konuyu o .sekilde actim ama baska yerlere gitti veSu su an hayatimin tamamini anlatiyorum ve yazdiklarimdan da
anlasildi mi bilmiyorum ama su an neler yapabilecegim hakkinda oneri bekliyorum aslinda ne yapmam
gerektigi belli yazdiklarinizi okudukca kendimle yuzlesiyorum ve cesaret buluyorun yitirdigim insanligimin
farkina wariyorum sayenizde kendime geliyorum ve dogru yola ulasiyorum aslinda dogruyu biliyodum
ama kendime yediremiyodum kendimle yuzlesemiyodum sayenizde simdi bunu yapiyorum...
kendime geliyorum
sanirim bu hayatta yaptigim en buyuk dogrulardan biri de burda bu konuyu acmak oldu...hatta en buyuk dogrum budur...
ben emniyetten siginma.ewine yollanmistim normalde alinmiyomus
bildigim kadariyla oyleydi dedigin yere direk baswurulabiliyo mu arkadasim ulasmam icin ne yapmam gerekiyo
acaba kadının yaptığı maddi destek sizinde işinize yarıyo olabilirmi. eşiniz kadının sizden daha üstün olduğunu söylüyo sizse kadından kurtulamadık diye çoğul konuşuyosunuz. eşinizin böyle bir niyeti olsa gayet kolay kurtulur.
size kim ne desinki şimdi.
hala sevdiğinizi söylüyosunuz bu nasıl iş anlamadım.
yani böyle aşıklar için hep kullandığım söz. başlarım böyle aşkın ızdırabına.
arkadaşımın ablası daha öncede görüşmüş sanırım kendileryle ama en son dayak yiyiyp apar topar evden kaçınca hemen almışlar kendisini. ozaman anlattığına göre arkadaşımın mor çatı devlet kurumu değilmiş hayır severlerle ayakta duruyomuş.
şimdi nette baktım bu linkten ulaşabilirsin direkt iletişim bilgilerinin linkini veriyorum
İletişim - Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
cok tesekkurler arkadasimmm
Aklimi yitirecegm galiba..Konunum tum sayfalarini okudum aklimi yitirecegm! Hayatta yasanabilecek en buyuk zorluklardan bahsetmissin hep, konunun sahte olmasini o kdr istiyorum ki. Sen daha kucucuksun! İnan gozlerm dolu dolu solicek bise bulamiyorum, ne desem ne onersem bilmiyorum, aklim durdu.. Kardeslerin buyuk hesap verecek Allah'in adaleti sasmaz. Yasadiklarini anlatsan davalar acilsa bi yerlerdrn baslasan. Allah o kardes bozuntularindan hepsinin hesabini sorsun! Bi abi bi abla canina kardesine sahip cikamicaksa kime cikicak ya? Rabbim bnm omrumden alsin kardeslerime versin diye dua ediyorum ben, seninkiler insan degil degil!
Kucucuk yaslarinda yasadiklarini hayal bile edemiyorum kiyamam sana ben...Nolur kurtul o adamdan, yarin bende bakicam neler yapilabilcegine..
cok tesekkurler arkadasimmm
yazdıpım mesaja birde eni link ekledim evi terk ederken yapılması ve yanımıza alınması gerekenler sığınma evini kend telefonundan aramamak vs yazıyo.
bunuda iyice okuyun. umarım yardımcı olurlar sizede. ve her seferinde bilgisayar geçmişinizi silin.
arkadaşım; ben 5 senemi harcadım bi adama, sevgilimdi.. ne demek ya hayatımda asla geri gelmeyecek şey zaman ve en güzel zamanlarımı mahvettim onunla, hangisini anlatayım yani kahırlarla dolu, ki senin kocan...hikayeni okumak beni çok üzdü. ben aldatıldığımı ayrıldıktan sonra öğrendim ama iyi de oldu iyice nefret ettim. ilk ayrılık isteği ondan gelmişti, sonra baktı ben kahroluyorum tamam ayrılmayalıma getirdi olayı, olmayacak yani karakterime asla yakışmayan derecede hareketler yapıyorum resmen adama özgüven veriyorum, "ne yaparsam yapayım bu benden ayrılmıyor" kafasında hep. sonra o özgüvene sahip olması gereken hiç bi durum yok, olay sadece çok seviyorum, bi silkelendim ben, böyle sevginin ızdırabına başlarım hesabı, ayrıldım ama nasıl zorlandım anlatamam.. her gün annesini babasını arayıp kendimi öyle teselli ediyodum. biraz zaman sonra karşıma öyle biri çıktı ki; resmen ödülümdü...Rabbim sanki bana dedi ki: "kızım o kadar acı çektin, kahroldun ama zerre değer görmedin,,,al sana bu adam ödülün, mutluluğu hak ettin" demiş gibiydi. hem karakterde hem tipte öbürü tırnağındaki çöp olamaz yanişimdi nişanlıyız, yaza düğünümüz var ve ayrıldığım şu an öyle aciz durumdaki, resmen benim mutluluğum ona acı veriyor ve bin pişman... açık açık yazmış bana "kıskandım! demek benim gibi şerefsiz olmayanlar da varmış, Allah benim belamı versin seni kaybettiğim için" diye. inan bana; hak ettiğini nasip ediyor Rabbim, bu illa biri çıkacak karşına demek değil, belki çok iyi bir işin olacak belki de başka bir ödül ama seni mutlu edecektir Rabbim. yalnız sen güçlü olmasın. Suçun büyüğü elbette kocanda ama bence biraz da kendinde suçu ara. bir söz vardır; bir insan bir hata yaparsa affedeceksin, ikinciye yaparsa düşüneceksin, üçüncüye yaparsa artık bu senin hatandır... Emin ol geriye dönüp baktığında neden bunca zaman çektim diye pişman olacaksın.
ŞUTU KOCAN ÇEKMİŞ AMA GOLÜ SENDEN BEKLİYORUZ. hiç kimse bu kadar ezilerek, önemsenmeyerek, seçenek muamelesi yapılarak yaşamayı hak etmiyor ve bunları yapan insanın sevgisine, padişahı gelse kimse inanmaz. Uzun oldu biraz, umarım kırılmazsın, kusuruma bakma ama amacımız biraz da olsa kabullenemediğin gerçekleri söylemek. Allah yardımcın olsun.
ya...neler yaşamışsın....keşke baştan anlatsaydın hikayenide
sana bu kadar sert çıkmazdık....
yaşadıkların en ağır olan cinsinden.......ne denir bilemiyorum...
fakat adım atmak için zamanın gelmiş ...
senin piskolojini kim toparlar inan bilemiyorum ...
dilerim en yakın zamanda ..hayatını avuçlarının içine alırsın