biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

Aklimi yitirecegm galiba..Konunum tum sayfalarini okudum aklimi yitirecegm! Hayatta yasanabilecek en buyuk zorluklardan bahsetmissin hep, konunun sahte olmasini o kdr istiyorum ki. Sen daha kucucuksun! İnan gozlerm dolu dolu solicek bise bulamiyorum, ne desem ne onersem bilmiyorum, aklim durdu.. Kardeslerin buyuk hesap verecek Allah'in adaleti sasmaz. Yasadiklarini anlatsan davalar acilsa bi yerlerdrn baslasan. Allah o kardes bozuntularindan hepsinin hesabini sorsun! Bi abi bi abla canina kardesine sahip cikamicaksa kime cikicak ya? Rabbim bnm omrumden alsin kardeslerime versin diye dua ediyorum ben, seninkiler insan degil degil!
Kucucuk yaslarinda yasadiklarini hayal bile edemiyorum kiyamam sana ben...Nolur kurtul o adamdan, yarin bende bakicam neler yapilabilcegine..

ben emniyetten siginma.ewine yollanmistim normalde alinmiyomus
bildigim kadariyla oyleydi dedigin yere direk baswurulabiliyo mu arkadasim ulasmam icin ne yapmam gerekiyo

arkadaşımın ablası daha öncede görüşmüş sanırım kendileryle ama en son dayak yiyiyp apar topar evden kaçınca hemen almışlar kendisini. ozaman anlattığına göre arkadaşımın mor çatı devlet kurumu değilmiş hayır severlerle ayakta duruyomuş.

şimdi nette baktım bu linkten ulaşabilirsin direkt iletişim bilgilerinin linkini veriyorum
İletişim - Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı

ve buradaki güvenlik planıda çok önemli

http://www.morcati.org.tr/tr/8-mor-cati-kadin-siginagi-vakfi/3-siddete-ugradiginizda

Son düzenleme:

kadin da parasi da bi isime yaramiyo arkadasim para onemli ama su durumdan beni para kurtarmaz ki
ne kadarlik bi para bu hayatimin bedeli olabilir ki ben birazcikkkk sewgi hakeettigim ilgiyi istedim
derdim yada istedigim para olsaydi yillar once iyi para kazaniyodum o hayati birakmazdim
yada adami terk eder namusumla calisirdim anlican elbetteki para yasamak icin lazim ama benim kimsennin
parasina ihtiyacim yok ki az cok babamdan kalan bi maasim sigortam var yetmezse elrman araysnlarda cok
cok sukur elim ayagim saglam su an sadece burdan kurtulunca ke.dime gidicek bi yer sorunum war
tek basima kalmaktan korkuyorum cunku beynim felaket dolu.. yanlis bisey yapmak istemiyorum once icimi bosaltmam lazim sonra.
Allah'in izniyle hersey.kolaylasir...

cok tesekkurler arkadasimmm

bende bu hayata gelmemin saka olmasini isterdim ama malesef degilim...
Allah herkesi sewdiklerine bagislasin..... herkse mutluluk huzur saglik wersin...
dogarken bine sifir yenik dogmusum ailemizi secme sansimiz olmuyo malesef ki
aile olmayinca iste boyle hic olmayacak kisilerden resmen sewgi dileniyosun
sonuc iste bu.... halim ortada.... :-(((

cok tesekkurler arkadasimmm

yazdıpım mesaja birde eni link ekledim evi terk ederken yapılması ve yanımıza alınması gerekenler sığınma evini kend telefonundan aramamak vs yazıyo.

bunuda iyice okuyun. umarım yardımcı olurlar sizede. ve her seferinde bilgisayar geçmişinizi silin.

biraz baktim arkadasim ama yarin detayli bi arastirma yapicam bilgisayardan degil telefondan giriyorum
malum pc de esim war yarin o yokken rahat rahat pc de bakarim simdi telefonla pek ugrasamiyorum
bi de yandan bakip duruyo oyun oynuyorum saniyo burda oldugumu bilse kiyamet kopardi heralde...
yardimlarin icin cok sagol arkadasimm...

arkadaşım; ben 5 senemi harcadım bi adama, sevgilimdi.. ne demek ya hayatımda asla geri gelmeyecek şey zaman ve en güzel zamanlarımı mahvettim onunla, hangisini anlatayım yani kahırlarla dolu, ki senin kocan...hikayeni okumak beni çok üzdü. ben aldatıldığımı ayrıldıktan sonra öğrendim ama iyi de oldu iyice nefret ettim. ilk ayrılık isteği ondan gelmişti, sonra baktı ben kahroluyorum tamam ayrılmayalıma getirdi olayı, olmayacak yani karakterime asla yakışmayan derecede hareketler yapıyorum resmen adama özgüven veriyorum, "ne yaparsam yapayım bu benden ayrılmıyor" kafasında hep. sonra o özgüvene sahip olması gereken hiç bi durum yok, olay sadece çok seviyorum, bi silkelendim ben, böyle sevginin ızdırabına başlarım hesabı, ayrıldım ama nasıl zorlandım anlatamam.. her gün annesini babasını arayıp kendimi öyle teselli ediyodum. biraz zaman sonra karşıma öyle biri çıktı ki; resmen ödülümdü...Rabbim sanki bana dedi ki: "kızım o kadar acı çektin, kahroldun ama zerre değer görmedin,,,al sana bu adam ödülün, mutluluğu hak ettin" demiş gibiydi. hem karakterde hem tipte öbürü tırnağındaki çöp olamaz yani şimdi nişanlıyız, yaza düğünümüz var ve ayrıldığım şu an öyle aciz durumdaki, resmen benim mutluluğum ona acı veriyor ve bin pişman... açık açık yazmış bana "kıskandım! demek benim gibi şerefsiz olmayanlar da varmış, Allah benim belamı versin seni kaybettiğim için" diye. inan bana; hak ettiğini nasip ediyor Rabbim, bu illa biri çıkacak karşına demek değil, belki çok iyi bir işin olacak belki de başka bir ödül ama seni mutlu edecektir Rabbim. yalnız sen güçlü olmasın. Suçun büyüğü elbette kocanda ama bence biraz da kendinde suçu ara. bir söz vardır; bir insan bir hata yaparsa affedeceksin, ikinciye yaparsa düşüneceksin, üçüncüye yaparsa artık bu senin hatandır... Emin ol geriye dönüp baktığında neden bunca zaman çektim diye pişman olacaksın.
ŞUTU KOCAN ÇEKMİŞ AMA GOLÜ SENDEN BEKLİYORUZ. hiç kimse bu kadar ezilerek, önemsenmeyerek, seçenek muamelesi yapılarak yaşamayı hak etmiyor ve bunları yapan insanın sevgisine, padişahı gelse kimse inanmaz. Uzun oldu biraz, umarım kırılmazsın, kusuruma bakma ama amacımız biraz da olsa kabullenemediğin gerçekleri söylemek. Allah yardımcın olsun.

Bu kadindan kurtulamadik nasil bi laftir ya? Kurtulamadim diyeceksiniz zira esinizin kadindan kurtulmak gibi bir cabasi yok. Bana gore o kadar sira disi bi hayatiniz var ki yorum dahi yapamiyorum. Allah kimseyi dusurmesin boyle bi duruma. Adam gozunun icine baka baka seni senelercee sayisiz kadinla aldatiyor, ve sen hala esim de esim diye konu aciyorsun. Bu kadar mi kiymetsiz Allah in sana lutfettigi hayatin?

tesekkurler arkadasim senin adina cok sewindim Allah mutlulugunu daim etsin
acikcasi seni kiskandim imrendim de insallah bende yakinda senin gibi olurum
elbette mutlulugu istiyorum bu dunyada.olmazsa insallah cennette o mutlulugu yasarim
kurtulmak benim icin cok zordu yedi yilda kac kere ayrilip baristik hatirlamiyorum
hep bi kere daha diye diye hu hale geldim artik kesin bi sekilde bitirmek geriye donmemek istiyorum
bu yuzden de adimlarimi saglam we dogru yolda atmaya calisiyorum ilk adimi attim hayirlisiyla dewami da gelicek
simddilik kendime guwen ariyorum cesaret topluyorum ki bi daha ne yanlis yapayim ne de yanlis birini taniyayim
bi kere kotu damgasi yedin mi cikmiyo rezillige bi bulastin mi arkasi bitmiyo
insallah bende insanca yasayabilirim bigun bu adami da yasadiklarimi da unutmam atlatmam kendime
gelmem cok zor olcak aci da cekicem ama hic bisey simdi ki kadar acitamaz ki canimi....

ya...neler yaşamışsın....keşke baştan anlatsaydın hikayenide

sana bu kadar sert çıkmazdık....

yaşadıkların en ağır olan cinsinden.......ne denir bilemiyorum...

fakat adım atmak için zamanın gelmiş ...

senin piskolojini kim toparlar inan bilemiyorum ...

dilerim en yakın zamanda ..hayatını avuçlarının içine alırsın

ilk okudugunuzda beni yargilamaniz normaldi cunku.basini oncesini
bilmiyodunuz simdi ogreniyosunuz...
kabul ediyorum hicte normal bi insan degilim cunku hic bi saglikli beyin saglikli kisilik
bunlari kabul edemez kaldiramazdi adimimi attim bakalim nasibime ne cikacak artik...

saka gibi bisey.... simdi bisey dicem aglar misiniz guler misiniz ne yorumlar yaparsiniz bilmiyorum
belki de cok sacma diceksiniz ama
ben kahveyi sewerim gunde iki kez nescafe yaparim
iceri getirrmeden once bardaklarin birine iyi birine kotu diye icimden isim takarim
malum kisi hangisine ne dedigimi bilmez neyse bardaklar elimde her defasinda sorarim sag mi sol mu derim
nasil bi isse adam her defasinda kkotuyu seciyo 40 da 1 iyiyi seciyo
adamin ici nasil bi kotukukle kaplanmissa artik kahvenin bile kotu olanini seciyo...
boyle bi tesaduf boyle bi uyuma ben bile sasiriyorum.....

ben burda ondan kurtulmanin yolunu ariyorum haberi yok
hapsirdigimda bile benle yasa diyo yaaaaa
Allah'im saka mi ruya mi bu adam yaaa....
tabi onla yasamami ister benim gibisini dunyada arasa yoktur bulamaz heralde...
yaptiklari sanki yetmemis gibi hala benle yasa diyo yaaa....
su an bile adama baktikca aklimdan neler geciyo tahmin edemezsiniz.....

Okuduklarımla dehşete düştüm resmen.
Kızmakla ,üzülmek arası gitti geldi düşüncelerim.
KArdeşim,daha çok küçüksün ama çok sarsıcı bir hayatın olmuş.
En en felaketi ise eşim dediğin beraber yaşadığın o adam.
Daha 21 yaşındaymışsın kurtar kendini bu adamdan.
Sevgi filan değil bu.
Sen hayatta yanlık kalmamak adına bu adam denmeyecek adamın
hertürlü eziyetini,çirkinliğini çekmişsin.
O da seni tepe tepe kullanıyor.
Gençliğin de harcanınca ne yaparsın.O adam seni evden birgün atsa
ne yaparsın.Bunları iyice düşün.
O seni atana kadar bekleyeceğine,şimdiden kurtar kendini.
Madem babandan kalan maaşın var.Bu senin için büyük kolaylık ilk aşamada.
Sığınma evleri kötü de olsa ilk etapta başını sokabileceğin bir yer olması açısından
iyi olacağını düşünüyorum.
Ayrıca o adamla evlenmeyi de düşünme asla.
Adamın yaptığı iğrençliklerin haddi hesabı yok sen hala onun verdiği
sözü tutmasını bekliyorsun.
Evlenelim dese de evlenme Allah aşkına.
Böyle kanı bozuk bi adamla evleneceksin de ne olacak.
Düzelecek mi herşey.Evli değilken yaşattığı iğrençlikleri aynen evliyken de
sürdüreceği aşikar.
Aslanda ,senin kolaylıkla bu adamdan vazgeçeceğini sanmıyorum malesef.
Ancak belki, burada yazılan mesajlar hayata bakışında ufak ta olsa bir
değişiklik yapar, kendini daha fazla kullandırmamak ve hayatının kalanını
da heba etmemek adına bir uyarı olarak etki ederse ,bu içinde bulunduğun
saçma düzenden kurtulabilirsin.
Yaşın küçük,yaşadıkları ağır ancak yine de sana senden başka kim en iyi
sahip çıkabilir.Ya kendini kurtarmak adına gerçekçi adımlar atacaksın korkmadan
ya da hergün hayatın kayıplara karışacak biraz daha.

Konunu okudum,yorumları okumadım,yukarıdaki bir iki yoruma baktım sadece.Birincisi eşim dediğin bu adam senin gerçekten nikahlı kocanmı.Pek bu adamın karısı değil de birlikte yaşadığı kadınmışsın gibi düşünce yapın.
İkincisi ne olursa olsun,ne yaşarsan yaşa,kendine saygın olsun.Bu adamdan sana fayda yok bunu göremiyor musun? Sen başka bir kadından kurtulmaya çalışıyorsun da,yanın da ki adam aynı adam olduktan sonra biri gider biri gelir.Kendine yazık etme.Sana faydası olmayan aldatan adam için ömrünü heba etme.Hayat herşeye rağmen devam ediyor.Git kendine yeni b,r düzen kur.

kusura bakmayın ama yazmadan edemeyeceğim bizimle dalga mı geçiyorsunuz ?
Bu nasıl bir evlilik?
Bu nasıl bir eş?
Ve siz nasıl bir kadınsınız?
Her şeyi geçtim ya hu size akıl fikir verebilecek bir büyüğünüz yok mu?
Ben mi yanlış okudum eşim diyorsunuz?
Hayatında onlarca kadın var ama o kadın vazgeçmedi diyorsunuz ama siz hala o adamla berabersiniz?
Ya ne desem şuan ki şaşkınlığımı dile döker ben seçemedim kelimeleri..
Arkadaşım sizin fikirleriniz ve ruh haliniz hiç sağlıklı değil her şeyden önce acilen bir psikologa gidin.

arada bi ozet geçmek lazim sayfalarda
boyle okumadan gelip saldirmayin kizlar

konu sahibesi beterin beterinden sakiniyor sadece su an
çaresiz kimszsiz oldugu için mecbur bu adaama

ama konu sahibesi napiyorsan yap da bu adamla nikah kiyma olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…