arkadaslar bunu yazmadan once cok cekindim ama...
yatili bi iste benim icin cok daha uygun....
bi belam bi kotulugum yok kimseye bi zararim yoktur
epilepsiyle alakali bi sorunumda yok simdilerde bi aliskanligim sigaram
ew islerinden anlarim yani bakicilik yardimcilik herhangi bisey cocuklari da sewerim
bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
sehir farketmez ama izmit olmazsa sewinirim bu sehirden de kurtulmak istiyorum...
yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar....
Hanımlar, bu kızcağız için yapılacak ne olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum.
ilk sayfayı okuyup yorum yazan arkadaşlar, tüm yazılanları okumadığınız için başlığa göre davranıyorsunuz.
Bu kızcağız bu hayattan kurtulup yaşamak istiyor, çalışıp kendi mutluluğunu yaşamak istiyor.
Ne yapılabilir? kime danışılabilir??
Özelden de konuştum kendisiyle, amacı ayrılıp tek başına hayatına devam etmek..
Haydi hanımlar, el ele verip bir kadın dayanışması ve desteği kuralım..
Şimdi bir arkadaşım uyardı da dikkat ettim. Özelden nasıl konuştunuz? Konu sahibinin 82 mesajı olduğu görünüyor. 100 mesajı olmayan özel mesaj sistemini kullanamıyor:44:
Ben kendisine mesaj yazdığımda direk iletildi. Herhangi bir uyarı vermedi.. Belki de bir çok arkadaş özelden mesaj atmıştır ve dolmuş olabilir.
istersen bi işe gir tezgahtarlık v.s paa biriktirirsin ucundan kıyısından normal işlerle kendi ayakları üzerinde durmaya başlabi.bucuk senedir yurt disina gidip geliyo mersinden iraga yuk tasiyo
aylarca buraya gelmedigi oluyo ordayken bi sorunumuz olmuyo
simdi iki aydir ewde.ve surekli.bilgisayar basinda benimle
bisey yaptigi pek yok ya oyun oynar tarla toplar ya o kadinla gider arada
bir de annesine gider... yine ise gidicek.ama.simdilik izinde
aslinda ordayken uzak kaldigimiz zaman hi.sorun yok cunku ordayken
ozluyo yaptiklarini da gormuyorum ki
donmeden once hasretin etkisiyle cok.guzel konusup waatler sozler
weriyodu geldi ama o dediklerinin biri bile gercek olmadi
geldikten sonra iki gun iyiydi ucuncu gun berbat bi adam oldu...:-(((
Gecmiside biraz okudum inan fikir bile veremiyorum suan
İzmit temisin bende izmitteyim ve inan duyunca kocandan ve seni bu duruma getirenlerden dahada nefret ettim
Şimdi bir arkadaşım uyardı da dikkat ettim. Özelden nasıl konuştunuz? Konu sahibinin 82 mesajı olduğu görünüyor. 100 mesajı olmayan özel mesaj sistemini kullanamıyor:44:
Ben kendisine mesaj yazdığımda direk iletildi. Herhangi bir uyarı vermedi.. Belki de bir çok arkadaş özelden mesaj atmıştır ve dolmuş olabilir.
senden baska kimmse yazmadi senle konustuklarimizdan
baska mesaj yok arkadasim...
Bide adam siizn peşinizi bırakırmı bulurmu allh korusun bişey yaparmı?
durumlar nasıl hala aynımı eşim dediğin adam nerde kadınlarlamı
bişeyi daha merak ettim evli değilsiniz ama
evli gibimi ilişkileriniz merak ettim
tesekkurler arkadasim senin adina cok sewindim Allah mutlulugunu daim etsin
acikcasi seni kiskandim imrendim de insallah bende yakinda senin gibi olurum
elbette mutlulugu istiyorum bu dunyada.olmazsa insallah cennette o mutlulugu yasarim
kurtulmak benim icin cok zordu yedi yilda kac kere ayrilip baristik hatirlamiyorum
hep bi kere daha diye diye hu hale geldim artik kesin bi sekilde bitirmek geriye donmemek istiyorum
bu yuzden de adimlarimi saglam we dogru yolda atmaya calisiyorum ilk adimi attim hayirlisiyla dewami da gelicek
simddilik kendime guwen ariyorum cesaret topluyorum ki bi daha ne yanlis yapayim ne de yanlis birini taniyayim
bi kere kotu damgasi yedin mi cikmiyo rezillige bi bulastin mi arkasi bitmiyo
insallah bende insanca yasayabilirim bigun bu adami da yasadiklarimi da unutmam atlatmam kendime
gelmem cok zor olcak aci da cekicem ama hic bisey simdi ki kadar acitamaz ki canimi....
senin için bişeler yapabilmeyi okadar çok isterdim ki konunun hepsini okudum dünden beri aklımdan çıkmıyosun naptı acaba diye diye bir planın fikrin felan varmı aklında...:26:
yok arkadasim ewde simdi gerci ewde olmasinin yok olmasiyla bi farki yok ki
surekli pc de bi wcye kalkar yemek yerken bile bi eli farededir ya tarlasinda ya pokerde
bi yandan da o lanet kadinla mesajlasiyo arada bir de yegeni arar kahveye gider
ben surekli ewde bi markete giderim bi fatura oderim onlari yapmam da 45 dk yi gecmez...
ben laf atmazsam konusmasi bile cok nadirdir... butun gun ew isinden baska bisey yapmam
bombos bi hayatim war komsu es dost... onu birakipta bi yere gittim mi kiyamet kopar...
surekli basinda durucam ama benle bisey yapmicak konusmucak gezmicek....
ayni ewi paylasiyoruz diye sen herkesten ustunsun kiymetlisin der ama istee...
adamla paylastigimiz bisey yok ki... anlicaniz hizmetci gibi biseyim
yap yedir yika giydir yat kalk... bu yani...