- 29 Nisan 2013
- 745
- 1
ewli gibiyiz... ablalarima gider gelirdik ailem bize gelir kalirdi... ama simdi hastane olayindan sonra hic biriyle
konusmuyoruz... onun ailesiyle aram cok iyidir o abisi enistesi ucu ayni isi yapiyo yurt disina gidiyolar
esim dedigim adam yokken de ya yengesinde ya ablasinda kalirim arada birde ewimde kalirim
beni kendi ewlatlarindan fazla sewerler ama bu konuda bisey yapamadilar ise yaramadi
daha onceki ayriliklarimizda gittigim yerlere geldi yada bi sekilde bana ulasti ama oyle zarar werecek
bi adam degil simdi gectigimoz bayram arefe aksami baya bi tartistik kapiyi cekip ciktim
ama aradann yarim saat gecmeden aradi o gun psikolojim baya bi bozuktu cok kotu seyler yapabilirdim
telefonda baya bi diklendim sitem ettim tabi yine canim cicim falan derken kanima girdi
yaptiklarindan pisman oluyo uzuluyo gibi gozukuyo ama iki gun sonra gene ayni adam gecen gun tartistigimizda da
o kadini istemiyosan kapi orda dedi ya madem oyle gittigimde neden aradin yalwardin dedim
sustuu bisey diyemedi.. onu birakamicamdan cok emin... simdi gitsem muhtemelen arar don der sadece ama
kotu bisey yapmaz aslinda iyidir ama soz konusu kari kiz olunca adama biseyler oluyo
ne kadar iyi olursa olsun o iyi olsun diye surekli.onun istediklerini yapipta insanliktan cikamam artik
ben cinsellikten kacmisim adam surekli cnsellik derddinde....
ben onun yuzunden intihar edip hastanede yatarken onun benim ewimde benim yatagimda baska bi kizla yaptiklarini
dusundukce adami hadim edesim geliyo...
ben intihar etmis neler neler olmus aradan iki ay gecmiyo grup yapalim diyo... bende salak iste....
dediklerine inanipta kabul ettim ya kendime.ne kadar hakaret etsem az geliyo...
cinayetler serisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi....
negrubu ya delimi ne aklım almıyor grup ne yani