biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

bi sekilde yorum yapan herkese tesekkurler ama ufak bi rica yargilamadan once konunun dewamini okuyun
ben burda konuyu acarken o kadindan kurtulma.psikolojisiyle actim.o ankki derdim dusuncem oydu
ama okuyanlar bilirler ki ben kadini falan gectim ben tamamen bu hayattan bu adamdan kurtulmak
istiyorum kendime hic bi saygim ozguvenim yoktu konunun aslini asil dertlerimi kisaca anlattim ve
arkadaslar sayesinde kendime destek buluyorum bazi konularda bana kizmakta haklisiniz
benim de cok yanlisim war cunku bu adama ilk bastan inanmak gibi bi aptallik yaptim simdi de.kurtulma
cabalarindayim yanlis bisey yapmamak icin saglam adimlar atmaya calisiyorum
saka olmasini isteyenler fake diyenler falan cok merak ediyorum inanamadiginiz sey nedir neden boyle dusunuyosunuz
kendimi pek sawunamam ama o yasta kimsesiz caresiz yanliz sewgisiz ve ustelikte epilepsi hastasiyim
o zamanlar her gun kriz gecirirdim her gece yanliz basima kriz gecirirdim yani olumden donerdim
bi canta.ilacla gezerdim ayakta kalmam icin ilaca ihtiyacim wardi bu adamla tanisinca bi duzenim oldu
ilaclarida biraktim kendimi iyi hissettim ilk zamanlar hersey guzel gibiydi cunku o zamanlar ben
en kotu hayattan bu adama siginmisim gozumde bisey gormuyodu ki
ne olduysa olddu bu hale geldim benim tek sucum hic olmayacak kisilerden sewgi ilgi dilenmekti
bunun suclusu da ben degilim ailem yanimda olsaydi kimseden bisey istemez hu hale dusmezdim
sakasin aptalsin midesizsin falan diyenler sizden ricam bi kendinizi dusunun
13 14 yasinizdayken nasil bi hayatiniz wardi sizi bilmem ama ben bedeni satilan bi hayat kadiniydim
hadi simdi bu iki hayati bi kiyaslayin da ondan sonra bana yukleninnnnn
hayaata adim atmaya calisan biriyim o kadar kimsesizim ki burda hic tanimadigim bilmedigim insanlara bunlari
anlatip destek bekliyorum kendimi acindirmaya calismiyorum yanlis anlamayi kimseye de yuklenmiyorum
ama inanin burda bunlari paylasmak bana neler kazandiriyo tahmin bile edemezsinizz

Bu konu ile ilgili yapılabilecek bir şeyler olmalı.
Görmezden gelemiyorum bu kısmı.
Çocuk istismarıdır bu ve bunu sana yapanlar cezalandırılmalı.

ailen yok mu bi buyugun yok mu diye soranlar
uc kurusa gelecek hayallerim cocuklugum bedenim satilirken
olmayan ailem simdi neden olsunlar ki
onlar kardeslerinden utaniyolar
saka gibi ama ablamin biriyle hastaneden sonra bi kac kez telefonda konustuk
abla gel iki muhabbet edelim dedim
gelemem diyo niye dedim kaynatam kiziyo senle gorusmemi istemiyolar diyo
kaynatasi yuzunden benle gorusmeyen abladan banane
aliswerise gidiyorum diye ewden cikip kardesinin yanina gelmek cok mu zor
siz kardesiniz icin bu kucucuk seyi yapamaz misiniz
elbette yaparsiniz ben aileme bisey yapmadim hic birine bi kotulugum yok
ama onlarinda bana hic bi iyiligi yok
o yuzden de hic kimsem yok.....

Bu konu ile ilgili yapılabilecek bir şeyler olmalı.
Görmezden gelemiyorum bu kısmı.
Çocuk istismarıdır bu ve bunu sana yapanlar cezalandırılmalı.

arkadasim bunu senden cok isterim ama bunu da denedim ama o yasta tek basima bisey yapamadim
ilk birlikte oldugum kisiden sonra annem sikayetci oldu ama adam bi mahkemeye bile cikarilmadi
adaam simdi ewli mutlu cocuklu
annem we ewlendigi adam beni ewlendirdiklerinde annemden ewlendirildigim adamdan
ve o ewlendirildigim adamin ailesinden sikayetci oldum bu konuyla alakasi olan herkesten o zamanlar sikayetci oldum
ama inan hic kimseye hic bisey olmadi olan bi tek bana oldu herkes hayatindan memnun
ama icimde ukte kaldi simdi biseyler yapabilirmiyim bilmiyorum ama bu adamdan kurtulunca diger herkesten de
bu adamdan sikayetci olmayi dusunuyorum ama o zaman bisey yapamadim simdi neler yapabilirim
sesimi sikayetimi kim duyar kim napar bilmiyorum ama burdan kurtulunca hepsini denicem
arkadasim

Fuhuşa zorlanmışsın, nasıl bir şey yapılmadı anlamıyorum?
Nereye ne şekilde bir şikayette bulundunuz?

Haykırıp deli gibi küfür etmek istiyorum sana bunları yaşatanlara!!!!

''Ben erkeğim ve sen benim namusumsun!'' diyen o herife de 2 çift lafım var!

Hangi yiğit karısını başka bir kadınla yatağa sokup farklı zevkler arar????

Bu neyin dünyası neyin kafası???

Allah' ım yetiş, yarattıığın insanlık çöküyor!!!

Fuhuşa zorlanmışsın, nasıl bir şey yapılmadı anlamıyorum?
Nereye ne şekilde bir şikayette bulundunuz?

ufak bisey anlatayim once...
annemle konusmadigim zamanlar bi hafta ablamda kaldim o da salakca bi laf edip beni enistemden kiskandi
ustelik enistem butun gun calisir bense odamdan hic cikmayan biriyim acik secikte giyinmem
kimseye bi askintiligim falan hic bi zaman yanlis bi hareket yapmamisimdir
ablama siginmisim baya etek tulbent butun gun odadayim buna ragmen ablam haketmedigim bi af etti
bende kaldiramadim ewden ayrildim babamdan kalan ewe gittim ordanda abim kowdu burayi kiraya wercem dedi
ama beni alip ewine goturmedi neyse orasi uzun...
tabi yine dustum elalemin kucagina numarami falan degismistim ailemden bilen yoktu
bi iki ay kimseyle gorusmedik o ara annem arama ilani cikarmis
bigun annemle bulustuk yemek yemeye gidicektik ama annem once cocuk essirgemeye gidelim dedi
niye dedim sikayeti geri alalim dedi neyse gittik cocuk esirgemeye buyuk abimde geldi
annem tutturdu yurda alin bunu biz istemiyoruz dedi isyan ettim olanlari anlattim
sikayetciyim demesem bile dawa acilip biseyler yapilmasi gerekirken
ben ailem sahip cikmiyo birileri beni satiyo diyorum ailem zorla ewle.dirdi dedim boyle bi hayatimwar dedim
cocuk subedekiler bi guzel dinledi sen bu halde yurdadegil siginmaya gidersin dediler apar topar goturduler
ordada yasim yuzunden on gun sonra saldilar git basinin caresine bakdediler yani
bu durumda ben bisey demesem bile biseyler yapilmasi lazimken kimse bisey yapmadi
ailem bile dewlet bile git kendini sat dedi resmennn....
bu dewlete de.pek inancim kalmadi ya neysee...
o yuzden bu konulardadestekci olcak bi yere gitmem lazimm.....

Bu nasıl bir şeydir ben anlayamıyorum cidden..
Yani çocuk şubedekilerin böyle bir şey yapması, çocuk istismarına göz yummaları mümkün değil..Olmamalı..

ah be ablacimm bi bilsen ne kadar cok bagirdim ne yalwarislar.ne kufurler
awaz awaz ciglik cigliga ama kimseye duyuramadim ki yillardir cok sukur duyan siz.oldunuz
hickira hickira ne dualar ettim Rabb'ime derdini werdi insallah dermanimi da mukafatimi da wericek
inancim sonsuz.... kimseye laf edecek halim kalmadi cunku kimse kalmadi ki
laftan anlayan halden anlayan bi insan ewladini ben goremedim
o herife de ne dersen de be ablam insan degil ki ne anlasin....
icimdeki sewgi boslugu oyle bi nefrete acimasizliga donustu ki
ama iyiligimi insanligimi kaybetmicem olume inat bu serefsizliklere namusuzluklara inat
gururla yasicam huzurla yasicam bu hayatta
bi ggun gelicek gercekten gulucem insallah...

Bulunmaz hint kumaşı eşinizden kurtulmak istiyomuşunuz artık
Diyorum ki öncekiler gibi tekrardan kanınıza girmez inşallah
Şu erkekleri hayatınızın merkezi olmaktan çıkarın daha mutlu olursunuz

dewlet kurumu olmayan siginma ewleri hakkinda bilgisi olan war mi arkadaslar.....
guwenilir destekci bi yer bilen war mi.....

Bazen sevgi ve kazanilmasi gereken zafer birbirine karisir, sanirim sizinkide oyle olmus, o kadinda sizde esinizi kazanmaya alisiyorsunuz. Ama inanin kazaninca yorulmus olacaksiniz ve eskisi gibi sevdiginizi hissetmeyeceksiniz.
Kocaniza gelince , erkekler bence sevmekten cok sevilmekten hoslanir. Kadin onu ekestirmeden dunyanin merkezi yapiyor ye ic eglen, bi erkek nasil vazgecer bu durumdan. Rabbim hidayet versin ona.
Bence istiareye yatin devam etmekmi ayrilmakmi hayirli , kendiniz yapamiyorsaniz baskasina yaptirin.
Allah basa vermesin o arabayi ya parcalardim, yada sevdigimi o sekilde gormiyim diye defolur giderdim.Azmis insanla ugrasmak zordur.
Sanirim aileniz istememis ve ayrilirsaniz toplumada ailenizede yenik dusme hissinizde vardir farkinda degilsinizdir.
Toplum yada esiniz aileniz icin degil kendiniz icin birseyler yapin.
Tartisma mucadele savas bunlar aliskanlik yapmis sizde olmazsa bosluga duserim korkusu var.
Boyle esinizi iki taraf cekistirince oda kendini bisey sandi ve kendinizi ifade etmek daha zorlasti.
Akisina birakin , bazen olanlari kabullenmek gerekir.
KORKMA HAYATİM ALTUST OLACAK DİYE NERDEN BİLİYORSUN ALTİ USTUNDEN DAHA GUZELDİR BELKİ. (Alintidir, yanlis yazmisda olabilirim)
Esler arasini duzeltmek icin dualar var arastirabilirsiniz.

Birde su olabilir siz esinizden uzaklasirsaniz, kadinin kazanmasi gereken bir zafer kalmayacak ve kendiliginden hevesi gececek, esiniz kimi secer, secilen effetmelimi orasi tartisilir...
Allah yardimciniz olsun.

Hanımlar, bu kızcağız için yapılacak ne olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum.

ilk sayfayı okuyup yorum yazan arkadaşlar, tüm yazılanları okumadığınız için başlığa göre davranıyorsunuz.

Bu kızcağız bu hayattan kurtulup yaşamak istiyor, çalışıp kendi mutluluğunu yaşamak istiyor.

Ne yapılabilir? kime danışılabilir??

Özelden de konuştum kendisiyle, amacı ayrılıp tek başına hayatına devam etmek..

Haydi hanımlar, el ele verip bir kadın dayanışması ve desteği kuralım..

Son düzenleme:
Site yöneticileri konuya el atarsa daha sağlıklı olur sanki:26:. Neticede konuyu şu an herkes okuyabiliyor, farklı amaçları olan, kötü niyetli biri çıkıp konuya yazabilir.

sagol arkadasim...
cok dualar ettim bu konuda baya biqrastirma yaptim ama herseye ragmen sonuc bu iste
her zaaman hayirlisini istedim sabir istedim sanirim en hayirlisi bu ayrilmak kendi ayaklarimin uzerine basmak
asalak gibi oldum en dogrusu ben bana kendim icin lazimimm......

Site yöneticileri konuya el atarsa daha sağlıklı olur sanki:26:. Neticede konuyu şu an herkes okuyabiliyor, farklı amaçları olan, kötü niyetli biri çıkıp konuya yazabilir.

haklisin arkadasim ben daha dunden beri burdayim kimseyi taniniyorum ama eminim uzun zamandir burda olanlar
war amaci kotu olupta kimse yazmaya calismasin lutfen bi kerre daha canim yanarsa korkarim
butun mefretimi o yakana bosaltirim
amaci kotu olan bana bulasmasin lutfen zaten yeterince kotuluk yasadim bi daha bulastirmayin beni..

arkadaslar bunu yazmadan once cok cekindim ama...
yatili bi iste benim icin cok daha uygun....
bi belam bi kotulugum yok kimseye bi zararim yoktur
epilepsiyle alakali bi sorunumda yok simdilerde bi aliskanligim sigaram
ew islerinden anlarim yani bakicilik yardimcilik herhangi bisey cocuklari da sewerim
bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
sehir farketmez ama izmit olmazsa sewinirim bu sehirden de kurtulmak istiyorum...
yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar....

ya çoluğun yok çoçuğun yok kadın sığınma evine neden gitmiyosun bi müddet kafa dinler işi deöylelikle düşünebilirsin
az vakit yani
neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…