Biraz gerilere gidelim mi?

georgie nin meşhur sahnesi vardır ve hiç de cici bir kız değildir aslında :))

lady oscarı hatırlayan varmı? yakın zamanda tüm serisini indirdim baştan sona izledim onu :) eskiden brtde verirlerdi.

insan vücudunu anlatan bu çizgi filmi hatırlayan var mı?

akıllı bıdık...

bu cizgi filmi izleyen varmi bilmiyorum bence aranizda yoktur.ismi Nu Poqodi (rusca) cocuklugumuz bu cizgifilmiyle gecti ben cok severdim.

bi de hepimizin tanidigi tom & jerry var...
Ona da bayiliyorum.

Harıka bı bÖlÜm olmuŞ ya tam benlık benımde heıdı arŞıvım var eklerım boŞ olunca hepsı Çok gÜzel

Afacan ayılar Bulutların üzerinde yaşayan sevimli ayılar, karın boşluklarında kendi özelliklerini taşıyan şekiller olurdu. Dert babası ayılar sorunları olan herkese yardım ederlerdi.

Beyaz sevimli hayalet Casper, bizi korkutmaktan çok birbirinden ilginç maceralarıyla bizi güldürürdü... 3 tane amcası olan sevimli hayaletimizin başı hep derde girer utangaçlığından insanlara yaklaşamaz birde onları korumakla uğraşırdı...

Türk gençliğine pizza sevgisi aşılayan çizgi filmdir. Bu dizide Japon Sensei Splinter, 4 tosbağası ile yeraltında saklanırken Shredder'ın mutasyon ışınlarına maruz kalıyor ve en son lağım faresine dokunduğu için fareye dönüşüyordu. Tospaalar da

Bu çizgi film bir grup zengin, güzel ve şımarık gencin maceralarını anlatırdı. Esmer güzeli Bianca kötü karakterdi, Wilshire diye bir şoförü vardı. Lark iyi kahramandı, sevgilisi de Troy'du galiba. Rockçi bir kızla oğlan, küçük mucit, Blaze, televoleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…