- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.869
- 498
- Konu Sahibi SononoBoSolok
-
Üzülmeyin ama siz herseyin öncesinde bir annesiniz ve cocugunuz sağlığını düşünmek zorundasınız, eşinizle konuşun muhakkak.Gözlerim doldu. Kusura bakmayın içimden çok ağlamak geliyo. Utanarak söylüyorum ki eşim biraz anne babasının ağzına bakıyo gibi. Ben çok desemde gerçekleşmiyo malesef
Yarım saat ayrı duramadığım çocuğumdan gün boyu ayrı kalmayı göze aldım. Babannesi asla 1 gün bile bakamam dedi. Ben babası izin vermediği halde hala iş baktım bu konuda kararlıyım ama olay aileme gider biliyorum ve onlarda kv kp ne diyosa o derler büyğk ihtimalle. Zaten en çok da o zoruma gidiyo.Kesinlikle işe girip çalışın evim olduğu halde tek maaşla geçinmeyi düşünemiyorum bile herkes çocuğunu anasına babaannesine bakıcıya kreşe bir yerlere bırakıyor ayrı kalamam bilmem ne diye düşünmeyin en azından böceksiz bir ev için çocuğun sağlığı için çalışın
Ahhh ahhh nasıl haklısınız bi bilseniz. 18 yaşındaydım dedim ya fazla iyi niyetliyim. İlk baktığımız eve mi yerleşicez dedim muhiti iyi insanlar tanıdık hem 1 sene sadece dediler. İnandım....
Vardı arabamız. Arıza yapsa da masraf çıkarsa da idare ediyoduk. Bence değildi ama eşim acil biley olsada araba çalışmasa hadi nolcak diye diye gitti değiştirdi.Araba sizin için bir ihtiyaç mı?
Sizin de işinize geliyordur 350 ondan. Ayrıca kayınbabana de ki ya yardım edin ya da çalışacağım karışmayın. Kız kardeşi duyarsa duysun. Bence işe girin sonradan haberleri olsun aslında.Dediğim gibi evim çok küçük. Kapılar pencereler çok eski. 2 sene önce soba kurduk. Eşim izmire eğitime gittiği bi gün baca patladı alev aktı resmen tahta zemine. Öyle korktum ki bayılma eşiğine geldim hem o yüzden hemde kızım küçük olduğundan Allah göstermesiin yanar diye korkuyorum. Hemde odunu kömürü derken yine birsürü masraf olcak. Eşim yokken taşımakla ben uğraşmak zorunda kalıcam ve odanın kapısını açsak bile ev hemen buz olur. O yüzden ufo kullandık.
Neden izin vermiyolar çünkü biz buraya 350 tl kirayla girdik evet çok uygun olabilir fiyatı ama kışın dediğim gibi ısınmıyo. Yazın zemindeki tahtalardan kurt böcek fışkırıyo hamam böcekleri cirit atıyo. Neymiş tanıdık mış kira uygunmuş oturcakmılız oturduğumuz yerde
Malesef haklısınız. Diyecek bişeyim yok. Biraz söz sahibi olsa böyle olmayacak.Bunlar hep kocanızın minik bir çocuk gibi davranmasından olmuş.
Sizin çalışıp çalışmananıza kayınpederiniz nasıl karar verebiliyor yada ev degistirmenize?
Koca koca insanlar çocuk sahibi oluyorsunuz ama oturacağınız evle ilgili söz hakkınız yok. Çocuğunuz hasta oluyor o evde ama eşinizin ailesi izin vermedigi için evden çıkamıyorsunuz.
Kendi hayatınızla ilgili kararlari almayı öğrenmelisiniz önce.
İzin istememiş. Kv m söylemiş kp ye. Oda yolda eşimi görmüş. Ha aklıma getirdiniz burda da eşimde suç var. Şöyleki SononoBoSolok çalışacakmış sıkıntınız paraya ihtiyacınoz mı var demiş. Ay bıda yok ama bazen zorlanıyorum demiş. Ondan sonrada ben razı değilim çalışmasına demiş. Eşimde tamam deyivermiş.Hala babasından izin isteyen adamla neden evlendiniz ki? Aklım almıyor eşiniz sizin çalışmanız için nasıl babasından izin ister ya?
Bir zamanlar herrrşeyime akşam yaptığım yemeğe dahi karışıyolarsı. Çizgimi çektim herkes yerini biliyo. Babasına karşı olan duruşumu da Allahn izniyle koyucam inşallah.Nasıl izin vermiyorlar ? Siz kendi ailenize sahipsiniz artık. Hem hiç destek olmayıp hem de hayatınıza nasıl böyle karisabiliyorlar ?
Eşim bana karşı çok anlayışlı. Senden llah razı olsun bunca sıkıntıda yanımdasın destek oldun senden başka kimsem yok der hep. Ama ailesine gelince pek dili tutmaz.Eşinizle madem aranız iyi alıp konuşsanız ?
Bu şekilde bir hayat geçmez ki . Yazık değil mi yavrunuza ve size ?
Bence bir an evvelde kimseye bakmadan çalışın.
Bakın çektiğinizi siz biliyorsunuz .
Bunu öğrenme gibi bir niyeti yok mu hiç konuşuyor musunuz bunu ? Sizin çalışıp çalışmayacağınız hakkında babasının yorum yapma hakkı bile yok ki. Ha çalışmanıza engel oluyorsa pamuk eller cebe o zaman.Malesef haklısınız. Diyecek bişeyim yok. Biraz söz sahibi olsa böyle olmayacak.
Seviyorum işte. Biliyorum çok sinir bozucu bir şey ama inanın ailesi müdahale etmediğinde öyle huzurlu öyle mutluyuz ki. Yani bana her Allahın gününü zehir ettiği halde seviyorum demiyorum. Birbirimize karşı çok iyiyiz. Beni destekliyoda. Babamla tekrar konuşcam dedi. Bende konuşcam. Umarım kırılmadan dökğlmeden halledilirAllah allah sen eşine nasıl sabrediyosun ya çocuk gibi
Herkes yerini falan bilmiyor. Eşiniz ailesinin ağzına “biraz” da bakmıyor.Bir zamanlar herrrşeyime akşam yaptığım yemeğe dahi karışıyolarsı. Çizgimi çektim herkes yerini biliyo. Babasına karşı olan duruşumu da Allahn izniyle koyucam inşallah.
Bütün mücadelem kızım içinÜzülmeyin ama siz herseyin öncesinde bir annesiniz ve cocugunuz sağlığını düşünmek zorundasınız, eşinizle konuşun muhakkak.
Bence o çizgiyi bi gözden geçir bu sefer daha kalın çekBir zamanlar herrrşeyime akşam yaptığım yemeğe dahi karışıyolarsı. Çizgimi çektim herkes yerini biliyo. Babasına karşı olan duruşumu da Allahn izniyle koyucam inşallah.
Başlarım böyle kocanın iyiliğine.Eşim bana karşı çok anlayışlı. Senden llah razı olsun bunca sıkıntıda yanımdasın destek oldun senden başka kimsem yok der hep. Ama ailesine gelince pek dili tutmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?