aynen oyle arkadasimm...
cok fena zaafim wardi o olmazsa yasayamam saniyodum....
o olmazsa yasayamam saniyodum ama onunla birlikteyken oluyomusum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oyle arkadasimm...
aynen oyle arkadasimm...
öncelikle eşinizle olan ilişkinizde sevgi saygı ne varsa kaybetmişsiniz.yıpranmış ve hasar almış bir ilişki içerisinde bulunmaktasınız.psikolojik olarak ve kadın olmanın vermiş olduğu duygusal durum eşinizi kazanma gayesini size empoze etmiş.kadınlar asırlardır tek eşli olmak için yaratılmıştır.bizim olan bir şeyi özellikle bu eşse asla paylaşmak istemeyiz ve bu yüzden direnip çaba gösteririz.herşeyden evvel eşiniz hala büyümeyip hayatın tadalarını almaya devam eden birisi.açlık sınırını doldurmamış heleki evlilik gb ciddi bir mühessesenin farkında bile değil..zamanla ona mücadele ede ede gücünüzü kaybettiğinizden haliyle eşinizide kaybetmek istemiyorsunuz.eğer eşinizi bırakmayı düşünürseniz bunu bir psikolok yardımıyla yapmanız sizin yaranınıza olur.atalarımızın can çıkmadan ümit kesilmez sözüne istinaden hareket ediceksek erkekler hep aynıdır ellerinde olanın kıymetinibilmezler herşeyden evvel çalışın ve kendi ayaklarınızın üstünde durun o diğer kadının parasını yerken siz elde ettiğiniz gelirle kendinize araba alın onun sahip olduğu herşeyi kendiniz yapın üstüne başına bişeymi alındı sizde alın evden dışarımı çıkıyor durdurmayın ona sadecehayatım senden sonra bende arkadaşlarla dışarı çıkıcam diyin ve çıkın hatta bazen onun çıkmadığı zamanlar sizi arkadaşlarınız evden alsın ve birazda o sizin arkanızdan baksın.sizi evdenmi yollamak istedi ona evinizin düzeninde sizinde katkınızın olduğunu bunun kolay olmadığını izah edin .artık kanunlar evli kadınlardan yana bunları onun önüne sürün.burnunuz düşse dahi yerden almayacak kıvama gelin .unutmayınki erkekler güçlü ve ellerinde olmayan kadınları anlayınca kapana kısılmış gb olurlar.bunlar sadece benim nacizane düşüncelerim.illa yapın demiyorum.sadece dikkatli adım atın.eğer birşey yapıcaksanız haklıyken haksız durumada düşmeyin.allah kadınlara akıl vermiş kadın isterse diye bir söz vardırki boşuna söylenmemiş inşallah bu durumu daha fazla yara almadan ve yüreğinizde ki istek doğrultusunda olması dileğiyle.
iyi akşamlar.
yazdıklarını okudum, toplam 35 sayfa da devamında geldi. yaşadıkların gerçekten çok ağır şeyler, Allah kimseye ve sana da buna benzer bir kötü olay daha yaşatmaz umarım. 21 yaşındasın benden 3 yaş küçüksün. burdaki yazan kişilerin aksine, ben bi abla niyetinde değil bir arkadaş olarak gör. sana öneri verebilicek durumda değilim, yanlış bir şey söylemek istemem lakin yazılanlardan bir kısmı çok doğru, yani o evden gitmen ve kendine yeni bir hayat kurman konusunda.
burda sana öğüt olarak yazılmış bazı şeyler var ama benim merak ettiğim bir kaç konu var, merakımı hoş gör lütfen..
sanırım yazalı 1 sene olmuş, bu 1 sene de bir şeyler değişti mi iyi ya da kötü?
ve yazdığında duygusal olarak baya kötü durumdaymışsın sanırım, bu 1 sened de yine kırılmışsın, bunu yazmaya karar vermen senin için bişeylerin yeni başlangıcıymış ve ders almaya başlamışsın, neden kararını bu 1 sene içinde etkinleştirmedin? seni du
rduran neydi?
bu adamın kalbini tekrar kazanmaya çalışmasını yazmışsın hep ama pek etkili değil gibi bu cevap, korkuyor musun bu adamdan, sana kötü bir şey yapmasından?
)) yorumun icin tesekkurler arkadasim...
bi sene olmadi daha iki gun oldu... )
su an o zor gunlerdeyim arkadasim...
bu adamin sermayesi degilim ki kotu.bisey yapmaz...
ama kolesi oldugum icin kaybetmek istemiyo...
beni elinde.tutup yapacagini yapmak istiyo...
Güzel yazmissiniz ama ortada nikahta yok esi bile degil yani..
kasım 2012 olarak okudum kusura bakma.
hayırlısı neyse o olur umarım.
yazdıklarından algıladığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın, bir çok insanın gurursuzluk diye adlandırdığı şeyi sen kim bilir ne güçlükle çektin, yargılayanlar, kınayanlar... boşver onları. sen hiç üzülme, bunları yazabiliyosan gerçekten kalbinin iyi niyetindendir. bir şeye ihtiyacın olduğundandır.
görüyorum ki erkek arkadaşın gerçekten değişse ona bir şans daha verirsin. duygusal anlamda kopamamışsın ondan. inşallah kalbinden geçen her şey gerçek olur. doğru yolun çıkıcaktır karşına merak etme. ilahi zamanlamaya güven =)
benbunu bilmiyordum ama hanfendi üzülcekse bunları bir düşünmeli
Bir kaç yorumuna göz attım ama hepsineki w gözümü tırmaladı, bu konudaki algım beni fazla rahatsız ediyor yapcak bir şey yok. Ayrıca w yerine v ye basmak çok zor olmasa gerek burada eleştirilmesi gereken kişi ben değilim. Kaldı ki forum kurallarında dahi yazar Türkçe'yi doğru kullanmak diye. Türkçe'de böyle bir harf bile yok.
Neyse uzatmayayım w meselesini ama bu yaşadıkları ne kadar zor olsa da biraz da kendisi sebep olmamış mı?
Ayrıntısını bilmiyorum bir kaç mesajına bakarak yorum yapıyorum.
Evli değiller, hiç bir hukuki hakkıı yok.
Adam onlarca kadınla aldatıyor,
Kız adam için intihar etmeye kalkıyor.
3 yanlış da sınavlarda bile 1 doğruyu götürüyor. Bu kadar yanlıştan nasıl bir doğru çıkmasını umuyordu ki?
Artık ona düşen kendi başının çaresine bakabilmek, iş bulmak, bir şekilde bu adamdan kurtulmak.
Helal olsun annene canım , kisinin niyeti dogru olsun Allah mutlaka yardım ederben dedimya birine benzetiyorum diye. o tanıdığım kişinin çektiği ezieti afedersiniz kapıdaki köpeğe yapsanız onuru kırılıp giderdi. herseferinde çocuklarımda çocuklarım. yok beni aldatıyo yok dövüyo adam kaburgasını kırıp ciğerini söndürdüde yıllarca adamın ailesine söylemedi düştümde oldu dedi. kendi aileside 5 para etmez çocuk esirgemeye bırakmışlar kızı adamlada 18 ini doldurmaan çocuk esirgemeden kaçarak evlenmiş. adam malum madde bağımlısı haram kazanıyo. defalarca bak çocukların bu haram parayı yiyo bilmem ne dedim. aynen bu arkadaş gibi evirip çevirdi lafı bende tabi ona üzüntümden inandım. o çocuk aşığı kadın eşine aşkından öldüğünü herşeye rağmen sevdiğini söyleyen sığınma evine bile bu yüzden gitmeyen geçiştiren kadın eşi ceza evine girdikten en fazla 1 yıl sonra çocuklarıda bırakıp başka ile kaçtı nereye gittiğinide söylemedi güneydoğuya kaçmış. geçen bi nette adını aratayım face falan çıkar dedim bi baktım görsellerde resmi çıktı googlede. yuhhh dedim kendi kendime. linke bi tıkladım bazı siteler varya kadınlar birliktelik için erkek arayıp çetleşiyolar burda bu sitelerden muzdarip çok kadın var. oraya üye olmuş bisürü adam ekli koyduğu resim ve çekilirkenki tavrı zaten ne için o sitede olduğu belli.
benim annem bebekken babası ölmüş. köy yeri anne annemi bi adamla evlendiriyolar. sonra annem daha küçükken anneannemde ölüyo. annem kalıyo üvey baba elinde. adam 3. evlilik için başka köyden biriyle anlaşıyo evlenecek ama karşılığında annemi veriyo. annem bisürü kötü şey yaşamış. evlendirildiğinde 11 yaşlarında falanmış. bisürü olay kaçış falan. hani kçük gelin diye bi dizi başladı ya annem hep çocukluğum geliyo der aklıma.
derken annemin bi dayısı annemn istanbulda olduğunu öğreniyo. başlıyo annemi aramaya. ama nerde. gece kulüpleri tarlabaşının izbe kötü yerlerinde hepsini dolaşmış. en son annemin iş yerini duyuyo ordan burdan. bu arada annem çalışmaya balamış 22 yaşlarında falan stanbula gelmiş köyden bide gece okularına gidip devlet dairesinde çalışmaya başlamış.
dayısına işte aradığınız kişi bu demişler iş yerinde dayısı annemin ayaklarına kapanıp öpmüş resmen. ben seni nerelerde aradım ne hallerde karşıma çıkacaksın diye korktum sen nasıl mutlu ettin beni ne helal sütü varmış annenin. kimsesiz halinle nasıl buraya geldin demiş.
annemde çok güzel kadınmış gençken. evlenmek isteyen kişiler olmuş ama zengin olanı nikahsız ev alayımda otur diyen olmuş. okumuş doktoru sen çalışma ben bakarım demiş. annem de hepsine rest çekmiş. bunlarla şimdi birlikte olursam 3 gün rahat ederim alın terimle çalışırsam ömür boyu demiş.
yani kimsem yok kimse sahip çıkmadı diye hayıflanmak boş. ben hep bu konuda annemi kıstas alırım. onunla gurur duyarım.
kendini kurtarmak için ne bi adama el açmış nede devlet kapısına gidip yardım dilenmiş. ve düşünün olay 60 lı yılarda yaşanıyo.
nerde ozaman bukadar imkan nerde bi kadın bi mahallede dul yaşayacak. ama elide maşalıymış benim hatunumun :)
yasadiklarini hic kimseye anlatamayan ama birileriyle paylasmak istedigi icin buraya yazan biriyim...
saka olsaydim komedi sitelerine girerdim.... hanginize neden boyle bisey yapayim ki....
kimseyi tanimam etmem neden bos yere millete boyle biseyle zaman harcatayim ki...
burda yazmak bana iyi geldi yazdim birileriyle paylasmak beni rahatlatti ama sanirim sen bu duyguyu pek yasamadin..
insan konustukca rahatliyo... sana kizmiyorum arkadasim alinma kirilma lutfen....
ben dine yoneldim sofi oldum falan demek istemedim sadece olan seylerden bi kismini daha yazdim....
Merhaba nerden okudum konunu zor ve acı bi yaşamgençsin çok genç ama sana söylicem bi tek şey sen bu adamdan ayrılamasın niye biliyomusun çünkü nefret etmiyosun ancçk bi kadın nasıl gider bilirmisin nefret etmeli tiksinmeli sevgisi bitmeli ki kadın gitmeli sende okudum okudum göremedim buduygulari taşimiyorsun seni çok iyi anlıyorum ama bana kızma lütfen sen gidersin işte yine geri dönersin senin buadamdan ümidin kesilmemiş malesefki inşllah yanılıyorumdur çekip gider kendine temiz birhayat kurmayı başarırsın allah yardımcın olsun konunun takip edicem gelişmeliri yaz lútfen
Kalırsan bilmelisin ki, çektiklerini çekmeye devam edeceksin...7 yıldır sana nikah yapmadan pekala hayatında tutmuş,geçmişini zayıflıklarını biliyor...Sana bu saatten sonra asla nikah yapmaz.
Sen de ona tutunduğun için,hayatta başka bir kurtuluşun yok gibi görüyorsun sanırım...Oysa ki çok gençsin daha,önünde uzun bir ömür var,her şeye baştan başladığında harcanan bu yıllara acıyacaksın.
O adam gözünde küçülüp küçülüp sonunda silikleşecek...
Umarım bunları boşuna yazmıyoruzdur,umuyorum en kısa sürede kurtulursun bu hayattan.
Helal olsun annene canım , kisinin niyeti dogru olsun Allah mutlaka yardım eder
Annenin ellerinden öperim
Ben hayat kadınlığı kısmını görmemişim kusura bakma
Durum boyle olunca bazı seyler oturdu simdi
Ama hak yola batıldan gidilmez , o tür bir adamla kötü yoldan kurtulmaya çalışmışsın , insallah o adamdan da kurtulursun , kadınlar giderse düzelir filan diye düşünme , adamın sütü bozuk bi kere
Allah yardımcın olsun, insallah gercekten dogru yolu bulursun , erkekler olmadanda dik durabiliriz , yeterki kendine İnan
Senin icin dua edeceğim, insallah tertemiz bir hayat kurabilirsin
cok üzüldüm ya. cok duygulandim.
allah tez zamanda seni aydinliga kavustursun insallah. cok sey yazamissin ... belkide cogumuzun kaldiramayacagi seyleri yasamissin ama biran önce kurtul lütfen. daha cok gencsin belki disardan okul falan okursun iyi yerlere gelirsin neden olmasin.
bende artik herseyi geride birak ve tek basina dimdik ayakta dur. bi kadin olarakta asla kimseye inanip kendini kullandirtma.
bu simdiki erkek arkadasinin ailesi hic demiyorlarmi ona sen ne bicim insansin madem biriyle yasiyorsun niye aldatiyorsun ne bicim miden var diye. yada evlen diye hic baski yapmadilarmi ogullarina. adama bak ya kadin kadin kadin doymamis hala. hic evlenmeyi cocuk sahibi olmayi artik hayatini düzene sokmayi istemiyor demek. yani yoksa 33 yasina gelmis bi adam ne diye hala kari kiz pesinde olur ki. resmen midem bulandi bu adamdan gencecik birini aliyorsun sonra hayatini düzene sokmasi gerekirken adam hala pisliklere devam ediyor.
ailesi kesin öyle bir ogullari oldugu icin utaniyordur. bisey sorucam canim ailesi bu adamin ne yaptigini biliyormu yani herseyi biliyorlarmi? sana demedilermi hic evlenin öyle beraber oturun diye?
siz erkek arkadasinla nerde ve nasil tanistiniz?
lüften bol bol dua et ve kac kurtar kendini. kendine deger ver bu adam sadece seni kullaniyor