biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

ewli gibiyiz... ablalarima gider gelirdik ailem bize gelir kalirdi... ama simdi hastane olayindan sonra hic biriyle
konusmuyoruz... onun ailesiyle aram cok iyidir o abisi enistesi ucu ayni isi yapiyo yurt disina gidiyolar
esim dedigim adam yokken de ya yengesinde ya ablasinda kalirim arada birde ewimde kalirim
beni kendi ewlatlarindan fazla sewerler ama bu konuda bisey yapamadilar ise yaramadi
daha onceki ayriliklarimizda gittigim yerlere geldi yada bi sekilde bana ulasti ama oyle zarar werecek
bi adam degil simdi gectigimoz bayram arefe aksami baya bi tartistik kapiyi cekip ciktim
ama aradann yarim saat gecmeden aradi o gun psikolojim baya bi bozuktu cok kotu seyler yapabilirdim
telefonda baya bi diklendim sitem ettim tabi yine canim cicim falan derken kanima girdi
yaptiklarindan pisman oluyo uzuluyo gibi gozukuyo ama iki gun sonra gene ayni adam gecen gun tartistigimizda da
o kadini istemiyosan kapi orda dedi ya madem oyle gittigimde neden aradin yalwardin dedim
sustuu bisey diyemedi.. onu birakamicamdan cok emin... simdi gitsem muhtemelen arar don der sadece ama
kotu bisey yapmaz aslinda iyidir ama soz konusu kari kiz olunca adama biseyler oluyo
ne kadar iyi olursa olsun o iyi olsun diye surekli.onun istediklerini yapipta insanliktan cikamam artik
ben cinsellikten kacmisim adam surekli cnsellik derddinde....
ben onun yuzunden intihar edip hastanede yatarken onun benim ewimde benim yatagimda baska bi kizla yaptiklarini
dusundukce adami hadim edesim geliyo...
ben intihar etmis neler neler olmus aradan iki ay gecmiyo grup yapalim diyo... bende salak iste....
dediklerine inanipta kabul ettim ya kendime.ne kadar hakaret etsem az geliyo...
cinayetler serisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi....

negrubu ya delimi ne aklım almıyor grup ne yani

canım sakın kötü damgası yedim, rezilliğe bulaştım falan deme...onların sana yaptığı rezilliklerin yanında senin yaptığın sadece insanlık.. bırak kim nasıl düşünürse düşünsün. Sakın kimseye de bela okuma, sadece Allah'a havale et, Rabbim elbet bilir kime ne ceza vereceğini. Sen güçlü ol ne olur. Ne zaman sıkıntın olursa yaz buraya, herkes sana yardım eder mutlaka. Allah bu süreçte sana hep güç kuvvet versin :KK43: biz elimizden geldiğince sana bi çıkış yolu göstermeye çalışırız.

tesekkurler arkadasim...
kendimden zerre utanmadim ama bu adamla yaptiklarimdan igreniyorum...
kkimseye bela okumam bela edeni bulurmus... namazlardan sonra falan surekli bi duam wardir
Rabb'im bana bunlari edene yasadigim acinin bir zerresinden ver ki ne kadar kotu oldugumu anlasin
hepsini wer desem kimse kaldiramaz.....
sadece ahhiimm war iste Rabb'im herkesi en iyi bilendir.kimsenin ettigi kimseye kalmaz
bu dunyadan gectim ahirette herkesten alinacak bi hesabim war benim hakkimi weremicek hic biri
beddua etmiyorum hic birine ama hakkimin zerresini de helal etmiyorum...

ufak bisey anlatayim once...
annemle konusmadigim zamanlar bi hafta ablamda kaldim o da salakca bi laf edip beni enistemden kiskandi
ustelik enistem butun gun calisir bense odamdan hic cikmayan biriyim acik secikte giyinmem
kimseye bi askintiligim falan hic bi zaman yanlis bi hareket yapmamisimdir
ablama siginmisim baya etek tulbent butun gun odadayim buna ragmen ablam haketmedigim bi af etti
bende kaldiramadim ewden ayrildim babamdan kalan ewe gittim ordanda abim kowdu burayi kiraya wercem dedi
ama beni alip ewine goturmedi neyse orasi uzun...
tabi yine dustum elalemin kucagina numarami falan degismistim ailemden bilen yoktu
bi iki ay kimseyle gorusmedik o ara annem arama ilani cikarmis
bigun annemle bulustuk yemek yemeye gidicektik ama annem once cocuk essirgemeye gidelim dedi
niye dedim sikayeti geri alalim dedi neyse gittik cocuk esirgemeye buyuk abimde geldi
annem tutturdu yurda alin bunu biz istemiyoruz dedi isyan ettim olanlari anlattim
sikayetciyim demesem bile dawa acilip biseyler yapilmasi gerekirken
ben ailem sahip cikmiyo birileri beni satiyo diyorum ailem zorla ewle.dirdi dedim boyle bi hayatimwar dedim
cocuk subedekiler bi guzel dinledi sen bu halde yurdadegil siginmaya gidersin dediler apar topar goturduler
ordada yasim yuzunden on gun sonra saldilar git basinin caresine bakdediler yani
bu durumda ben bisey demesem bile biseyler yapilmasi lazimken kimse bisey yapmadi
ailem bile dewlet bile git kendini sat dedi resmennn....
bu dewlete de.pek inancim kalmadi ya neysee...
o yuzden bu konulardadestekci olcak bi yere gitmem lazimm.....

kesin kararını ver unutma ya bu adamı tamamen sileceksin yada onursuz bir şekilde yaşayacaksın

Son düzenleme:
w
Bütün konuyu baştan sona kadar okudum.
Gerçekten zor zamanlar atlatmışsın ve farkındasın ki bu adam senin için çözüm değil.
Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.
Belki de yatılı olarak bir iş bulabilirsin. Hem yerini yurdunu kimse bilmez hem de kalacak yer sorunun olmaz. En azından kendini toparlayana kadar bir çözüm olabilir.
Bilmiyorum belki yaşlı birinin yanına yatılı yardımcı olarak girebilirsin.
Böyle bir iş araştırmak ister misin?
Kendini toparladığında da kendine bir ev açarsın. Belki ilk etapta eşyalı bir ev tutarsın çalışırsın.
Çok gençsin, meslek edinebilirsin.
Yeter ki iste
Yeter ki kendine güven.
İçim acıdı anlattıklarını okudukça.
Lütfen planlı programlı bir şekilde yılanın kuyruğuna basıp uyandırmadan sessiz sakin uzaklaş oradan.
Öyle bir git ki izini bulamasın.
Allah yolunu açık etsin, her şey gönlünce olsun.. Senin için dua edeceğim..

aaaaammmmmiiiiiinnnnnnn arkadasim amin cumlemizin insallah....
hepinizden Allah razi olsun derdime ortak oluyosunuz....
bende tamda senin dedigini yapmaya calisiyorum arkadasim....
sessiz sedasiz haberi olmadan ayaklarimi saglam basip ondan kurtulmak icin plan yapiyorum...
is konusunda da yazdim zaten uygun bi is bilen warsa bilgisini paylasmasini bekliyorum arkadasim...

Siz yollayabilirsiniz ama o size karşılık veremez, çünkü mesaj sayısı yeterli değil. Değişiklik oldu mu bilmiyorum ama 100 mesaj altında mesajı olan üyeler özel mesaj atamıyor diğer üyelere.

mesaj 50 tane olduğunda atılıyor değişmiş bende de 50 tane msjı doldurmalısınız diye uyarı gelmişti...

arkadaslar yardim edin lutfen iki arada kaldim...
durumumu az cok okudunuz biliyosunuz...
siginma ewi mi bi is bulup calismak mi.....?????
hangisi daha dogru olur karar weremedim arkadaslar.....

naptın bakalım bugün kendn için ????

pek bisey yapamadim arkadasim....
sitelerde biraz arastirma yaptim ama telefon gorusmeleri de yapmam gerekiyo...
malum adam ewde oldugu icin de arama yapamiyorum....
simdi de kararsiz kaldim is mi bulsam siginma ewi bulsam karar weremedim
sence hangisi daha uygundur aablam...

pek bisey yapamadim arkadasim....
sitelerde biraz arastirma yaptim ama telefon gorusmeleri de yapmam gerekiyo...
malum adam ewde oldugu icin de arama yapamiyorum....
simdi de kararsiz kaldim is mi bulsam siginma ewi bulsam karar weremedim
sence hangisi daha uygundur aablam...

önce sığınma evi bul bir kaç ay az bi kafanı dinle bugün yazdığın birşey gördüm yatılı olur çocuk bakarım falan filan diye de bişey yazmadım işim vardıı dediğim gbi önce uzaklaşmak adına sığınma evi bul sonrada biraz orda kafanı dinle sonra da ilerleyen zamanda bir iş bul ama kimsenin evinde yatılı kalma sakın gerek yok..

önce sığınma evi bul bir kaç ay az bi kafanı dinle bugün yazdığın birşey gördüm yatılı olur çocuk bakarım falan filan diye de bişey yazmadım işim vardıı dediğim gbi önce uzaklaşmak adına sığınma evi bul sonrada biraz orda kafanı dinle sonra da ilerleyen zamanda bir iş bul ama kimsenin evinde yatılı kalma sakın gerek yok..

tesekkurler....

geçmiş olsun demek istiyorum...

konunuzu başta okurken aa olur mu ne saçma vs derken. devamında bu aralar ki yaşadıklarının hiç birşeymiş... çocukluk çağında neler yaşamışsın.. neler görmüşsün... çok üzüldüm....

devlete inancım kalmadı diyorsun ya. haklısın belki senin yerinde kim olsa inanmazdı.. ama bir daha dene kadın sığınma evlerine git. bir süre kendini toparlamaya çalış... oradaki psikoloklardan yardım iste (yada aile sosyal politikalar il müdürlükleri psikolok/psikiyatristlerinden) belki faydaları dokunur... hiç bir yerde yatılı iş için kalma sakın... insanların kötü olabileceğini sen daha iyi biliyorsun.. eski durumlarını bilenler Allah korusun kullanmaya çalışabilirler...

şimdi herşeyin farkındasın. bu bile bir adım senin için... şu an yaşadıklarının normal olmadığını biliyorsun... Allah yolunu düzeltsin, aydınlık etsin. inş. bundan sonraki yaşamında mutluluğu bulursun.

İntikam almak, herkesi sikayet etmek, sorumlulukları sürümsürüm süründürmek....

Tüm bunları hayatınızın dışında bırakarak neden tertemiz bir hayata baslamıyorsunuz? Unutmak ve affetmek insanı hafifletir....

konunu okudum okudum
ne yazacağımı bilemedim
canım Aralığı falan bekleme
inş. sığınma evi falan ayarlarsın
Allah yardımcın olsun :KK43:

Canım, önce tabi ki sığınma evi. Bir an önce toparlan çık o evden. Sığınma evindeyken de iş bulabilirsin. Sen kararlı ol, her şey çörap söküğü gibi düzelecek.

Destinyy,

arkadaşların yorumlarından sonra ben de sığınma evi diyorum ancak orada bir süre kal hemen iş bul. Tezgahtarlık, kasiyerlik, restoranda bulaşık, gerekirse evlere temizlik. Seni yönlendirirler bence orada zaten.

Ama o adam gelip seni bulursa sakın gitme, hiçbir şeyden de korkma! Zaten şuan onun yanında harcadığın her an bir kayıp

kucuktun sahipsizdin savunmasizdin

senden faydalanmak icin sahip cikti

basindan kotu seyler gecsede sen masumdun onun icin

ve kisiiligin oturmadigi icin istedigi gibi yönlendirebilirdi

kucuk yasta muhtac zamanlarda bir o vardi sana iyi olan

bu yuzden onu kaybetmek istemedin

sen o kucuk kiz oldugun icin onun gozunde sozlerinin isteklerinin bir degeri yok onun gozunde

belki seni mutlu etmek icin yada konuyu acmaman icin belkide o an morali yerinde diye

"evlenecez" dedi ama seni ciddiye almadi sadece elinin altinda hazirdin onun icin

nede olsa elinde buyudun degilmi?

AMA SIMDI BUYUDUN

kadinda olsan hirpalanmista olsan istismar edilmiste olsan

senin kendine ait bir hayatin var ve yasin o kadar gencki

cinsel bir obje degilsin

herkesin kandirabilecegi muhtac bir cocuk degilsin

avantajin genc olman ve acida olsa tecrubeli olman

seni somuren o insan sapik olmakla beraber

onursuz

seni secenegin yoktu sen cahildin bazi yanlislara duserken

peki ya o ? erkek haliyle yetiskin haliyle arkasinda ailesi varken

goz gore gore onursuzluk yapiyor

lutfen kendin icin savas sen savasmasan sen kendin icin ugrasmasan

bunu kimse yapmaz

sen kendine saygi duymazsan kimse duymaz

tekrar tekrarr ediyorum 21 yasinda herseyi basabilirsin yeterki sen iste!!

(kadin siginma evinde zoruluklar vardir elbet

psikolojisi bozulmus insanlar vardir sonucta onlar siginmislar oraya kacmislar

siddetten belki gurultu bir otam vardir hosuna gitmesede disini sik

zorluklara dayan!) gir ve is bul hemen cunku sanirim sinirli bir sure barindirirlar seni

namusunla calisabilecegin aslanlar gibi ayakta kalabilecegin kimseye minnet etmeyecegin

bir is bulmani umit ediyorum sonrasi allah kerim

bakarsin kendine cok deger verirsin egitiminide tamamlamak istersin

disardan ortaokul lise kimbilir universite

o kadar cok isterdim ki sana destek olmayi

X