Biraz sohbet edelim. Evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız? Kalabilmek için neler yaptınız?

Medikal park pendik hülya hanıma ilk muayenemi oldum bebek istemiyoruz ama 6 aylık evliyim kontrol ettirmek istiyorum dedim bravo mutlaka her yıl muayene ol imkanın varsa 6 ayda 1 gebelil istediğin gibi gel folik asit başlicaz dedi. Öneririm hğlya toklucu

5 6 ay cok erken. Yasiniz gencse en az bir yil korunmasiz iliskiye girildigi halde cocuk olmazsa doktora gitmenizi oneririm. On kontrol icin gidebilirsiniz tahliller vs yapilir vitamin degerlerinize tsh a bakilir.
Ben de polikistik over var olmaz diye dusunuyordum alti ay kadar korunmadik sonra tedavisiz oldu. Cok sukur.

7.5 sene sonra hamile kaldım ben. Kendiliğinden olur diye bekledik biraz olmadı. Eşimin işi nedeniyle zaten sık dış göreve gidiyodu üstüne düşemiyoduk çocuk olayının. Sonra üstüne düştük bu sefer yine olmadı doktora gittik. Bir sorunumuz çıkmadı yumurta arttırıcı tedavi uygulandı. Olmadı. Sonra tam ümidi kestim dedim içimden Allahım demek ki anne olmak bana nasip değilmiş. Sonra kendiliğinden geliverdi yavrum. Yumurtlama için en yüksek günleri kaçırmayın. Birde gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama denedikten sonra hamile kaldığım için paylaşıyorum. En yüksek günde ilişkiye girmeden bi kaç saat önce eşin az şekerli veya şekersiz türk kahvesi içsin. Türk kahvesi spermi daha tanzikli fışkırttırarak daha ileri atılmasını sağlıyomuş. Ben denedim öyle çok ümit bağlamadan ama çok geçmedi hamile kaldım

Benek sahibi oldunuz mu acaba bende uğraşıyorum ayn sizin sorunlar bende var ve cidden cok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…