Ah ah mıç mıç olmak hiç istemiyorum, hatta onlar geldiklerin de eşimi ve çocuklarımı gönderiyorum ama yine de geliyor, bugün müsait değiliz desem tamam yarın geliriz diyorlar. Eşim yanında söylemedi telefon etti bana, eşime anlattım kardeşini uyardı, tamam abi dedi yine aynı. Çalışıyorum bide nöbet zamanlarımı biliyorlar. Ne kadar ileri tarihe görüşmeyi atsak da geliyorlar napıyım Allah aşkına. Eşimde bişey diyemiyorum, nasıl gelmeyin deyim muhattap olma sen boiver diyor. Ama olmuyorBu kadar ilişkiniz problemliyken neden ısrarla mıç mıç görüşmeye devam edersiniz anlamıyorum. Müsait değiliz diyin, dışarı çıkıyoruz diyin.
Eşiniz bu olayın neresinde? yani görümce size abime bizim yanimizda bağırma diye söylenirken eşinizin tutumu ne? sanane diyemiyor mu?
Ben de çok pasif olduğumu düşünüyorum, bilmiyorum onların seviyesinden konuşamıyorum. Eğer konuyu açıp yüz yüze konuşsalar insan gibi kendimi anlatırım, savunurum da, ama laf sokuyorlar bişey deyince de neden üstüne alınıyorsun sana mı diyoruz diyorlar.Güçlü olmayı, ağzınızı açıp cevap vermeyi öğreneceksiniz! Sizi sizden başka hiç kimse savunamaz!
Ah ah mıç mıç olmak hiç istemiyorum, hatta onlar geldiklerin de eşimi ve çocuklarımı gönderiyorum ama yine de geliyor, bugün müsait değiliz desem tamam yarın geliriz diyorlar. Eşim yanında söylemedi telefon etti bana, eşime anlattım kardeşini uyardı, tamam abi dedi yine aynı. Çalışıyorum bide nöbet zamanlarımı biliyorlar. Ne kadar ileri tarihe görüşmeyi atsak da geliyorlar napıyım Allah aşkına. Eşimde bişey diyemiyorum, nasıl gelmeyin deyim muhattap olma sen boiver diyor. Ama olmuyor
Bir keresinde söyledim, çocuk bu döker biz gittikten sonra temizlersin dedi kayınvalide. İnanki olayım hiç orasında değilim, tamam yardım etmesin, temzilemesin ama sussunlar,, laf sokmasınlar. Hiç konuşmuyorum görümcemle sadece hoşgeldin, güle güle. Çocuklarımız çok iyi anlaşıyor onlara da kıyamıyorum.sadece onlara cevap vermek yeter demek istiyorum. Ah ben diyemiyorum.yani size gelince sizinle nasıl muhattap olmayacaklar ki?
biraz hakkinizi korumak zorundasınız.
biraz hizmette kusur etmek zorundasınız.
görümceniz sizden küçük değil mi? çocuğu yere bir sey mi döktü?
" x'cim çocuğu uyar istersen ya da ben uyarayım" demeyi bilmek zorundasınız.
Ya bi cesaret buluyorum tamam diyorum, bugün sessiz kalma yok. Ama yok sadece laf sokuyorlar bi keresinde cevap vermeye yeltendim üstüne niye alınıyorsun sana mı diyoruz dediler.İşte muhattap almamak yada cevap vermemek olmasın size neyapıyorlarsa çat çat vurun yüzlerine, sineye çekmeyin sessiz kalmayın. Yani biraz çirkefliğin dibine vurun sizde.Hoş böyle insanlar çok anlamaz belki ama oda sizin yüzsüzlüğünüz dersiniz yüzlerine hala gelip gitmeye devam ederlerse.Hem gelip gidip hizmet bekleyecekler hemde huzurunuzu kaçıracaklar sessiz kalmayın izin vermeyin.
Bir keresinde söyledim, çocuk bu döker biz gittikten sonra temizlersin dedi kayınvalide. İnanki olayım hiç orasında değilim, tamam yardım etmesin, temzilemesin ama sussunlar,, laf sokmasınlar. Hiç konuşmuyorum görümcemle sadece hoşgeldin, güle güle. Çocuklarımız çok iyi anlaşıyor onlara da kıyamıyorum.sadece onlara cevap vermek yeter demek istiyorum. Ah ben diyemiyorum.
Kesinlikle öyleler, hoş söylesem de pek değişeceklerine inanmıyorum, kendilerine göre haklı bi sebep bulurlar. Eşim yazık aramızda kalmaktan bıktı artık sanki, sürekli kusura bakma, boşver, kafana takma demekten yoruldu. Artık ona da anlatmak istemiyorum,, kendim cevaplarını tak tak vermek istiyorum. Kazam mübarek olsun ne deyim.demezseniz yapacak bir sey yok malesef, karşınızdakiler siz demeden anlayacak insanlara benzemiyorlar.
Kesinlikle öyleler, hoş söylesem de pek değişeceklerine inanmıyorum, kendilerine göre haklı bi sebep bulurlar. Eşim yazık aramızda kalmaktan bıktı artık sanki, sürekli kusura bakma, boşver, kafana takma demekten yoruldu. Artık ona da anlatmak istemiyorum,, kendim cevaplarını tak tak vermek istiyorum. Kazam mübarek olsun ne deyim.
Ah keşke küsseler, sana küsüz gelmiyoruz deseler. Ama olay çıkarırlar, büyütürler. Ama kafama koydum bu sefer birşey söylerlerse cevap vericem. Teşekkür ederim sizedegerçekten söyleyin ne kaybedersiniz? en fazla küser gelmezler. o da işinize gelir zaten.
Dikkat ederseniz başta anlatırken önemsemedim, o an normal geldi dedim, sonra herşey üst üste binince önemsiz gördüğüm şeylerde artık önemli olmaya başladı. Eğer olay buralara varmasaydı, unutabileceğim şeylerdi. Ama şu anda bunlar kafama taktığım şeyler değil, onları gördüğümde hatırladığım şeyler. Onlar yanımda yokken sanki hiç hayatımda değillermiş gibi, ama görünce içim almıyor, ısınamıyorum.Önemli olmayan her şeyi beyninize mih gibi kazimissiniz.bir de önemli olsaydı??
Gerçekten neden bu kadar olaya rağmen bir şey olmamış gibi davranıyorsunuz sizde de suç var
Ama yok sadece laf sokuyorlar bi keresinde cevap vermeye yeltendim üstüne niye alınıyorsun sana mı diyoruz dediler.
Ya illaki anlaşılıyor, başkasının gelinleri üzerinden. TV izlerken, konuşma arasında sıkıştırıyorLaf sokmak dediğinize örnek verebilir misiniz?
Belki de gerçekten laf sokmuyorlar da siz üstünüze alınıyorsunuz???
Ya illaki anlaşılıyor, başkasının gelinleri üzerinden. TV izlerken, konuşma arasında sıkıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?