- 21 Nisan 2016
- 360
- 151
- 103
- Konu Sahibi imasleeper
Ovulasyon testini tüm hamile kalmak isteyenlerin kullanmasını tavsiye ediyorum. Doktor kontrolünde hiç bir sorun çıkmıyorsa beslenme ya da stresle alakalı da olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer her ay hamile kala bilseydik kadin bedeni çokerdi. Yilda bir kez hamile kalmayi başarmak çok normal. Gidin doktor kontrolunden geçin ama sakin acele etmeyin. Rahat kafayla zamana ve Allaha birakin hayirli zamanda gelicek yavrunuzEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Madem o kadar stres yapiyorsun tabikidr git mutlaka.Kafan rahatlar.Stres te hemile kalmani engeller.Sorun yoksa alti ay daha.devam edersin sonra tedaviye baslarsın.Mutlaka gidiyim yani... o kadar kafaya takıyorum ki yani stresten her gün buradayım
Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca ilişki pozisyonları da önemli, açık yazacağım kadının diz dirsek pozisyonunda durması gebeliği kolaylaştırıyor. İlişki sonrası o şekilde on dk falan yüzüstü yatilmasi öneriliyor. Ben bu şekilde kaldım iki gebeligime, kaldı ki ben de biraz zor hamile kalıyorum. Instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var, ordan da çok faydalandım bakabilirsiniz :)herkese merhaba arkadaşlar :) size bir sorum olacaktı... 1 buçuk yıllık evliyim. ve 1 yıldır da korunmadan ilişkiye giriyoruz fakat hala gebelik oluşmadı. hangi doktora gittiysem hangi tahlilleri yaptırdıysam hepsi tertemiz çıktı. ultrasonda rahim de öyle. eşimin tahlilleri de gayet normal. fakat gebelik oluşmuyor... ve çok üzülüyorum. aranızda bu durumu yaşayan oldu mu. varsa hangi yöntemleri denediniz ve gebelik elde ettiniz. benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Ben nişanlı bile değilim ama yaşımdan dolayı ve önceden pkos dendiği için yine de gittim 1 ay önce. Evlenirsem bir sıkıntı olur mu diye. Bence iyi bir doktora giderseniz anlar. Ben hamile kalmayı denemedim bile bu testleri yaptıgimdaEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
6ay korunmasız ilişki olursa hamilelik oluşmamış sa Bi Sıkıntı vardirEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Zeynep kamile git benceİstanbulda mı yaşıyorsunuz? Ya da yaşayan varsa pendik civarı doktor önerebilecek var mıdır? Moral oldunuz mutlaka gidicem :)
canım bence evham yapma hemen, ben de 6.5 aylık evliyim hic korunmadık , halk arasındaki tabirle korunduk geri çekilme ile (her ne kadar korunma yöntemi olmasa da)ocak ta 4 aylık evliyken bi kontrole girdim bende.. bence her kadın girmeli.. evlenince bekaret sorunsalı olmadıği için alttan muayene ile daha sağlıklı bir muayene oluyor..yalan söylemene gerek yok şukadarlık evliyiz diye.hem de smear testi için sürüntü de aldı temiz çıktı sonucum.. ileride doğabilecek sorunların önceden önüne geçmek en iyisi.. 2 aydır deniyoruz olmadı sonuç olarak.. kolay birşey değil bu zaman tanımalıyız.. ama kontrole git ki kafan rahat olsun derimEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Erken gidin tabiki birşey varmı diye kontrol ettirmek istiyorum diyin günümüzde tedavi olmadan çok az insan normal yolla hamile kalıyor artık açıkçasıEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Ben evlendim ikinci ay hamile kaldım hamile kalmak için birşey yapmaya fırsat kalmadı zaten sadece eşim işe erken gidiyordu diye ilk duşa o görüyordu ben uzanıp onu bekliyordumEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Rabbim vereceği günü biliyor canım inşallah Rabbim herkeze nasip ederEvleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Korona oldum zaten bi yere gidemiyorumBence adetiniz 2. Veya 3. Günü gidin hormon testi istiyor ilk gönderecek adet olunca gel diyecek büyük ihtimal
İnşallahevleneli 7 ay oldu 5. ayımda hamile kaldım geç yaşta evlenenlerden olduğum için çok beklemek istemedik denemelerimizin 2. ayında güzel haberi aldık. İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallahhh
Gerçekten de öyle ya ne kadar zorlaştı hamile kalmak birde korona oldum üstüne ya sabırErken gidin tabiki birşey varmı diye kontrol ettirmek istiyorum diyin günümüzde tedavi olmadan çok az insan normal yolla hamile kalıyor artık açıkçası
Gidecektim ama korona oldum gidemiyorum,karantina sürecimin bitmesini bekliyorumcanım bence evham yapma hemen, ben de 6.5 aylık evliyim hic korunmadık , halk arasındaki tabirle korunduk geri çekilme ile (her ne kadar korunma yöntemi olmasa da)ocak ta 4 aylık evliyken bi kontrole girdim bende.. bence her kadın girmeli.. evlenince bekaret sorunsalı olmadıği için alttan muayene ile daha sağlıklı bir muayene oluyor..yalan söylemene gerek yok şukadarlık evliyiz diye.hem de smear testi için sürüntü de aldı temiz çıktı sonucum.. ileride doğabilecek sorunların önceden önüne geçmek en iyisi.. 2 aydır deniyoruz olmadı sonuç olarak.. kolay birşey değil bu zaman tanımalıyız.. ama kontrole git ki kafan rahat olsun derim