Biraz gerilere gidelim mi?

ayyyyy......en sevdiğim çizgifilmlerdi bunlar .......saol canım bnm........yeniden görmek sevindirdi valla be.....alkisalkisalkis

ayyy hey gidi günler. eskiden şimdiki gibi özel çizgi film kanalları yoktu. günün belirli saatlerinde verirdi. ona yetişince öyle sevinirdimki.

beğenmenize sevindim

canim bizi eskilere cocukluguma götürdün eski günlerin tadida bi baskaydi eski cizgi filmler bile güzeldisenağlama duygulandim valla
simdi cizgi filimmi belli deyil acayip acayip yaratiklar insan bakinca korkucak:1ninca:
emegine yüregine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

Çok severdim bu çizgi filmi kaydirigubbakcemile3

peter pan

Son düzenleme:

harikasin canim ya emegine paylasimina saglika.s.

haklısın güllerdiyarı,eski çizgi filmler tekrar yayınlansa bu yaşta oturur seyrederim keyifle.

seninde yüreğine sağlık incitanem, burada da beni yalnız bırakmadın

Bazıları çok net aklımda kalmış,bazılarını görünce hemen hatırladım.Nasıl heyecanla gelirdim okuldan eve.Ben hiç büyümek istemedim zaten.Haklıymışımda.Küçükken insanın ne derdi oluyor ne tasası.Çok hüzünlendim şimdi yaw.

CİCİ KIZ GEORGİA
yedi renkli çiçeği arayan çiçek kız​

ayy koca kızdım ben bunları seyrettiğimde yaa,o zamanlar dizi mizi ne gezer,hep böyle tatlı cizgi filmler vardı.bayılırdım helede şeker kız kendye,:1hug:
bay meraklının iseevcek hastasııydık kıs kıs gülmesi yokmuydu onun.kaydirigubbakcemile3.

oofff koskoca kadın hatta anane olcam ama yine seyrederim yani,özlemişim beee:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…