- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 28
- Konu Sahibi imasleeper
-
2 buçuk sene oldu hiç korunmadık meğer yumurtalıklarim tembelmiş 5 aydır tedavi görüyorumEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Peki doktora erken gitmeli miyim? Seneyi doldurduk diyip en azından bi baktırayım kendime belki benim de birşeyim vardır bilemiyorum2 buçuk sene oldu hiç korunmadık meğer yumurtalıklarim tembelmiş 5 aydır tedavi görüyorum
Ya en azından hormon testine falan baktır Esin sprem testi yaptırsin bir sıkıntı yoksa bir seneyi doldur bir sıkıntı varsa erkenden tedavisine bakPeki doktora erken gitmeli miyim? Seneyi doldurduk diyip en azından bi baktırayım kendime belki benim de birşeyim vardır bilemiyorum
Bence baktır planlı gebelik istiyorum diyebilirsin ozaman belli başlı testler yapıyolar canım illa çocugum olmuyo diye gitmePeki doktora erken gitmeli miyim? Seneyi doldurduk diyip en azından bi baktırayım kendime belki benim de birşeyim vardır bilemiyorum
Yoo azarlamaz neden azarlasin. Genel bir kontrol yapilir. Her sey yolundaysa 1 sene korunmasiz iliski onerir. Yolunda degilse kist falan varsa ilac verir iliskiye devam edin der. Doktorunuz sizi azarlıyorsa baska bir doktora görünün derim. En mahrem yerimizden muayene oluyoruz. Bir de azar hiç çekemezdim ben olsam.Evleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Kist varken verilen ilaç esnasında ilişkiye devam etse de çocuğu olmaz ki olur mu ?Yoo azarlamaz neden azarlasin. Genel bir kontrol yapilir. Her sey yolundaysa 1 sene korunmasiz iliski onerir. Yolunda degilse kist falan varsa ilac verir iliskiye devam edin der. Doktorunuz sizi azarlıyorsa baska bir doktora görünün derim. En mahrem yerimizden muayene oluyoruz. Bir de azar hiç çekemezdim ben olsam.
Mutlaka gidiyim yani... o kadar kafaya takıyorum ki yani stresten her gün buradayımBence baktır planlı gebelik istiyorum diyebilirsin ozaman belli başlı testler yapıyolar canım illa çocugum olmuyo diye gitme
Ablamda böyle oldu evlendi oda evhamlandı gitti sen niye geldin ki diye azarladı hemen seneyi doldurmayınca böyle yapıyorlarYoo azarlamaz neden azarlasin. Genel bir kontrol yapilir. Her sey yolundaysa 1 sene korunmasiz iliski onerir. Yolunda degilse kist falan varsa ilac verir iliskiye devam edin der. Doktorunuz sizi azarlıyorsa baska bir doktora görünün derim. En mahrem yerimizden muayene oluyoruz. Bir de azar hiç çekemezdim ben olsam.
Tabiki zaten normali de o biliyo musun planlı gebelik her zaman iyidir mutlaka doktora git ve planlı gebelik istiyorum o yüzden geldiğini söyle onlar hormon testidir ultrasondur vitamin değerleridir kansızlık tiroit şu bu bakcaklar hepMutlaka gidiyim yani... o kadar kafaya takıyorum ki yani stresten her gün buradayım
Niye azarlasın ki çocuk istiyorsun ve ön kontrol şart. Çünkü gebelikten 3 ay kadar önce folik asit takviyesine başlaman gerekli. kan vitamin değerlerine bakılmalı eksik varsa vücut gebeliğe hazırlanmalı. Zaten doktora gitmeden ön kontroller yapılmadan gebelik düşünmek saçmalık olur.Evleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
İki gün sonra randevum var gidiyim o zaman acile gittim idrar testi istediler adetm gecikmişti karnımda ağrıyodu idrarımda enfeksiyon çıktı hala devam ediyo mu bilmiyorum enfeksiyon da engeller mi acabaKontrole git bence ve yumurtalıklara baktır rutin kontrol. Biz de 8. Ayda hamile kaldım kontrollerimde sorun yoktu hatta benim ablamda amh düşüklüğü erken yaşta olduğu için mecbur genetik durum olabilir diye hormon testi yaptilar yoksa 1 sene dolmadan onu bile yapmıyorlar. Onalr da normaldi.
İstanbulda mı yaşıyorsunuz? Ya da yaşayan varsa pendik civarı doktor önerebilecek var mıdır? Moral oldunuz mutlaka gidicem :)Tabiki zaten normali de o biliyo musun planlı gebelik her zaman iyidir mutlaka doktora git ve planlı gebelik istiyorum o yüzden geldiğini söyle onlar hormon testidir ultrasondur vitamin değerleridir kansızlık tiroit şu bu bakcaklar hep
Ay gerçekten mi moral oldunuz sizde bana ya mutlaka gidicem o zaman eşimde randevu aldı hatta ürolog için oda gitsin mademNiye azarlasın ki çocuk istiyorsun ve ön kontrol şart. Çünkü gebelikten 3 ay kadar önce folik asit takviyesine başlaman gerekli. kan vitamin değerlerine bakılmalı eksik varsa vücut gebeliğe hazırlanmalı. Zaten doktora gitmeden ön kontroller yapılmadan gebelik düşünmek saçmalık olur.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım tabi öncesinde gitmiştim doktora.
Enfeksiyon gebeliğe engelmiş mesela öyle duydum onu da bi hallet önceİki gün sonra randevum var gidiyim o zaman acile gittim idrar testi istediler adetm gecikmişti karnımda ağrıyodu idrarımda enfeksiyon çıktı hala devam ediyo mu bilmiyorum enfeksiyon da engeller mi acaba
Yok canım ben başka şehirdeyim ama illaki vardır yazarlar şimdi canımİstanbulda mı yaşıyorsunuz? Ya da yaşayan varsa pendik civarı doktor önerebilecek var mıdır? Moral oldunuz mutlaka gidicem :)
Eşinin gitmesi için erken bence çünkü sende her şey normalse bir süre deneyeceksiniz olmazsa eşine bakıyorlar öncesinde bakmayabilirler diye biliyorum. ama tabi bakarlarsa fikir olur.Ay gerçekten mi moral oldunuz sizde bana ya mutlaka gidicem o zaman eşimde randevu aldı hatta ürolog için oda gitsin madem
Benim doktorum Ümraniyede ve çok çok memnunum Ümraniye uzak değil dersen önerebilirim:)İstanbulda mı yaşıyorsunuz? Ya da yaşayan varsa pendik civarı doktor önerebilecek var mıdır? Moral oldunuz mutlaka gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?