• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz sohbet edelim. Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız? Kalabilmek için neler yaptınız?

Ovulasyon testini tüm hamile kalmak isteyenlerin kullanmasını tavsiye ediyorum. Doktor kontrolünde hiç bir sorun çıkmıyorsa beslenme ya da stresle alakalı da olabilir

Evleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Eğer her ay hamile kala bilseydik kadin bedeni çokerdi. Yilda bir kez hamile kalmayi başarmak çok normal. Gidin doktor kontrolunden geçin ama sakin acele etmeyin. Rahat kafayla zamana ve Allaha birakin hayirli zamanda gelicek yavrunuz

herkese merhaba arkadaşlar :) size bir sorum olacaktı... 1 buçuk yıllık evliyim. ve 1 yıldır da korunmadan ilişkiye giriyoruz fakat hala gebelik oluşmadı. hangi doktora gittiysem hangi tahlilleri yaptırdıysam hepsi tertemiz çıktı. ultrasonda rahim de öyle. eşimin tahlilleri de gayet normal. fakat gebelik oluşmuyor... ve çok üzülüyorum. :( aranızda bu durumu yaşayan oldu mu. varsa hangi yöntemleri denediniz ve gebelik elde ettiniz. benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)

herkese merhaba arkadaşlar :) size bir sorum olacaktı... 1 buçuk yıllık evliyim. ve 1 yıldır da korunmadan ilişkiye giriyoruz fakat hala gebelik oluşmadı. hangi doktora gittiysem hangi tahlilleri yaptırdıysam hepsi tertemiz çıktı. ultrasonda rahim de öyle. eşimin tahlilleri de gayet normal. fakat gebelik oluşmuyor... ve çok üzülüyorum. :( aranızda bu durumu yaşayan oldu mu. varsa hangi yöntemleri denediniz ve gebelik elde ettiniz. benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca ilişki pozisyonları da önemli, açık yazacağım kadının diz dirsek pozisyonunda durması gebeliği kolaylaştırıyor. İlişki sonrası o şekilde on dk falan yüzüstü yatilmasi öneriliyor. Ben bu şekilde kaldım iki gebeligime, kaldı ki ben de biraz zor hamile kalıyorum. Instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var, ordan da çok faydalandım bakabilirsiniz :)

evleneli 7 ay oldu 5. ayımda hamile kaldım geç yaşta evlenenlerden olduğum için çok beklemek istemedik denemelerimizin 2. ayında güzel haberi aldık. İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallahhh

Evleneli yaklaşık 5-6 ay oluyor. Bu ay kadın doğuma gidicem ama seneyi doldurmadığım için azarlıycak biliyorum. Yinede bu kadaray oldu korunmadıkta neden olmadığını merak ediyorum ve evhamlanıyorum. Biraz sohbet edelim, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Ben nişanlı bile değilim ama yaşımdan dolayı ve önceden pkos dendiği için yine de gittim 1 ay önce. Evlenirsem bir sıkıntı olur mu diye. Bence iyi bir doktora giderseniz anlar. Ben hamile kalmayı denemedim bile bu testleri yaptıgimda

6ay korunmasız ilişki olursa hamilelik oluşmamış sa Bi Sıkıntı vardir

gebe kalmak ıcın 2yıl ugrasan bırı olarak bu iş hem okadar kolay degıl hem de zor degıl ama şuna emınım duzenlı ılıskı varsa haftada mın 3kez ılk 4-5 ayda tutar.Tutmazsa bir bit yeniği aramak lazım🤦‍♂️ama düzenli olacak yani.Telefondan ovulasyon takıp etmeyın o uygulamalar yanlıs strese gırmeyeceksınız ovulasyon testlerını kullanabılırsınız ama o da ayrı stres yapıyor takıp etmek🙊gün aşırı ilişki yaşamak en güzeli.Stres yapmayın ıyı beslenın folık asıt kullanın fazla kilonuz varsa kilo verin mutlaka..

Merhabalar ben de 2 buçuk yıllık evliyim 3 aylık gebeyim. İlk 3 ay korunduk. 1. Yıldan sonra doktor doktor gezdik. Tabi gezen ve görünen ben oluyordum nedense erkeklere bize oldukları kadar açık olmuyorlar. Bana klomen verip gönderiyorlardı ve ilişkiyi artık sadece çocuk yapmaya bağlamış haldeydik. Eşime bir sürü hap verdiler ama kullanmadı beni çok üzdü. Son gittiğimiz doktor çatır çatır konuştu eşime. Sayısı çok iyi ama hareket yavaşmış. Sadece bir buçuk ay çakşır otu suyu içti. Ve artık düzenli ilişkiyi bile bıraktık tadını çıkarmaya çalışıyorduk ayakları dikmeyi falan geçmiştim. Kafamı baya bir rahat bıraktım yani zorlamanın alemi yok diyerek. 2. Şişede hamile kaldım. Belki birilerine faydası olur. En kısa zamanda umdugunuza kavuşmanız dileğiyle. Hepimiz annelik güdüleri ile doğmuşuz Rabbimiz kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻☺️

canım bence evham yapma hemen, ben de 6.5 aylık evliyim hic korunmadık , halk arasındaki tabirle korunduk geri çekilme ile (her ne kadar korunma yöntemi olmasa da)ocak ta 4 aylık evliyken bi kontrole girdim bende.. bence her kadın girmeli.. evlenince bekaret sorunsalı olmadıği için alttan muayene ile daha sağlıklı bir muayene oluyor..yalan söylemene gerek yok şukadarlık evliyiz diye.hem de smear testi için sürüntü de aldı temiz çıktı sonucum.. ileride doğabilecek sorunların önceden önüne geçmek en iyisi.. 2 aydır deniyoruz olmadı sonuç olarak.. kolay birşey değil bu zaman tanımalıyız.. ama kontrole git ki kafan rahat olsun derim

Erken gidin tabiki birşey varmı diye kontrol ettirmek istiyorum diyin günümüzde tedavi olmadan çok az insan normal yolla hamile kalıyor artık açıkçası

Ben evlendim ikinci ay hamile kaldım hamile kalmak için birşey yapmaya fırsat kalmadı zaten sadece eşim işe erken gidiyordu diye ilk duşa o görüyordu ben uzanıp onu bekliyordum

Rabbim vereceği günü biliyor canım inşallah Rabbim herkeze nasip eder

Erken gidin tabiki birşey varmı diye kontrol ettirmek istiyorum diyin günümüzde tedavi olmadan çok az insan normal yolla hamile kalıyor artık açıkçası
Gerçekten de öyle ya ne kadar zorlaştı hamile kalmak birde korona oldum üstüne ya sabır 😂

canım bence evham yapma hemen, ben de 6.5 aylık evliyim hic korunmadık , halk arasındaki tabirle korunduk geri çekilme ile (her ne kadar korunma yöntemi olmasa da)ocak ta 4 aylık evliyken bi kontrole girdim bende.. bence her kadın girmeli.. evlenince bekaret sorunsalı olmadıği için alttan muayene ile daha sağlıklı bir muayene oluyor..yalan söylemene gerek yok şukadarlık evliyiz diye.hem de smear testi için sürüntü de aldı temiz çıktı sonucum.. ileride doğabilecek sorunların önceden önüne geçmek en iyisi.. 2 aydır deniyoruz olmadı sonuç olarak.. kolay birşey değil bu zaman tanımalıyız.. ama kontrole git ki kafan rahat olsun derim
Gidecektim ama korona oldum gidemiyorum,karantina sürecimin bitmesini bekliyorum 😅

Back