- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
-
- Konu Sahibi yesilzeytin_m
2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
olan olmuş bikere zaten canım benim.evlenene kadar bida yapmasan ne farkedicek.istediğini almış zaten sevgilin.Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta
konuda bu yaz ablasına anlatacağız diyorsun şimdi abisine ?Cok kati bir babasi var okulun uzadgini dahi suan tam bilmiyorlar ve ailevi sorunlari var benm ynmda babsiyla konusurken bile nerdeyse saygu durusu moduna girecek sekilde bu sebple diyemiyor ailesine okul bittigi zaman soyleyecek ama bu yaz abisine anlatacak ben unv baslayacgm icin bide
Lütfen yardımcı olur musunuz sözlümle yil donumunde biirseyler yasadik eline bosaldi daha sonra islak mendille temizledi ama sonra birlikte olmayi denedk fakat vajinaya degdi azck girdi sonra aciyinca geri cekildi tam bir birlesme olmadi acidi diye hemen bide adetim bittikten bir gun sonra oldu bu olay hamilelik riski var mi ablalarim bakar misiniz m henuz sözlüyuz evlenmek icin okuk bitmesini bekliyoruz hamilelik riskim var midir bu durumda. Birde ben hastayim igne vurulmam lazim bir hafta sonra penisilin ignesi hamilelik durumu varsa sakincali olur mu ?
Bence korkma seni gerçekten seviyorsa bırakmaz zaten. Tut ki bıraktı dünyanın sonu değil2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
bu da eski bir konunuz şubatta burda sözlünüzmüş
konunun başında ablasına anlatıyorsunuz ilişkiyi sorular da abisine
sonuç ne amaç ne ?
erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
Boyle celiskiler olunca kendimi aptal yerine konmus gibi hissediyorum.
Yanlis yazmisim oraya ayrica iliskimiz ilk basladgnda ablasina soylemisti iliskimizi ve sonra baskidan dolayi ablasina o zman ayrildik demistik simdi abisine soyleyeck daha da ciddiye dokulecegi için sozlum diyorum evet oyle bir iliski oldugu icin ve ailemle de tanıştığı icinkonuda bu yaz ablasına anlatacağız diyorsun şimdi abisine ?
Celiski olan bir sey yok anlattm bir cevaptaBoyle celiskiler olunca kendimi aptal yerine konmus gibi hissediyorum.
yanlıs yapmıssın cnm adam senden alcanı almıs sana en fazla 6 ay veriyorum bu iliskiyi unut sen 1 kere yapan 1 kere daha ister yazık kullandırma kendini2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz
gecen farkli bir konuda farkli bir arkadas sevgilisiyle ilgili dert yanmis bende aranizda resmiyet yokken dogru bulmuyorum bu durumu dedim. Aslinda aramizda resmiyet var sayilir ben sevgilim dedim dedi konu sahibi. Bazen tepkileri yumusatmak icin medeni durumlar degisebiliyor sanirim. Aklima baska bisi gelmedi:))iki konu ikiside cinsel içerik amaç ne bu insanlarda anlamıyorum ..
o zaman konuya ablasına ve abisine söyleyeceğiz neden yazmıyorsunuz ?Yanlis yazmisim oraya ayrica iliskimiz ilk basladgnda ablasina soylemisti iliskimizi ve sonra baskidan dolayi ablasina o zman ayrildik demistik simdi abisine soyleyeck daha da ciddiye dokulecegi için sozlum diyorum evet oyle bir iliski oldugu icin ve ailemle de tanıştığı icin
Simdi okudum tamam. Ben diger arkadasa mesaj yazarken cevaplamissin gormedimCeliski olan bir sey yok anlattm bir cevapta
afedersinde eline bilmem naparken sözlüsü gerçek manada ilişki yaşarken sevgili bile demiyor bir ilişki :)gecen farkli bir konuda farkli bir arkadas sevgilisiyle ilgili dert yanmis bende aranizda resmiyet yokken dogru bulmuyorum bu durumu dedim. Aslinda aramizda resmiyet var sayilir ben sevgilim dedim dedi konu sahibi. Bazen tepkileri yumusatmak icin medeni durumlar degisebiliyor sanirim. Aklima baska bisi gelmedi:))