benim cildimde fazla bi problem yok yani sırıtmayan lekeler işte,ama bi arkadaşım ve kız kardeşimin cildi problemliydi 2 hafta yaptılar ama ciltlerinde hiç bi değişim olmadı olsaydı ben de yapmayı düşünüyodum ama artık yapmam,bence bu mucize yani geçtiğini iddia eden arkadaşların durumu psikolojik.beyin o idrarın lekeyi götüreceğine o kadar inandırılıyorki.........
ve hiç bi güç beyin gücünden daha etkili olamaz,tıbkı siğillerin okutulup üfletilince geçmesi gibi.beyin okutulunca geçeceğini inanmışsa geçer inanmamışsa okuma üfleme boş aslında o okuma da ilahi bi durum değil tamamen beyin meselesi.kanseri yenenler vb....iş beyinde bitiyo.
kızlar ya çişi mucizeleri saymakla bitmez ama çok iğrenç
bende çilerimde muzdaribim burnumdakiler çok yanağımdakiler tek tük
burnumun üzerindekiler için gözümü karartıyorum ama öncalikle size iki sorum var lütfen cevap bekliyorum
birincisi sabah uyandığımız ilk çişmi(ay şuna çiş demeyelim kötü oluyorum) siz nasıl uyguluyorsunuz
ikincisi yazın yapsak zarar vermezmi cilde hani yazın hiçbir renk açıcı işlem yapmayın diyorya doktorlar ben expigment kullanıyordum yazın bırak dedi doktorum hiç birşey kullanılmazmış yazın
öncelikle selam arkadaşlar.çiş olayıda fosss çıktı..bence yapmayın..ben on günü geçti uyguluyorum,çillerim yerinde sayıyo..ben son noktayı koyuyorum.THE END...:dilcikar: :dilcikar:kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
mukonur , bence büyük lokma ye de BÜYÜK KONUŞMA
kizlar benimde 3.haftam ve cildimde yok denecek kadar gecti ben bir kere daha bu konuyu acan arkadasima tsk ediyorum beni pahali kremlere para dökmekten ve yüzümdeki günes lekelerinden kurtardi allah ne muradi varsa versin kizlar bende cil yok günes lekesi vardi