırakın..bırakın..
Heah bi katil olmadigin kalmi$ zaten onu da yap tamam olsun elin jigolo adami için ..