• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz geçti ama biseyler alıyım mi

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
33
Arkadaşlar ben kreşte çalışıyorum.cocugu olan herkeze toplu gidildi.zeynep hanim var ona tek gidilmiş.bnm babam rahatsızdi sonra vefat etti gidemedim.cocugu 2.5 yaşına gelmiş.kucukte olsa evine kullanacağı biseyler alıyım diyorum uygun olur mu sizce

Arkadaşlar ben kreşte çalışıyorum.cocugu olan herkeze toplu gidildi.zeynep hanim var ona tek gidilmiş.bnm babam rahatsızdi sonra vefat etti gidemedim.cocugu 2.5 yaşına gelmiş.kucukte olsa evine kullanacağı biseyler alıyım diyorum uygun olur mu sizce
2.5 yildri hiç görmediniz mi

İlla bir şey almanız gerekmez bence, yani o zaman arayıp bir gözünüz aydın dediyseniz problem yok.

Çocuk askere gidecek nerdeyse erken olmuş :) şaka bi yana 2.5 sene olmuş geçti artık

Back