biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

bu adama nasıl tahammül edebıldıgını aklım almış deıl.... anlatttıgına göre suan jigalolouk yapıyo... yaslı ve paralı bi kadın evlı bi erkek neresınden tutarsan tut elınde kalack bı mesele bu

şaka mı bu konu?

adam hergün başka kadınla hala eşimi seviyorum bilmmem ne derdinde konu sahibi bu nasıl sevgiymiş ya hayır ikide bir birbirimizi seviyoruz deyip bu güzel şeyi kirletmeyin bari.

esimin hayatinda onlarca kadin oldugunu bile bile istenmedigini bile bile esimi bastan cikarmak icin herseyi yapiyo...

şu cümleni okurkende tıpkı senin gibi dedim valla,sende aynısın çünkü.

Başka yorumlar görünce konunuzun tamamını okudum aşağı yukarı..
1. Bu adamın yanında bir saat daha kalmak size zarardan başka hiç bir şey sağlamaz.
2. Bu adamdan intikam almak düşüncesi de ve intikam almak da size hiç fayda sağlamaz, aksine beyninizi ve ruhunuzu karartır.
3. Bu konuda şuan en yakın "alo 183" arayabilir oradan yönlendirme alabilirsiniz.
4. Çok küçük yaşlarda çok büyük dertlere düşmüşsünüz ama şimdi güçlü olup bu durumdan kendinizi kurtaracak yine sizsiniz.
5. En kısa zamanda hatta şimdi biran önce o ortamdan, o adamdan ve kendi ailenizden uzaklaşmaya başlayın.
6. Bundan sonra kendinize kuracağınız hayatta yaşadıklarınızı (kurumlar hariç) kimseyle paylaşmayın hepsini geçmişe gömün gitsin hiç olmamış gibi yaşarsanız bir zaman sonra bu olanları zihninizin gerilerine gömebilirsiniz. Zira sürekli birilerine anlatmak yaşadıklarınızı hep canlı tutacaktır. Ve dolayısıyla sürekli deşilen bir yara asla iyileşmez.
7. Eğer yeni bir hayat kurarsanız ve bir gün bir insanla yeniden beraber olursanız (ki mümkün) bunları ne ona ne ailesine anlatmayın.
8. BU GÜNDEN SONRA MUTLU OLMAK VE KENDİNİZİ KURTARMAK SİZİN ELİNİZDE..
Hayatını sonlandıracak kadar gözünü karartabilen bir insan yeniden bir hayata başlamak için ilk adımı da pekala cesaretle atabilir.
Arkanızda kalanları olduğu gibi bırakın, bir ay sonrasını beklemeyin, intikam fikrini unutun.
Başkalarına zarar vermek size menfaat sağlamaz, başkalarının üzüntüleri size geçici hazdan başka bir şey vermez.

Kuzum sen deli misin?boyle evlilik mi olur?arkana bakmadan kac arkadasim durdugun kabahat..

bu olayda tek suçlu 2. kadın konu sahibine göre, eş sütten çıkma ak kaşık. kadından sen değil eşin kurtulabilir, bu saatten sonra da yapacağını sanmam.

Nedir bu saplantı arkadaşım ya bulunmaz hint kumaşımı adam seni alanen aldatıyor işte..ha illa o olacak diyorsan o kadına temiz bir sopa çek bak bakalım birdaha yaklaşıyor mu? Nasıl mide var ise sende oda anlaşılmaz

uff offf bunları okumadan seni yargıladım bir liman arıyorsun o liman bu adama değil nolur ayrıl bırak onu özür dilerim senden seni tutarsızca yargıladığım için lütfen ayrıl bak babandanda mirasın varmış birde gir birişe yeniden bir hayat kur değiştir herşeyini kaybol ortalıklardan hiç belli olmaz bir nasibinde çıkar seni sen olduğun için seven birileri ama önceliği kendine ayır kendini geliştir sen daha önemlisin

suç 2. kadındaymış onu hayatından çıkartmak mı derdiniz? aşk gözünüzü kör mü etmiş acaba?
bu dediğiniz şeyin tek bir açıklaması var kocanıza büyü yapmıştı 8 yaş büyükse, aksi halde suç tabi ki kocada ya...

tüm konuyu okuyorum sabahtan beri.. hala içimde inşallah şakadır bu konu birisi bizimle dalga geçiyordur umudu var
yaşadığın şeyler o kadar kötü ki.. bizlere çok uç, çok inanılmaz geliyo ama böyle şeyler var ve yaşanıyo malesef
çok küçük yaşında, okuman gereken yaşlarda sen neler yaşamışsın.. o adam o an kurtarıcın gibi olmuş ve sen ona bel bağlayıp ne yaparsa yapsın kabullenmişsin..
sana hak vermemezlik yapamam.. aileden fayda görmemişsin, o küçücük yaşlarda kime nereye sığınacağını bilememişsin, bu dangalak çıkmış karşına.. ne yapsa ne etse kabullenmişsin..

bak artık bi aydınlanma yaşadın.. ilk başlarda seviyorum ondan gidemiyorum dedin ama sen ne yapacağını bilemediğinden, eski kötü günlerine dönmekten korktuğundan bırakıp gidememişsin bu adamı..
bu adam seni hiç sevmemiş.. sana sahip çıkmış belki başlarda ama namusum dediği bi kadına yatakta 3lü takılalım teklifi nasıl bi iğrençlik?
bu adamın da senden bi çıkarı varmış ki sana sahip çıkmış.. yoksa böyle sevgi olmaz.. nasılsa gidecek bi yeri yok, nasılsa her yaptığımı affetmek zorunda diye iyice saçmalamış da saçmalamış

daha 21 yaşındasın küçücüksün.. babandan aldığın az bi gelirin varmış.. bir sığınma evine yerleşip bi iş bulup ayaklarının üstünde durana kadar orada barınmalısın.. eğer bu adam sen onu terk ettin diye bi kötülük yapmaya, tehdit etmeye kalkarsa da mutlaka onu şikayet et

dedim ya daha çok küçüksün hiçbişey için geç kalmadın.. önce kendini kurtarmaya bak.. git kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven.. tüm yaşadıklarına bi çizgi çek ve mümkünse psikolojik tedavi gör yeni hayatına başlamadan önce

inşallah tüm bu yaşadıklarını bi çırpıda unutturacak güzellikler yaşarsın

Bu kadndan kurtulsanda degisen ne olacakki.
Esindeki bu karakterle bir kadin gider bir kadin gelur

sizinki sevgi değil bağımlılık bence eşinizi değil kendinizi düzeltin hemen psikoloğa gidin ve o adamdan kurtulabilmek için tedavi olun

kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayın lütfen nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz eşiniz dediğiniz adam sizi evde kullanıyor diğer kadını ise maddi amaçları için kullanıyor tabi der senden vazgeçmem sen gitsen bile seni bırakmam diye çünkü öteki kadın eve gelince sizin yaptığınız işleri yapmayacak. bir an önce o adamı terk edin lütfen ayrılın demeyin demişsin ama bu işten başka türlü kurtulamazsın ya da paşa paşa bu işler gözünün önünde olurken katlanır ağzını kapatıp oturursun zaten bu zamana kadar katlanmışsın ölünceye kadarda katlanmaya devam edersin...

arkadaşlar mümkünse bütün yazdıklarını okumaya çalışın
durum çok daha farklı çünkü ilk mesajında anlatmamış arkadaş

ablacım lütfen bunu kendine yapma... nasıl kaldırıyor miden. sen vazgeçmezsen o adam senden zaten vazgececek.

Yeterince kadınlık gururunu ayaklar altına almışsın yıllarca aldatılmaya göz yummuşsun, eşinin seni sevmediğini bile bile (o kadın gibi ol diyen bir erkeğin seni sevdiğini falan düşünmüyorsun herhalde) peşinden ayrılmamışsın bu saatten sonra bizim dediğimizi yapacak mısın sanki?
Zaten hiçbi zaman iyi bi ilişki yaşamamışsınız ki aldatılmaya göz yumacaksın artık kocandan ayrılmak istemiyorsan.

bence onlar senden kurtulmak istiyorlar farkında değildsn ne sevgisi beni sevmeyen istemeyen birini nasıl seveyim bunun adı sevgi olamaz biran önce bırak artık kendi hayatına bak inanki daha mutlu olursun

sen eşinin hayatında başka kadınlar olduğunu bile bile devam edebiliyosun madem ne denir ki buna...
senin ne farkın kaldı o kadından..
o kadında vazgeçmiyo sende vazgeçmiyosun...
eşininde canına minnet...
herkesin birbirinden haberi var çok garip bi ilişki...
adam aldatıyo bari racona uysun..
gizli olsa bari...

Eşinizin hayatında kadınlar ve en son bu kadın oldugunu bile bile bu evliliğe göz yumuyorsanız, sizinde o kadından bir farkınız kalmaz ki! sırf evlilik cüzdanınız var diye size ait değil, belli ki aklı ve duyguları o kadına ait. onu yüceltip sizi kötülüyorsa yüzünüze karşı, üzgünüm eşinizin seçimi belli. bu 3'lü ve çirkin ilişkide sizin aralarından çekilmeniz ve gururunuzu ayaklar altına almamanız lazım.

Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar garip ya, okuduklarım karşısında şok oldum valla.

Sen nasıl eşinin başka kadınlara gittiğini bile bile hala ayrılmadan o evde duruyorsun şaşırdım kaldım.

Anlamadığım Sey sizin kiminiz kimseniz yokmu.? yani ayrıldığınızda gidecek bi baba evniz abiniz kardeşiniz yok mu? ne diye bunlara göz yumuyorsunuz ki.?Allah korusun benim eşim beni bırak bi kaç kişiyle aldatmayı bi kere yapsa dönse yalvarsa aslaaa dönmem akımdan ölsem bileee sizi anlamadım ben açıkçasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…