biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

ben yasadiklarima inanazken sen okuduklarina inanamamakta haklisin...

baskasiydi bu kadini getiremez onunla bi cinsellikleri kalmadi
hem o kadinin benim yasinda kizi war bi de oglu war
beyfendi onu da kendince kullaniyo
oda başka bir kadınmı.
arkadaşım napıyorsun sen. kendine şu kadarcık bir saygın yokmu. lütfen bunu yapma kendine..
adam hem sizi aldatııyor hemde jıgololuk yapıyor. defedin gitsin. ne sevgisi..

çocuğum yok ama inşallah olur..bak sevgi görmedim diyorsunuz ya bu adamdan da sevgi görmemişsiniz siz..neden kendinizi hala kandırıyosunuz ki..çıkın gidin hayatından..çalışın para kazanın..hayatınızı bu adama heba etmeyin daha fazla..ya Allah aşkına bu kadar zor değil insanlar çoluk çocukları varken ayrılıyorlar..aile de başlıyo diyorsunuz siz nasıl bu adamla aile olmayı planlıyorsunuz..ya çocuğunuz olsaydı..böyle bir babası olan çocuk da sizin yaşadıklarınızı yaşayabilirdi..bırakın..bırakın..bırakın..bırakın..

Allahım ya bu gerçek mi
bunu hala nasıl kabullenebiliyorsun.
4 sene ya bu dile kolay.
adam seni artık açıktan açıktan aldatmanın ötesine geçmiş.

iki karılı adam, biri kul köle oluyor vazgeçemem diyor, diğeri altına arabasını çekiyor, gününü gün ettiriyor.
ohhhhhh keşke adamın yerinde ben olsaydım.
hayatı çok güzel.
hanginizi canı istiyorsa o günü de onunla geçiriyordur.

arkadaşım heba ettiğine yazık yıllarını.
adam mı kalmadı, madem bu kadar açıktan aldatıyor.
aç davanı, malını mülkünü al elinden boşan.
hatta o kocanın altındaki arabayı da al eğer onun üstüneyse, kendin bin.

tatlım dava açmaya gerk yokki nikahsızlar çıkıp gidebilir yani..ben de okuyunca aynen böyle oldumm

Yazılanların hepsini okumadım belki soran olmuştur ama bişey sormak istiyorum...evlimisiniz siz?yoksa berabermi yaşıyosunuz?ayrıca kusura bakmayın ama eşiniz resmen o kadına jigololuk yapıyo!!!

Adam sana kabullenemiyorsan kapı orada demiş....

Habire seni onunla kıyaslayıp onun gibi olmanı istemiş...

Sana zerre değer verip yanında gezdirmezken kadının tek telefonu ile koşa koşa yanına gitmiş...

Sen hala kocam cim karnında bir nokta bu kadından nasıl kurtulurum derdindesin...

Farkında mısın bu üçgen içinde sanki 3. kişi sensin...

Çoluk çocuk yok resmi nikah yok sen ne bekliyorsun? adamın kadını eve getirip beraber yaşayacağız demesini mi?

Gerçi sen onu bile kabul edersin gibi geliyor bana... Daha önce başka bir kadın için teklif etmiş...

Bir kadın kendini daha ne kadar ezdirebilir bilemiyorum...

yahu bi silkelen kendine gel!! Nasıl ya sen bu kadar değersizmisin!! Eşin en suçlu o!!
Bi de sen kendine bunları yaşattığın için...

konu fake diye tahmin ediyorum ama yinede gerçekse diye yorumumu yazicam

erkek arkada$in suçsuz, oteki kadinda suçsuz , ozgur insanlar istedigi gibi ya$ar ..
adam sana yalan soylemiyor

kurtulamiyoz demek ne demek o kadindan, e$iyin boyle bi istegi oldugunu sanmiyorum adam hayatindan memnun

kusura bakmada sen bildigin metres olmu$un adaama ...o evde bekledigin suerece $ikayet hakkin yok

ha oteki kadin dan nasil kurtulacagina gelince,kiralik katil tut en kestirme yol ..

adam hem seninle ölüme bile giderim diyor ,hemde o kadınla beraberliğini kabullenmezsen defol diyor
kusura bakma canım ama bu kadar çelişki de fazla
ya sen hayal dünyasındasın yada bu iğrenç adamı hala sevdiğine göre nasırlaşmışın...

herşeye rağmen çözüm yolu arıyorum ama olmayacak gibi zor olucak ama sonunda bi şekilde ya sorunlardan yada adamdan kurtulucam sorunların düzelmesi zor gözüküyo en kolayı en doğrusu adamdan kurtulmak azcık bi zaman werdim ki o şansını da kullanamıcaktır ondan sonrası hayırlısıyla ayrılmak olucak inşallah o gün bu ilişkiden yada bu kötülüklerden kurtulduğumda da burda olurum ve ona yaptıklarımı anlatırım elbette ona yapacaklarım war çünkü canımı acıtanın canını yakmak yok etmek isteyen bi hale geldim melektim şeytan oldum zor günlerdeyim ama inşallah kurtulucam belki bi gün burda hep beraber güleriz :))

seni kırmak istemem yaşadığım hayattı biiilmediğin için ve yazdıklarımdan pek etkilenmediğin için yada hayata seninle aynı yönden bakamadığımız için böyle yazmışsın yine de sağol hiç biri suçlu değilse geriye ben kalıyorum yani ben suçluyum dimi ben suçlu falan değilim sadece sewgimin esiriyim değmeyecek birini sewiyorum klasik olucak ama sewmek suçsa suçluyum ayrıca benim metres olabilmem için onun parasını yada herhangi bişeyini yemem ondan bişey görmem gerekmez mi ama ben ondan hiç bişey görmüyorum benim burda yazma sebebim de zaten adamın bana karşı ilgisizliği ve umursamazlığı benden kuma yada metres falan olmaz benden olsa olsa anca mama olur çünkü baya baya adam bildiğin kendini satıyo bende yıllardır göz yummaya çalıştım ama bi yerden sonra olmuyo burda paylaşmak istedim isteyen okur inanır isteyen okumaz ya da inanmaz ben yaşadığımı yazdığımı bilirim gerisi herkesin kendine kalmış arkadaşım

yok be arkadaşım ya napıyım arabasını falan bana insanlık lazımdı wermedi bende intikam duyguları kabardı şimdilerde bişey war onu bekliyorum muhtemelen o da olmayacak ondan sonra ben başlıcam ben gittiğimde yine peşimden gelecek işte o zaman neyin ne olduğunu görecek anlayacak.... bi gün gelir o araba onun üstünden geçerse hiç şaşırmam o kadar ahh aldı ki benden bu zamana kadar yaşaması hakikaten mucize..

yokk arkadaşım ben işimi başkasına bırakmam yakında önce kadına sonra adama en sonda kendime sıkarım olur biter....

inşallah olur hayırlısıyla mutlu mesut yaşarsınız
ilk iki sene falan baya bi sewgisini hatta çok daha fazlasını gördüm aslında gerçekten iyi biri olduğunu çok iyi gördüm ama insanlara başkalarına karşı nefretini benimle bastırıyo ateşe atılan maaşa gibiyim elinde aslında ilk günden beri hayatımızda kadınlar oldu ama hepsinden uzak durdu kızlarla ben konuşurdum ben uzaklaştırırdım aradan iki buçuk sene geçti iş değişikliği yaptı we istanbula gittik orda kaldığımız dört ay sonunda benim sewdiğim adamdan eserr kalmadı.... ne olduysa oorda oldu... (

Arkadaş kınama başına gelir derler ,büyük konuşmak istemiyorum ,, nasıl bir sevgi bu sevgi mi yoksa hastalıkmıdır, bu nasıl bir düşünce onun hayatında binlerce kadın var ama o kadın bunu anlamıyo vazgeçmiyor diyosunuz mideniz nasıl alır bunu? kadından kurtulmak yerine yaradana dua edin bu saplantılı hislerden sizi kurtarsın sevgi sandığınız şey sadice kendinize zarar vermektir,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…