biraz korkuyorum ilk gece

Sene 2017 kapıda beklemek nedir yaa ayıp yahu böyle şeylere izin verme sakın.kendi kendini doldurursan kötümü korkunçmu diye kötügecer relax

Aaa olurmu hiç öyle şey kapıda bekleme filan da ne öyle?Alin içeri buyursunlar canlı olarak izlesinler ayıp yani..tövbe tövbe..hangi devirde ve hangi kuş uçmaz kervan geçmez illerde yaşıyorsun sana kim anlatıyor bu saçmalıkları bilmiyorum ama acilen o kişilerden uzak dur. Oku araştır bilgilen..

yengeniz çok cahil uzak durun bence ve muhatap almayın çok gerilerde kalmış takmayin boşverin..
onunda kendi isteiği ile olmamış zaten ama anlattıda ben sinir oldum yaşadıkları kolay değil yani

Aman aman sakın kulak asma boş konuşanlara vajinusmus bile eder bizim dengesiz millet

İlk geceden ziyade evliliğin kendisinden bu erken yaşta korkmalısınız bence.

20 yaşındaki düşündüklerinizle birkaç sene sonrakiler bile o kadar farklı şeyler olacak ki. Yapılacak çok şey varken neden bu yaşta evlilik ve ilk gece? Hem 8 yıllık tanıyomuşsunuz eski sevgilinizi, 12 yaşında mı çıkmaya başladınız?

Ve en önemlisi, okuyor musunuz?

Ben anlamadım ya, nasıl kocam dediğin? Hadi nikahı da geçtim, kocam demen için kocalık yapıyor olması lazım, yani bu bilmiyorum deyip bize sorduğun ilk geceyi çoktan halletmiş olman lazım, insan sevgilisine niye kocam desin yoksa?

Bana kimse bir sey tembihlemedi. Gerek yok zaten cunku insanlar nasil ciftlesir cok iyi biliyordum. Onu bunu dinlemeye gerek yok. Esinle seviseceksin ve keyfine bakacaksin. Bu kadar kotu bir sey olsaydi millet cinsellik ugruna yuvasini dagitacak duruma gelmezdi. Hem kadinlar hem erkekler icin soyluyorum.

kendi evinde ilk geceni yasa y da git bir evlendikten sonra bir otelde madem boyle akrabalarin var.
valla korkulacak buyutulecek bisey degil. boyle korkuta korkuta dunyad vajinismus hastaliginda ilk siralara ciktik

Gunumuz Turkiyesinin kanayan yarasi... Nerdeyse asirlik bir muhabbet.. Ama ulke geriye gidiyor, konular mi gitmeyecek..?
Ulkenin basindakiler dahil bircok kesim kadin bedeni uzerinden bircok atifta bulunuyor. İnsanlarimizin konu acacak kadar onemsemesi cok da absurt degil sanirim.

Eskide kaldı artık canım onlar bir kızın çarşafdaki kanını görmek çok günah diye biliyorum ben.

Kaynanam kesinlikle lafını bile açmadı.Ben kendi evimde eşimle yalnızken geçirdim o gecemi ve bende hiç korku heyecan yoktu kendimi korkutmak istemedim.Canın acıyabilir bu normal ama o kadar korkulucak birşey değil her duyduğunada inan ma zaten yengenin dedikleri gibi birşeyi yaparsa kesinlikle zaten izin vermemelisin eşinde dahil

Hangi şehir miş orası
Çok tuhaf hangi şehirmiş orası halen kaldi mi böyle kapı dinleme çarşaf istemeler

ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dedi

evlenmeden yaklaşık 2 3 ay önce vs. bir kadın doğum doktoruna gidersiniz o da size korunma hakkında tavsiye verir ilaca önceden baslarsanız zaten otomatik olarak korunmaya başlamış olursunuz
çünkü evlilikleri doğum kontrole başlamak zaten korunma sağlamaz

Etrafındaki cahil insanları dinlemeyi bırak öncelikle yok kapıda beklemeymiş, yok çarşafmış bu ne yahu, kaldı mı bunlar?
Hele o ilk gece korunmaz saçmalığını hayatta dinleme, düğünden önce doktora gidip uygun yöntemi uygula.
Bir de daha 20 yaşındasın yaşından büyük laflar ediyorsun, kocamdı o benim sevdaydı falan, çocukmuşsun daha ablacım ne sevdası 12 yaşında mı sevdaya tutuldun. Gerçekten aşık olsan zaten böyle korkuların olmaz.
Aşık olmayı bekle, tanı, tanış gerçekten sev o zaman zaten isteyerek yaşarsın ilk geceni böyle görev gibi yaşamazsın, kulaktan dolma bilgilerle.

Yıl olmuş 2017..sizde internet cagindasiniz gayet bilinçli bir insansınız ki internet ve forum kullanabiliyorsunuz..yani bu demek oluyor ki kapıda bekleyenlerede engel olmanız mümkün
Hem artik öyle gerici adetler kalmadı genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…