ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dediDışarıda bekletmeyin kimseyi,kurbanlık koyun gibi o ne ya.
Eğitim durumunuz nedir,karşı çıkın böyle aşağılayıcı geleneklere.
ona zaten izin vermem de çarşef olayıda iğrenç geliyor ona kaldımıKorkulacak birşey değil, kapıda beklemeler falan tarihe karışmamış mı daha? Ne kadar ayıpevleneceğin zaman, böyle iğrenç birşeyin teklif edilmesine bile izin vermemelisin.
Bu konuda kimi akıl hocası seçtin bilmiyorum ama değiştirmelisin. Elinin altında internet var istediğin her bilgiye ulaşabilirsin, saçma sapan şeylerle kafanı bulandırma. Senden çarşaf soranı o çarşafla boğ mümkünse. Millette ki hadsizliğe bak pes...ona zaten izin vermem de çarşef olayıda iğrenç geliyor ona kaldımı
Korun aman diyim.ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dedi
aynen ya en korktuğum çocuk konusuKorun aman diyim.
İlk geceden hamile kalan tanıdıklar çok.
benim düşüncem zaten çiftler evde yalnız kalır tamamen yada tatilde iştedışarda bekleme çarşaf falan mı kalmış ya
müsade etmezsin öyle bişeye
böyle böyle tarihe karışacak heralde bu saçma adetler
o kişiden kişiye değişiyorkorunma hapları kıllanma tüylenme yapıyormu yan etkisi var mı
doktor mu söylüyor bunu ilk kez duyuyorumo kişiden kişiye değişiyor
kimisinde yapıyor kimisinde yapmıyor
kimisinde kilo yapıyor
kimisinde kanama yapıyor
vs vs
doktora gidip uygun yöntemi bulursun
canım sen evlilik için çok küçüksün daha 20 yaşındasındoktor mu söylüyor bunu ilk kez duyuyorum
nişan değil sevda geçti 8 yıllık konuştuğum insan diyeyim artık biz ayrıldığımızın 3. ayında başkasına yüzük taktı benden için bazılarıcanım sen evlilik için çok küçüksün daha 20 yaşındasın
başından da bi nişan geçmiş sanırım
dur bi dinlen
düşünme şimdiden bunları
vakti gelince hepsi olur geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?