• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Üniversite sınavını son 1 ay asılmayla kazandım. Üniversitede de çalışmadım ders, yata yata bitirdim resmen. Kimse nasıl bitirdiğimi anlamadı. Ben de anlamadım okulun nasıl bittiğini. Çok zor bir sınava girdim ailemin zoruyla, hatırlamıyorum bile hangi ruh haliyle girdim o sınava, kazandım mülakata gitmedim istemiyorum diye. Mülakattan geçirmezlerdi zaten deli dolu bir halim vardı, saçlarım mavi falan :).Aynı sınav için kardeşim 3 sene deli gibi çalıştı öyle kazandı. Okuduğunu ya da duyduğunu kapıyorsan kolay. Kimi de çok çalışarak kazanıyor sınavları. Umutsuz girme sınava.

Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.

Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Valla cips paketini bile makasla açan çantasını nişanlısına taşıttıran insan olarak sende bence umut yok:kahve:

Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.

Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Bilmem ki..
O kitapları tasiyamazsin bile sen, cok minnaksin..
Çok ponçiksin...:-)

Sınav senin alanınla ilgili ise şimdiye kadar çalıştığın dersler de bir nevi sınava çalışmak olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun. Kazanamazsan da dünyanın sonu değil. Seneye daha çok çalışır tekrar denersin.

Back
X