• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz korkuyorum ilk gece

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
27
ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle

Dışarıda bekletmeyin kimseyi,kurbanlık koyun gibi o ne ya.
Eğitim durumunuz nedir,karşı çıkın böyle aşağılayıcı geleneklere.
ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dedi

Korkulacak birşey değil, kapıda beklemeler falan tarihe karışmamış mı daha? Ne kadar ayıp:KK12:evleneceğin zaman, böyle iğrenç birşeyin teklif edilmesine bile izin vermemelisin.
ona zaten izin vermem de çarşef olayıda iğrenç geliyor ona kaldımı

ona zaten izin vermem de çarşef olayıda iğrenç geliyor ona kaldımı
Bu konuda kimi akıl hocası seçtin bilmiyorum ama değiştirmelisin. Elinin altında internet var istediğin her bilgiye ulaşabilirsin, saçma sapan şeylerle kafanı bulandırma. Senden çarşaf soranı o çarşafla boğ mümkünse. Millette ki hadsizliğe bak pes...

korunma hapları kıllanma tüylenme yapıyormu yan etkisi var mı

canım sen evlilik için çok küçüksün daha 20 yaşındasın
başından da bi nişan geçmiş sanırım
dur bi dinlen
düşünme şimdiden bunları :KK66:

vakti gelince hepsi olur geçer
nişan değil sevda geçti 8 yıllık konuştuğum insan diyeyim artık biz ayrıldığımızın 3. ayında başkasına yüzük taktı benden için bazıları
sandıki hırs bazıları dediki yüzük sevdası ama hiçbiri değil Allah a şükür o kadar isteyenim yüzük getirenim var hırs yapmış olsaydım neler yapmazdım ki sadece acımı yaşadım yanına gitmeyi hesap sormayı istedim bi kere denedim gittim yanına
her zmanki yerimize gittik araba kullanırken parmağında yüzüğü görünce bi kötü oldum herşey dondu yine dayanamayıp sarıldık ama ittim onu benim saçımı cüzdanında taşıyan benim için bıçaklanan ailemin karşısına çıkan uğruna herşeyi yaptığım kocamm dediğim çarşıya çıktığımda yan gözle başkasına bile bakmazdım bile sevdiğim adam buymuymuş dedim durdum bana dedilerki bu kadar seviyodun niye ayrıldın değer vermiyordu bi kuru dalı çok görüyordu ben yzük dedimdi ben zengin zübbesimiyim diyodu anlatmaya çaılışıyordum anlamazlıktan geliyordu böyle birşey geçti başımdan geçmez olaydı bu yüzden ben de mutlu olmak istiyorum yüzüm gülsün kimsesizliğime kimse çaresizliğime çare olsun istiyorum kusura bakmayın acayip doluyum şimdiler de iyiyim ama canım yansada hep aynı yerden yanıdığı için uyuştu o yara

Back