biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

Bu forumu okuyanlar musluman degiller yani musluman olanlara yaziyorum arkadasim...niye rahatsiz oluyosun..

Iki bucuk senedir birlikteymissiniz. Tam bir Cinsel beraberlik yasamak icin acele etmemissiniz. Ama sevgilisinizin 28 yasinda olup ailesinden bu kadar cekinmesi beni dusundurdu.

Seni seviyorsa skilacagini falan sanmiyorum. Yaptiginin arkasinda dur

Bu forumu okuyanlar musluman degiller yani musluman olanlara yaziyorum arkadasim...niye rahatsiz oluyosun..

Müslüman olanlar zaten durumun farkındadırlar ki ???

Rahatsız olmam şundan ki üstüme alındım en son sana yazan olarak. Bu dikte etme ne diye niye insanların da kendi düşünceleri yaşam biçimleri olabileceğini kabul edemiyorsunuz ?

Müslüman olanlara yazmışsın ee onlar bunu bilmiyor mu amacın neydi unuttaysa hatırlatmak mı ?

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Allah haram zina ve din kavramlarinin bu derece saygisizca yorum yapan insanlar tarafindan surekli agizda olmasi toplumu rahatsiz eder hanimefendi gunahinizi sevabinizi kendinize saklayin bence kimse sizin inancinizi dininizi sorgulamiyor siz de baskalarininkini sorgulamayin lutfen

Bence her topige bir diyanet gorevlisi verilsin en azından dini bilgileri bilmeyen ve yargilayan ağızlarından değil gerçek dindarlardan ogreniriz

Valla ben kaynanami hep anlatiyorum eyvah carpilcam

Kafa laik...
Kalp laik..
................

Muslumana dikte edilen din var ama kisi ile Allah arasindanin basarili sonuclari ...

Ahlak kavramını, ahlak dışı kavramını ne kadar da yanlış kullanıyoruz. Ahlak felsefesi, hadi hiç olmadı Etik dersleri verilmeli okullarda. Sonra böyle toplumsal tabuları 'ahlak', toplumsal tabulara karşı gelenleri ise 'ahlaksız' olmakla suçlayan nesiller yetişiyor.

Sevgili konu sahibi, bu forumda da gördüğün üzere 'toplum ahlakı' çok acımasız. Halbuki toplum ahlakı en büyük ahlak dışılık örneğidir. (Başkalarının hayatına karışır, haddi olmadan yargılar, kendi kurallarına göre sınırlandırmaya çalışır, baskı ahlakıdır ve kişiye düşünme fırsatı vermez, şartlandırır yalnızca)

Ahlaki olaylarda üç durum vardır: Karar, Eylemin Kendisi ve Sonuç. Sen bir karar vermişsin, eylemi gerçekleştirmişsin ve elbette ki sonuçlarıyla yüzleşeceksin. Bu kararının sonuçlarına katlanman ve her türlü olumlu/olumsuz durumda yaptığın eylemin arkasında durman gerekiyor. Daha sonra şüpheye düşeceğin hiçbir eylemde bulunmaman yararına olacaktır.

Benim bakış açıma göre; sevdiğin bir insanla cinsellik yaşamanda hiçbir problem yok. Maslow' un İhtiyaçlar Hiyerarşi' sinde yeme içme uyku gibi fizyolojik ihtiyaçların arasında sıralanıyor cinsellik de. 20 yaşında evli olsan cinsellik problem değil ancak 20 yaşında sevgilinle cinsellik yaşamanın problem olduğu bakış açısı toplum ahlakının iki yüzlülüğüdür. O yüzden bu saatten sonra kişilik sahibi bir insan olarak tek yapman gereken herkese ve her şeye kulaklarını tıkayıp, yalnızca kendi düşüncelerin ile hareket etmen. Çünkü bilinenin aksine toplum ya da ailen bir şeyi istemiyor diye yapmadığında ahlaklı bir davranış sergilemiyorsun, sen bilinçli olarak bir davranışı gerçekleştirip/gerçekleştirmediğinde ahlaklı bir davranışta bulunmuş oluyorsun.

Dip Not: İnancım yok, din ahlakı beni hiç ilgilendirmiyor bu sebeple. Ancak dindar olup da yaratıcıya duyduğu sevgiden dolayı onun isteklerini yerine getirip, evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayanlara saygım var. Sen de dini yönü kuvvetli bir insansan eğer, yaptığının inancına göre ahlaki yorumunu yapmayı da sana bırakıyorum. İnançlı değilsen zaten bir önemi yok.

Lafınızı balla kesiyorum,ilk defa evlendiğim adamla cinsellik yaşayan biri olarak artıda değilim. Ne daha kıymetliyim ne daha değerli ne de daha çok ilgi görüyorum. Sıkılacak olan evlendikten 10 gün sonra da sıkılıyor.
Bütün erkeklerin canı cehenneme.

Anlasaniz mevzuyu sasardim bir gunahin ustelikte buyuk birgunahin mesrulastirilmaya calisilmasi...
Dedikodu yapanlara aman ne guzel kaynanai cekistirmisinnne var normal arkadan cekistirmek diye bir yorum yazan gordun mu

Anlasaniz mevzuyu sasardim bir gunahin ustelikte buyuk birgunahin mesrulastirilmaya calisilmasi...
Dedikodu yapanlara aman ne guzel kaynanai cekistirmisinnne var normal arkadan cekistirmek diye bir yorum yazan gordun mu

dedikodu büyük günahhhh neden yaptın, ahireti düşün, tövbe et diyeni de duymadım nedense sadece seks yapanlara yazılıyor bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…