Bir gelişme var mı DEstinny?? Ne yapacağına karar verdin mi?
karar werdim arkadasim....
gidicem... iki gundur ewden cikmadigi icin bisey yapamiyorum....
malum telefon gorusmelerimi falan duyduguna yine kawga ederiz sinirle cikmak zorunda kalirim...
sinirle kawga uzerine ewden cikmak istemiyorum cunku o zaman cok kotu seyler yapmak icin ewde ayriliyorum...
en son kawgamizda bile ilk tanistigimiz yere gidip kendimi koppruden atmak icin ewden cikmistim...
o yuzden sakin bi sekilde ayrilmayi dusunuyorum...
bugun daha o kadinda hic aramadi sormadi bugun problem yok ama yarin oburgun kadin gene arar cagirir....
o zaman o ewde yokken bi mektup yazip ewden ayrilicam...
ailesinin uzerimde hakki coktur o yuzden onlarla da.helallesip yoluma bakicam...
simdilik dusuncem koye gitmek herkes ewlendi biliyomus ama bi sekilde durumu anlatirim...
nerdeyse yedi yildir hic bi akrabami gormedim...
once koye giderim yasli bi amcam war karisiyla yanliz yasiyo beni de sewerler koyde sessiz sakin
iyi gelir... biraz orda biraz kalirim... bi sure sonra halama giderim... insallah onlarin yaninda biraz kendime gelirim..
olmazsa onlarinn yaninda kalmam problem olmaz diye dusunuyorum ama bi problem cikarsa o zaman basimin caresine
bakarim... bi is bulurum ew arkadasi falan derken bi sekilde bi duzen kurarim insallah...
bunlarin hic biri olmazsa mecbur siginmaya giderim...
simdilik siginma ewi de beni bogsun istemiyorum... zaten yillardir ewde kapaliyim sorunlarlayim
belki bu planlarim gercek olursa daha iyi olur diye dusundum siz ne dersiniz...????
bu arada tedawi olurum falan belki siginmaya gerek kalmadan halledebilirim diye umut ediyorum...