Biraz akıl almaya ihtiyacım var kızlar

Sen yine bişeyler hazirla ki yine laf soktuklarında falan ben sizin için kısıtlı vaktimden vakit ayrıyorum ama siz yine laf sokuyorsunuz de. Eğer böyle yapacaksanız hiç görüşmeyelim de.
Ah ah görüşmeyelim desem de onlar için bir önemi, oğlumuzun evi, torunlarımızı özlüyoruz felan deyip önensemiyorlar bile. Onların amacı üzerimde hakimiyet kurmak

Canım ya ne kadar senin eşinde olsa onlar et tırnak aile ne yazık ki onların canı sıkılmasinda senin yani eşin nasılsa gönlü alınır modunda bu erkekler böyle ama sen kendini daha fazla ezdirme nasıl yapacaksın bilmiyorum baştan yapsan güzel olurdu şimdi göze batar hem eşinin hem ailesinin

Siz de baskalari uzerinden laf sokun sonra da ortaya dedim diyin.onlarin taktigini kullanin.sinirlenmeden gulerek laf sokmak tercihiniz olsun.bir de su geldi aklima madem sizle ilgili konusup duruyorlar rahatsiz oluyolar gibi neden surekli geliyorlar?buyu falan o tur seylerle isleri yoktur degil mi?

E tamam işte sorun sizde yine.
Demek ki her geldiklerinde adam akıllı ağırlamışsınız bunları ki alışmışlar.
Onlar gelmeden yiyin yemeğinizi biz yedik sizi vaya bekliyoruz diye arayın bi çay verin tamam bitti gitti.
Her aradıklarında a tabi olur çay içmeye beklerim deyin kapatın onlara söz hakkı bile tanımayın.

gelecekleri zaman çık evden takılsınlar kendi kendilerine
sokacakları laflarda içlerinde patlasın ciddiyim yapın bunu

Benim çok sevgili kayınpeder im bu arayıp laf sayma işini yapmaya kalktı, aptal aptal bahanelerle benzer şekilde. Bir hafta sonra evlerine gidip kavga ettim, içimde kalanı sayıp, ağlayarak çıktım evden.
Söylediklerinden özür dileyen o oldu. Herkes haddini bilecek sen onların oğlunun eşi, onların kanı canı torunlarının annesisin. O hadsiz görümceni de sıkıştır köpeksiz köye denk gelmişsin elin değnekli geziyorsun dikkat et kırarlar de çekil. Bırak havlasın arkandan takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…