biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

canım kendini "garip" hissetmen çok doğal. ben evligimin ilk 6 ayı her ilişki sonrası sanki suç işlemişim gibi bir hissiyata kapılıyordum düşün artık :) maalesef bu toplumun kadın üzerine empoze ettiği yükten kaynaklı bi durum. çocukluğumuzdan beri cinsellik özellikle kadınlar için bir tabu biliyosun. bunu üzerinden atmak maalesef çok kolay olmuyo. içini ferah tut.. dilerim mutlu olursunuz...

bence gayet doğal bir durum.
sevişmek "bana göre" evlenmekten bağımsız bir durum.
sevgilinle evlenirsin evlenmezsin o ayrı ama gerçekten birbirini seven iki kişinin istedikleri doğru zamanda cinsellik yaşamalarında bi sıkıntı yok.
bi tek ayrılırsan pişman olmayacaksın. pişman olacağın şeyi de yapmayacaksın.

evlenene kadar bi daha olmayacak = kuyruklu bir yalandır, insanın kendine söylediği.
o yüzden canım bundan sonrakilerde korunun.

canım tek birşey diyeceğim haydar dümenciliğe gerek yok erkekler istediğini alınca malesef değersizleşiyorsun sonra kalkıp desen ki biz yaşadık bunu dicek ki zorlamı yaşadın yaşamasaydın dicek buna emin ol ve daha küçüksünde...

Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta
olan olmuş bikere zaten canım benim.evlenene kadar bida yapmasan ne farkedicek.istediğini almış zaten sevgilin.

konuda bu yaz ablasına anlatacağız diyorsun şimdi abisine ?

bu da eski bir konunuz şubatta burda sözlünüzmüş
konunun başında ablasına anlatıyorsunuz ilişkiyi sorular da abisine
sonuç ne amaç ne ?

Bence korkma seni gerçekten seviyorsa bırakmaz zaten. Tut ki bıraktı dünyanın sonu değil

erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz

Biz yaşadıklarınıza doğal desek içiniz rahat edecek mi?

Ya da ayıplasak sizi karalar mı bağlayacaksınız?

Bu konuda gayet rahat olan da var buna kesinlikle karşı olan da.

Yani bu yaşanmışlığın doğruluğunu ya da yanlışlığını kişisel değer yargıları belirler.

Siz "evlenince istiyordum" dediğinize göre size göre yanlış bu.

O nedenle evlilik dışı cinselliği normal bulanların "ne var bunda" demesi sizi rahatlatmamalı mantıken.

Ama genç kızlarda böyle bir durum var maalesef.

Kendilerine ve yetiştikleri kültüre ters gelen bir şeyi o anın ve muhatabının heyecanıyla yaşıyorlar.

Sonra sonsuz pişmanlıkların, "beni kullandı sonra da terk etti" diye ağlamaların vs ardı arkası kesilmiyor.

Herkes başkasının özgürlük alanına girmeyen her konuda hürdür ama herkes her yaptığının sonucuna katlanamaz.

Umarım bundan sonra aklınıza yatmayan, size yanlış gelen konularda daha dikkatli olursunuz.

Evlenene kadar bir daha yapmayacağız, bir daha olmayacak, kendimi garip hissediyorum bilmem ne... Konu gerçek mi bilemiyorum ama gerçekse de şunu söyleyeyim: Bu çok bireysel bişey. Yani kimine göre hiç önemi yoktur, kimine göre pişmanlıktan ölme sebebidir. Kimisi bekaretten ziyade aradaki sevgiye çok takılır. Ben sadece ve sadece pişman olmama unsuruna önem veriyorum mesela. İster sevgi duyduğun insanla birlikte ol, istersen barda tanıştığın ve arzuladığın kişiyle birlikte ol, belki de bir daha karşılaşmayacağın biriyle... Yeter ki pişman olma. Pişman olacaksan da yapma bi zahmet. Herkesin hormonları var ama aklı da var. Pişman olup olmayacağını bilir herhalde insan az çok. Şu devirde halen daha bekaret muhabbeti yapılmasın ne olur. "Yaptım çünkü çook seviyorum" diye millete de açıklama yapmayın, siz o kadar değersiz de değilsiniz. Yapmışsındır çünkü yapmak istemişsindir ve bu sadece seni ilgilendirir. O zihniyette gittiğiniz için zaten erkekler kızları değersiz görüyor, istediğini almış falan muhabbeti yapılıyor.

konuda bu yaz ablasına anlatacağız diyorsun şimdi abisine ?
Yanlis yazmisim oraya ayrica iliskimiz ilk basladgnda ablasina soylemisti iliskimizi ve sonra baskidan dolayi ablasina o zman ayrildik demistik simdi abisine soyleyeck daha da ciddiye dokulecegi için sozlum diyorum evet oyle bir iliski oldugu icin ve ailemle de tanıştığı icin

yanlıs yapmıssın cnm adam senden alcanı almıs sana en fazla 6 ay veriyorum bu iliskiyi unut sen 1 kere yapan 1 kere daha ister yazık kullandırma kendini

iki konu ikiside cinsel içerik amaç ne bu insanlarda anlamıyorum ..
gecen farkli bir konuda farkli bir arkadas sevgilisiyle ilgili dert yanmis bende aranizda resmiyet yokken dogru bulmuyorum bu durumu dedim. Aslinda aramizda resmiyet var sayilir ben sevgilim dedim dedi konu sahibi. Bazen tepkileri yumusatmak icin medeni durumlar degisebiliyor sanirim. Aklima baska bisi gelmedi:))

o zaman konuya ablasına ve abisine söyleyeceğiz neden yazmıyorsunuz ?
o zaman ciddiye dökülcek bir ilişki olarak görüp sözlüm diyorsunuz şuan bir ilişki diye bahsediyorsunuz nasıl çelişkili gelmiyor bu size

afedersinde eline bilmem naparken sözlüsü gerçek manada ilişki yaşarken sevgili bile demiyor bir ilişki :)

Hayat senin istediğin gibi yaşarsın. Sevdiğin için birlikte olduysan hiç pişman olma mutlu olmaya bak.
Fakat ilerde nasıl olsa evleneceğiz düşüncesi ile yaptıysan kötü olmuş. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…