biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

yesilzeytin_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
15
1
33
2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz

yahu ne biliyim korkmadın mı.ailesi onaylamassa ya? ya senn ailen onaylamassa.? sonra ne olacak.

Cinsellige kiyamiyormus.
Ama birlikte olmussunuz. Burasi tuhaf geldi.

Eger olurda ayrilirsaniz karalar baglamicaksan, baskalarini kandirmicaksan sevdigin adamla yasamissin ne guzel derdim ama sende yaptiklarinin arkasinda durabilcek hissiyati vermedin bana.

Sen okuyormusun?
Korunmussundur insallah.

Birde sevismekten bikilmaz sevdigin surece, 10 yilda 30 yilda heyecan olur :)

sıkılmak mı?evli çiftlerde mi sıkılıyor yani bundan. Bence böyle düşünme sonuçta ikiniz de isteyip yaşadınız sadece sen şu anda kendini zayıf hissediyorsun.Böyle düşünmen de doğal.

Ins ayrilmayiz oyle düşünmüyorum yani ama hayir asla ondan baskisni sevebilcegmi dusunmuyorum baskasiyla ilerde olabilecegimide evet benmde okulum var . Heycanli olur tabi de sikilmaz umarım diye korkuyrm bilmiyorum değişik ruh hali ya mutluyum ama

Okulu uzadigi icin soyleyemiyor yasi 28 ve okul uzadi mezun olmadi ailesi kati bu konuda . Ailesi onun dışında onaylar yani konustuk onları

Cesaretinize hayran kaldım Ben eşimle 5 yıldan fazla nişanlı kaldım cesaret edemedim doğrusu Yüzüne açıkcada söyledim ya ayrılırsak diye saygı duydu ayrılmadık yani Şimdi evliyiz iki çocuğumuz var.
Sıkılıcanı sanmam ama kısmet bu işler daha siz çok gençsiniz bilemedim

Ailesi eğitime önem veriyorsa ve sen üni mezunu değilsen,acı olacak belki ama seni kabul etmeyecekler.çocuk ta bunu biliyor.kendi eğitimini bahane ediyor.kusura bakma ama niye herşeyi çabucak tüketiyorsunuz.sevgi cinsellikle mi kanıtlanan bişey.inş yanılırım ama ilişkinin sonu yok ve sen belliki yaptığından da pişman olacak birisin

Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta

ya ailesi onaylamazsadan ziyade evleneceğinizn garantisi var mı ? benim bir akrabam bu şekilde ilişki yaşamış ve mustakbel kocası düğüne iki hafta kala trafik kazasında hayatını kaybetti kızın hayatı per perişan oldu .. yaptığınızın arkasında durabilirsiniz inşallah

Yok bende üniversite baslayacagim bu sene. Hayir tuaf duygu mutluyum inanıyorum ama sanki farkli bir boyuta gecmisiz gbi keşke ilk geceyi bekleseydik istiyorum. O cok mutlu ve daha daha yakin eskisinden hatta ama smdi bilmiyorm ruh halim tuaf mutlu ama buruk

Ins hayirlisi ile bizimde sizin gibi olur

Yesil zeytin icin rahat degilse bir daha iliski yasama. Bunu da erkek arkadasina acikla. SikIlIr midan kastin cinsel iliski yasadik bana bakis acisi degisir mi acaba yonunde sanirim. Unutma bunu birlikte yasadiniz. Sayet seninle ilgili dusunceleri hisleri degisirse bilki o dogru adam degil. Zamanla oturur hersey yerine..

Haziranda 5 yıl olacak ilişkim var hala buna cesaret edemedim çünkü garantim yok.
Seninde yok. Ama olan olmuş seni yadırgamam haddim de değil umarım üzülmezsin canım.

Ben bakire degildimcocukken istismar sonucu kaybetmistim bircok seyi zorla aştım tedaviler gordum ve ilkim oldu benim o bakirelik hissini bilmiyorm yani o an o kanin gelmemesi de yarami kanatti onunda huznu var icimde biseyler hatirladm yani ona da diyemiyorm yaninda agladm ilk cnku üzüldüm ve ilkim oldu ve aglayinca ben cok uzuldu onun korkusuda uzulurum diyeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…