kızlar ben 4 gün aralıksız devam ettim 4. günden sonra açıkcası cnm her nedense yapmak istemedi 4 günde ara verdim
bu gün tekrar başladım yerimsenibenBenim lekelerim açıldı:1rolleyes:
Ama şunu söyliyim ben doktora gitmiştim ve bana bi krem yaptırmamı söylemişti eczaneye
O kremi akşamları sürüyorum lekelerimin üzerine sabahları da malum şeyi işte
Benim lekelerim açıldı kızlar. Şimdi de şunu deneyeceğim kısçelerkaydirigubbakcemile2
Akşamları işten gelince yüzümü kükürtlü sabun ile yıkıycam
ardından bebak acı badem sütü ile silicem :1rolleyes:
ardından da pamuğa biraz limon ile biraz su damlatıp lekelerimin üzerine sürücem. a.s
yatmadan yarım saat önce de doktorun kremini sürmeye devam edicem.
sabahları da çiş kürüne devam edicem
inş. daha da açılır bembeyaz olur yüzüm eskisi gibi
Ya benimde 7.günüm bugün hiç bi değişiklik yok:uhm:ama devam edicem tabiki bi ay.Leyla 6.günümde geçti demiştin acaba kullandığın kremden dolayımı.
benimde çok az sivilcem vardı kuruttu.ama ben güneş lekelerimi geçirmek istiyorum sivilce dert değil onlar zaten bir batar bir çıkar:)
iste ben de onu diyorum yaaa.... krem yapiyo bunlari cis diye biliyorum belki:)) ama arada tek bi fark var.ben bu kremi 2ci keredir kullaniyorum. ilk defa kullandigim zaman cillerim gitmis ama sonra cabucak geri gelmisdi...ama simdi gittiler ve geri gelmiyorlar.(insallah da gelmezler amiiiiiiiiiiiiiiiin) bu farki da cisin adina yazalim :)))) bence de oyle.2-ni de beraber uyguluyorum,rengim aciliyor bide cildim puruzsuz oluyor hani derler ya porcelen gibi.aynen oyle....sizde niye etki yapmiyor bilmiyorum acaba benim cisim mi sifali kaydirigubbakcemile3
İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:
*Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor...
*Pencere camlarını, hicbir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor!
*On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları.
*İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor... vs. vs.
bacım sen ne diyonnn. abboowwwwww boğazım ağrısın bırak camlar pis kalsın 3 yıl salatalık yemesemde olur büyümesin,saçlarım keçe gibi de kalabilir çiş ya çiş le gargara ağzına alcan yani onu anaaaam anaaam-tatlicadiarzu-:1ninca:
getir gız çişini -tatlicadiarzu-
o kadar gözümü kararttım yaniii kaydirigubbakcemile3