- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi imasleeper
-
Benim doldurmadi ama doktor da azarlamadi. Ustelik vajinismus gecmisim var diye olağanüstü sekilde kibar nazik ve destekleyici davrandı.Ablamda böyle oldu evlendi oda evhamlandı gitti sen niye geldin ki diye azarladı hemen seneyi doldurmayınca böyle yapıyorlar
Ne ilaç veriliyor bilemiyorum ama benim mantigima göre kist ya da baska hastaliklar tedavi edilmeli. hicbir sorun yokken 1 senede dogal yolla olmazsa tedavi olunmali çatlatma ignesi yunurta gelistirici her ne ise adlari. Yani benim doktorum bana niye geldin demedi. Kontrole geldim bebek planlıyoruz dedim. Vajinismus gecmisim var dedim. 1 seneyi doldurmamisti benim iliskilerim. Niye 1 sene beklemedin demedi kizmadi hic.Kist varken verilen ilaç esnasında ilişkiye devam etse de çocuğu olmaz ki olur mu ?
Oral kontrasptf veriyorlar cnku.
2 sene Dir evliyim senin gibi bende ilk evlendim 5.6 ay sonra doktora gittim ve Doktora yaklaşık 1 seneye yakındır olmuyor dedim Yoksa bakmaz diye sonra 1 sene sonra rabbim nasip etti suan 3 aylık HamişimEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Ya eşim teklif etti aslında gidelim diye o çok istediği için her ay benden çok takip ediyor. Olmayınca hiç korunmadan bi terslik mi var acaba dedi hiç banada terslenmedi. Bende bir sorun olabilir belki de bende gidiyim dedi :)Eşinin gitmesi için erken bence çünkü sende her şey normalse bir süre deneyeceksiniz olmazsa eşine bakıyorlar öncesinde bakmayabilirler diye biliyorum. ama tabi bakarlarsa fikir olur.
Amiiin. Ya inşallah benim de güzel bir haberim olur böyle. Çok düşünüyorum soğan suyu mu içsem şunu mı yapsam bunumu yapsam diye. Kafama göre de kür mür kullanmak istemiyorum. Kafaya koydum ya gidicem bende :)2 sene Dir evliyim senin gibi bende ilk evlendim 5.6 ay sonra doktora gittim ve Doktora yaklaşık 1 seneye yakındır olmuyor dedim Yoksa bakmaz diye sonra 1 sene sonra rabbim nasip etti suan 3 aylık Hamişimşükürler olsun Rabbim isteyen herkese versin sizede nasip etsin
İnşallah benim doktorum da iyidir de yardımcı olur bana bazı doktorlar böyle olmuyo işte hemen azarlıyıveriyorlar ondan çekindim açıkcası :)Ne ilaç veriliyor bilemiyorum ama benim mantigima göre kist ya da baska hastaliklar tedavi edilmeli. hicbir sorun yokken 1 senede dogal yolla olmazsa tedavi olunmali çatlatma ignesi yunurta gelistirici her ne ise adlari. Yani benim doktorum bana niye geldin demedi. Kontrole geldim bebek planlıyoruz dedim. Vajinismus gecmisim var dedim. 1 seneyi doldurmamisti benim iliskilerim. Niye 1 sene beklemedin demedi kizmadi hic.
İnşallah Allahım sizede banada her isteyene de güzel haberler nasip eder2.5 yıllık evliyim tüm kontrollerimi yaptırdım hiç korunmadık ama olmuyor 10 gün sonr histeroskopi çektiricem
Ahh inşallah banada güzel bir sürpriz olur en hayırlısı ile10 senelik iliski sonrasi evliligin 6. ayinda hamile oldugumu ogrendim sürpriz oldu
Bende kesin gidicem ya. İnşallah bir sorun yoktur, ya da varsa hayırlısı ile erken öğrenip hallolur. İnşallah Allahım size de bir evlat nasip ederCanım aynı bende senin durumundayım konu sahibi bende dayanamadım gittim bugün doktora hormonlarıma baktırdım yumurtalıklarım zayıfmış ve erken öğrenmem iyi oldu
Ovulasyon testi kullandın mı hiç benm ilk gebeliğim de 8.ay hamile kaldım ama eşim istemiyordu hemen . çocuğumz mu olsa diye istediği ay hamile kalmıştım ikinci çocuğa yeni hamileyim normalde korunuyorduk ağrılı adet oluyrm diye hormon bakıldı megerki yumurta rezervi az fsh yuksek cikti normal yolla gebelik zor dedi ilk doğum yaptığım yer korunma dediler erken menapoz sandım bende tüp bebek merkezine gittim orda bide baksınlar diye Dr çok umutluydu evet yumurta rezervi az FSH yüksek ama ben ovulasyon da pik görüyordum her ay bana 3 ay verdi olmazsa gel dedi 3.ayda oldu yumurta kalitesi önemli onun için vitamin kullan ve ovulasyon da yumurtlama gününü takip et ilişki sonrasi hemen kalkma bacaklarını bı sure kaldır diğer ay hamilesin inşaallahBende kesin gidicem ya. İnşallah bir sorun yoktur, ya da varsa hayırlısı ile erken öğrenip hallolur. İnşallah Allahım size de bir evlat nasip eder
Bu arada yaşım 29 vitamin kullandigm ay hamile kaldm yumurtlama olana kadar kullanmıştım sonra kullanmadımBende kesin gidicem ya. İnşallah bir sorun yoktur, ya da varsa hayırlısı ile erken öğrenip hallolur. İnşallah Allahım size de bir evlat nasip eder
Evleneli 8 ay oldu.Evleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Çok sağol canım amin seninde bi sorunun yoktur inşallah allah kapı kapı gezdirmesin kimseyiBende kesin gidicem ya. İnşallah bir sorun yoktur, ya da varsa hayırlısı ile erken öğrenip hallolur. İnşallah Allahım size de bir evlat nasip eder
Aaa işte bu yazı tam benlik 2 yıldır birlikteyiz eşimle 7 aydırda evliyiz ama 2 yıldır duzenlı ilişki yaşadık ama evlendigimde dahada düzenli ilişki oldugu icin midir bilmem adet düzenim şaştı inşallah bende kalırım hamiş10 senelik iliski sonrasi evliligin 6. ayinda hamile oldugumu ogrendim sürpriz oldu
İnşallah canım benim . Soğan suyu falan hep denedim ben ama İse yaramadı En iyisi doktora gitmek Yani .birde İnstagrama Banu çiftçi yaz Orada (açıklanamayan gebe kalmada güçlük ) başlıklı video var onu izlemeni tavsiye ederim o doktorun anlatımı bana çok morel oldu belki sanada iyi gelirAmiiin. Ya inşallah benim de güzel bir haberim olur böyle. Çok düşünüyorum soğan suyu mu içsem şunu mı yapsam bunumu yapsam diye. Kafama göre de kür mür kullanmak istemiyorum. Kafaya koydum ya gidicem bende :)
merhaba ben de 7 aydır evliyım ve korunmuyoruz ama bende pko var doktora 7 ay diyince pek ilgilenmiyorlar daha erken diyorlar 12 ay olması lazımıs tedavı ıcın bende 1 senelik evliyım dıorum artıkEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?