Biraz dertleşmek istedim🥺

Haklısın ama ülkedeki erkeklerin düşünce yapısı ortaya çıkıyor az çok

Kraliyet ailesi bile takmıyor ki. Bak Prens Harry daha önce evlilik yapmış, melez bir kadınla evlendi. Kadın 35 yaşın üstündeydi. 2 çocukları oldu. Prens Harry kadın için ailesine bile rest çekti. Prens bile evlenmiş ayrılmış, 30 yaş üstünde bir kadınla evlendi. Yine Prens William ve Kate de yıllarca flört ettiler evlendiklerinde ikisi de 30 yaş civarındaydı. Dünya artık böyle bir yer. Onlar genç kızları daha kolay manipüle edebildikleri için istiyorlar. Siz mesleğinizi eline alın bakın ne oluyor?

Ahhahahhaha. Çok gülerim buna. Bu vesileyle anlatmış olayım.
Bir arkadaşımın çok ahlaksız bir babası vardı. Bir de çok ahlaksız bir babaannesi.
Babaanne ne yapmış ne etmiş oğlunu boşatmış. Bir de demişti ben sana 18lik kız bulurum.
Bulabildi mi sence ? Hayır tabi ki.
Adam ( lafın gelişi ) 35 yaşlarında falanmış.
55 yaşında bir kadını zor buldular. Onu da bulacağız diye ilçede gezmedik kapı bırakmadılar.
Sonuç ? Gene boşandı.
Erkekler dönsünler kendilerine baksınlar.
Ondan sonra nafakaydı , tazminattı , paraya geliyor kadınlar falan filan daha çok zırlarlar.

Sizinle aynı şeyleri yaşamış biri olarak toplumun bize dayattığı o saçma baskılardan sıyrılmamız gerek diye düşünüyorum. Olmayacak şeyleri kafanda düşünme sürekli bir de bunun stresini yüklenmene ne gerek var zaten kpss dönemi stresli her şey sırayla bence önceliğin şu an Kpss bir meslek edinme olmalı diye düşünüyorum.

Cidden 55 yaşında kadınla mı evlendi

Yüzde beşlik kısım
Bu istatistiği kim verdi ya? 25 yaşındasınız ama bence o içerikleri takip ederek manipüle olmuşsunuz siz de onlar gibi düşünmeye başlamışsınız. İstatistiği TÜİK vermedi ya. %5 olsa 30 yaşın üstündeki tüm kadınlar bekar kalırdı. Ayrıca dünyada bir sürü ırktan erkek var. Belki eşiniz farklı bir ırk,kültürden olacak. Kendinizi niye dar çerçeveye hapsettiniz?

Erkeklerin çoğunun korkusu kendi ayarlarının üzerinde duran güçlü kadınlar kesinlikle, bu yüzden genç biriyle evlenip kendi yönetmek istiyorlar. Senin için doğru olan insan karşına çıktığında zaten evlilik düşünmesende dilin bağlanıyor derler ya öyle gerçekten. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Doğru diyorsun kendi kendimi çok manipüle ediyorum

Yüzde beşlik kısım
Offff gereksiz bir karamsarlık içerisindesiniz.
Siz önce sınavı kazanın.
Daha elinize para geçmemiş şimdiden evlilik n'olacak diye düşünüyorsunuz.
Akıllı olursanız düzgün bir kısmette sizi bulur.
Böyle düşünürseniz böyle herifleri bulursunuz siz de aaaa.

Aslında bu düşünceye beni en çok iten geçmişte yaşadığım cnsel birliktelik .. bu sorun olacakmış gibi geliyor ilerdeki ilişkilerimde

Yüzde beşlik kısım

Böyle konularda hepimiz güzel güzel hayatınızı yaşayın, çok gençsiniz falan yazıyoruz.
Ama galiba çok boşa bir çaba içindeyiz.
Sizde o vizyon olsa zaten bu yaşta dertlenip buraya konu açmazsınız. Bambaşka bir sosyo-kültürel çevreniz var. Bu bir suç değil elbette. Ben de aynı sosyo-kulturel çevrede büyüdüm, ailem, akrabalarım doğu Karadeniz kırsalında yetişmiş insanlar.
Sorun şu ki siz bu sosyo-kulturel mirasın üzerine bir tuğla koyma peşinde olacağınıza zihinsel olarak onların kölesi olmuşsunuz.

Doğru diyorsun kendi kendimi çok manipüle ediyorum
Acilen o içerikleri izlemeyi bırak. Türkiye'de yaşıyoruz. Evlenmek isteyip çevreye haber gönderip evlenmeyen kadın daha görmedim. İllaki birileri gelir kadın kendisi beğenmez. Sen hele bir atan. İşe girince sosyalleşeceksin belki oradan birisi olur. Tesadüfen gittiğin bir kurstan olur. Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz. Varsın kardeşin senden önce evlensin. Onun evliliğinin güzel gideceğinin garantisi mi var sanki? Sen atanınca maddi ve manevi olarak hazır olup daha güzel bir düğün, evlilik yaparsın. Kendini sürekli olarak başkalarıyla kıyaslama. Sosyal medya bu kadar etkiliyorsa biraz ara ver. Sınava kalmış 5 ay ona odaklan. İncel Türk erkekleri seni kurtarmaz ama kariyerin kurtarır.

Bizim kuşağı sosyal medya çok etkiliyor. Ben de 24 yaşındayım oradan biliyorum. Sosyal medyaya ara verip işe güce odaklanıncca geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…