biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

Gecmiside biraz okudum inan fikir bile veremiyorum suan
İzmit temisin bende izmitteyim ve inan duyunca kocandan ve seni bu duruma getirenlerden dahada nefret ettim

Kadın sığınma evi olur ancak iş de bulmak lazım. Netice de düzenini kurması için çalışması gerek.

öylede hemen işe güvenip yatılı bide nasıl olcak ki
önce emniyetlikalacak yer sonra sığınma evi ordaki yetkililerin gözetiminde bi yer olur
ama böyle yine tehlike kokuyor

Şimdi bir arkadaşım uyardı da dikkat ettim. Özelden nasıl konuştunuz? Konu sahibinin 82 mesajı olduğu görünüyor. 100 mesajı olmayan özel mesaj sistemini kullanamıyor:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir arkadaşım uyardı da dikkat ettim. Özelden nasıl konuştunuz? Konu sahibinin 82 mesajı olduğu görünüyor. 100 mesajı olmayan özel mesaj sistemini kullanamıyor:44:

Ben kendisine mesaj yazdığımda direk iletildi. Herhangi bir uyarı vermedi.. Belki de bir çok arkadaş özelden mesaj atmıştır ve dolmuş olabilir.

Ben kendisine mesaj yazdığımda direk iletildi. Herhangi bir uyarı vermedi.. Belki de bir çok arkadaş özelden mesaj atmıştır ve dolmuş olabilir.

Siz yollayabilirsiniz ama o size karşılık veremez, çünkü mesaj sayısı yeterli değil. Değişiklik oldu mu bilmiyorum ama 100 mesaj altında mesajı olan üyeler özel mesaj atamıyor diğer üyelere.

istersen bi işe gir tezgahtarlık v.s paa biriktirirsin ucundan kıyısından normal işlerle kendi ayakları üzerinde durmaya başla

Bide adam siizn peşinizi bırakırmı bulurmu allh korusun bişey yaparmı?

ewli gibiyiz... ablalarima gider gelirdik ailem bize gelir kalirdi... ama simdi hastane olayindan sonra hic biriyle
konusmuyoruz... onun ailesiyle aram cok iyidir o abisi enistesi ucu ayni isi yapiyo yurt disina gidiyolar
esim dedigim adam yokken de ya yengesinde ya ablasinda kalirim arada birde ewimde kalirim
beni kendi ewlatlarindan fazla sewerler ama bu konuda bisey yapamadilar ise yaramadi
daha onceki ayriliklarimizda gittigim yerlere geldi yada bi sekilde bana ulasti ama oyle zarar werecek
bi adam degil simdi gectigimoz bayram arefe aksami baya bi tartistik kapiyi cekip ciktim
ama aradann yarim saat gecmeden aradi o gun psikolojim baya bi bozuktu cok kotu seyler yapabilirdim
telefonda baya bi diklendim sitem ettim tabi yine canim cicim falan derken kanima girdi
yaptiklarindan pisman oluyo uzuluyo gibi gozukuyo ama iki gun sonra gene ayni adam gecen gun tartistigimizda da
o kadini istemiyosan kapi orda dedi ya madem oyle gittigimde neden aradin yalwardin dedim
sustuu bisey diyemedi.. onu birakamicamdan cok emin... simdi gitsem muhtemelen arar don der sadece ama
kotu bisey yapmaz aslinda iyidir ama soz konusu kari kiz olunca adama biseyler oluyo
ne kadar iyi olursa olsun o iyi olsun diye surekli.onun istediklerini yapipta insanliktan cikamam artik
ben cinsellikten kacmisim adam surekli cnsellik derddinde....
ben onun yuzunden intihar edip hastanede yatarken onun benim ewimde benim yatagimda baska bi kizla yaptiklarini
dusundukce adami hadim edesim geliyo...
ben intihar etmis neler neler olmus aradan iki ay gecmiyo grup yapalim diyo... bende salak iste....
dediklerine inanipta kabul ettim ya kendime.ne kadar hakaret etsem az geliyo...
cinayetler serisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi....

durumlar nasıl hala aynımı eşim dediğin adam nerde kadınlarlamı
bişeyi daha merak ettim evli değilsiniz ama
evli gibimi ilişkileriniz merak ettim

yok arkadasim ewde simdi gerci ewde olmasinin yok olmasiyla bi farki yok ki
surekli pc de bi wcye kalkar yemek yerken bile bi eli farededir ya tarlasinda ya pokerde
bi yandan da o lanet kadinla mesajlasiyo arada bir de yegeni arar kahveye gider
ben surekli ewde bi markete giderim bi fatura oderim onlari yapmam da 45 dk yi gecmez...
ben laf atmazsam konusmasi bile cok nadirdir... butun gun ew isinden baska bisey yapmam
bombos bi hayatim war komsu es dost... onu birakipta bi yere gittim mi kiyamet kopar...
surekli basinda durucam ama benle bisey yapmicak konusmucak gezmicek....
ayni ewi paylasiyoruz diye sen herkesten ustunsun kiymetlisin der ama istee...
adamla paylastigimiz bisey yok ki... anlicaniz hizmetci gibi biseyim
yap yedir yika giydir yat kalk... bu yani...

senin için bişeler yapabilmeyi okadar çok isterdim ki konunun hepsini okudum dünden beri aklımdan çıkmıyosun naptı acaba diye diye bir planın fikrin felan varmı aklında...:26:

canım sakın kötü damgası yedim, rezilliğe bulaştım falan deme...onların sana yaptığı rezilliklerin yanında senin yaptığın sadece insanlık.. bırak kim nasıl düşünürse düşünsün. Sakın kimseye de bela okuma, sadece Allah'a havale et, Rabbim elbet bilir kime ne ceza vereceğini. Sen güçlü ol ne olur. Ne zaman sıkıntın olursa yaz buraya, herkes sana yardım eder mutlaka. Allah bu süreçte sana hep güç kuvvet versin biz elimizden geldiğince sana bi çıkış yolu göstermeye çalışırız.

Mesaj hakkı yeni dolmuş biri olarak 100 değil 50 mesajla doldu benimki. Sanırım eskiden 100 müş. Ama benim sınırım 50 y di. 50 de doldu.

senin için bişeler yapabilmeyi okadar çok isterdim ki konunun hepsini okudum dünden beri aklımdan çıkmıyosun naptı acaba diye diye bir planın fikrin felan varmı aklında...:26:

sagol arkadasim...
aklimda.fikrimde cok fazla sey war ama hangisi dogru hangisi yanlis mechul...
simdilik en mantiklisi siginma ewi sanirim...

aman dikkat et yakalanma biliyomuusn burda yazdıklarını okur falan

Bütün konuyu baştan sona kadar okudum.
Gerçekten zor zamanlar atlatmışsın ve farkındasın ki bu adam senin için çözüm değil.
Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.
Belki de yatılı olarak bir iş bulabilirsin. Hem yerini yurdunu kimse bilmez hem de kalacak yer sorunun olmaz. En azından kendini toparlayana kadar bir çözüm olabilir.
Bilmiyorum belki yaşlı birinin yanına yatılı yardımcı olarak girebilirsin.
Böyle bir iş araştırmak ister misin?
Kendini toparladığında da kendine bir ev açarsın. Belki ilk etapta eşyalı bir ev tutarsın çalışırsın.
Çok gençsin, meslek edinebilirsin.
Yeter ki iste
Yeter ki kendine güven.
İçim acıdı anlattıklarını okudukça.
Lütfen planlı programlı bir şekilde yılanın kuyruğuna basıp uyandırmadan sessiz sakin uzaklaş oradan.
Öyle bir git ki izini bulamasın.
Allah yolunu açık etsin, her şey gönlünce olsun.. Senin için dua edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…